Šta je novo?

Huawei P10 lite

Kod mene do 60% puni na 2700 mA, posle toga kreće da opada.

I ja narucio u VIP-u online na Black Friday. Extra popust. Na Neo 2 je bio 20.000, a sada sa svim popustima spao na 11.000 + 1gb mesecno free narednih 2 godine :D Mesecna rata za njega ispade samo 450 dindzi. Ja zadovoljan, a kada stigne i kada ga malo propustim kroz prste, javljam svoje utiske.

Pa nek te sluzi dobro..A i deal je fin,dobro si uhvatio..Mada tog operatera ne varim :)

Sent from my LG-H870 using Tapatalk

Ja od kada su u Srbiji nemam problema al dobro. Da ne bude da nekog reklamiram necu u detalje al sam zadovoljan, a za telefon hvala. Videcemo od sutra posle posla kako ce se ponasati :)

Evo sad se javio problem ako tako mogu nazvati, instalirao sam temu nightbinger sa njihove prodavnice iz opcije teme i kad je ekran zaključan i stisnete dugme sa strane da ga upalite zabaguje i non stop pali i gasi display dok god ne promenite temu. Probao sam i restart i ne vredi ali nekako sam uspeo da je promenim tokom gašenja i palenja.

Što se tiče vipa ja sam preko deset godina njihov korisnik i nisam imao problema sa njima

Kolika je normalna brzina za fast charging na Ampere? Meni pokazuje 1930 mA. I na battery i na Ampere pokazuje samo "Charging". Nema opcija "fast charging". Doduše, puni bateriju 1% za 1-2 minuta. Tako nekako.

Izgleda da Ampere brlja ili se fast charging isključi kada uključim ekran.
Inače meni puni od 20% do 100% maksimum 80 min,a često i manje.
Brzina mi ide do oko 2500mA
Inače da preporučim temu SimpleO for EMUI 5 v1.1c, Oreo tema u Huawei stilu.

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Ampere definitivno brlja.Danas sam probao kod druga sa punjacem od njegovog P10 Lite na moj fon i punjac od mog fona na njegov fon.Sve je bilo ok.Kod mene od 20-100% ide od 1h i 30min do 1h i 40min.

Koleginici ispao telefon na leđa i razbila su se u gornjem delu, moje pitanje da li se zadnja strana telefona menjaju isključivo u servisu ili to može da se uradi i kod kuće pod uslovom da si dovoljno pažljiv i stručan. Koliko je komplikovano zameniti zadnju stranu i da li je neko već imao slično iskustvo? I mene zanima to isto za nedaj bože :). Od nje sam čuo da je zamena u servisu oko 15e samo je pitanje da li je to original.

Poslednja izmena:
Koleginici ispao telefon na leđa i razbila su se u gornjem delu, moje pitanje da li se zadnja strana telefona menjaju isključivo u servisu ili to može da se uradi i kod kuće pod uslovom da si dovoljno pažljiv i stručan. Koliko je komplikovano zameniti zadnju stranu i da li je neko već imao slično iskustvo? I mene zanima to isto za nedaj bože :). Od nje sam čuo da je zamena u servisu oko 15e samo je pitanje da li je to original.
Пошто нема wireless charging треба да је прилично једноставно. Мену још није дошао у сервис али треба да је довољно само угрејати га добро и полако са стране. Мора да има youtube-у

gledao sam na yt kako se to radi ali nisam baš siguran da bi uspeo, a šta posle kako zalepiti?

gledao sam na yt kako se to radi ali nisam baš siguran da bi uspeo, a šta posle kako zalepiti?
Купи нека обострана лепљива трака и исечи по мери задног стакла према постојечем кад га извадиш

Stigao telefon juce. Fabricki zapakovan (jer sam u napomeni na online porucivanje) stavio u koliko primetim da je kutija otvarana ili bilo sta slicno na sigurnosnoj nalepnici da ce isti biti vracen i ugovor nece biti produzen. Naravno sve su ispostovali i telefoncic je vrh. Dobio sam tel sa poslendjim update-ima. B170. Ne znam kako al verovatno je skoro proizveden pa je update-ovan u fabrici sto bi rekli. Imam sledeci problem sa Viberom pa samo neko da kaze putanju za resenje.... ako ne diram telefon recimo 10ak min i otvorim viber pise connecting i Viber radi, a ovako se sam diskonetuje? Zasto? Za bateriju nista nisam dirao i slicno, da stedi i to.. Kako to da resim? Na Samsungu sam lako al ovde veze nemam i popizdeo sam jer nema poruke dok ga ne otvorim (viber)
Hvala svima uanpred i izvinjavam se na opsirnosti

Poslednja izmena:
Evo nije original kabal. Baterija jeste huaweieva. I naravno brzo punjenje radi bez greške bez da bilo šta brlja
9d045f01823ec0baf0fd4a25a0cca392.jpg
0f2aab455b905e1a24a16458a63f5064.jpg

Poslato sa HUAWEI WAS-LX1 pomoć Tapatoka

Stigao telefon juce. Fabricki zapakovan (jer sam u napomeni na online porucivanje) stavio u koliko primetim da je kutija otvarana ili bilo sta slicno na sigurnosnoj nalepnici da ce isti biti vracen i ugovor nece biti produzen. Naravno sve su ispostovali i telefoncic je vrh. Dobio sam tel sa poslendjim update-ima. B170. Ne znam kako al verovatno je skoro proizveden pa je update-ovan u fabrici sto bi rekli. Imam sledeci problem sa Viberom pa samo neko da kaze putanju za resenje.... ako ne diram telefon recimo 10ak min i otvorim viber pise connecting i Viber radi, a ovako se sam diskonetuje? Zasto? Za bateriju nista nisam dirao i slicno, da stedi i to.. Kako to da resim? Na Samsungu sam lako al ovde veze nemam i popizdeo sam jer nema poruke dok ga ne otvorim (viber)
Hvala svima uanpred i izvinjavam se na opsirnosti
U podesavanjima za bateriju imas opciju gašenja aplikacija kad se zakljuca ekran, proveri to za početak.

Sent from my 3310

U podesavanjima za bateriju imas opciju gašenja aplikacija kad se zakljuca ekran, proveri to za početak.

Sent from my 3310

Kolega sa foruma, sve sam zivo uradio, radio, sada sam reinstalirao Viber pa da vidimo. Zato i pisem ovde jer ovo imam samo na p10 lite i ne zma vise sta da uradim :/ Sve cake znam al ovo da sve namestim lepo i nece da radi..nisam doziveo. Za Viber stoji DONT CLOSE kao i za mnoge druge. Notifikacija upaljena takodje, samo je ugaseno message preview i ko je poslao. Pise samo kada ima poruke VIBER i New Message. Samo se nadam da nije resenje Hard Reset, a tek sam ga uzeo.

Kolega sa foruma, sve sam zivo uradio, radio, sada sam reinstalirao Viber pa da vidimo. Zato i pisem ovde jer ovo imam samo na p10 lite i ne zma vise sta da uradim :/ Sve cake znam al ovo da sve namestim lepo i nece da radi..nisam doziveo. Za Viber stoji DONT CLOSE kao i za mnoge druge. Notifikacija upaljena takodje, samo je ugaseno message preview i ko je poslao. Pise samo kada ima poruke VIBER i New Message. Samo se nadam da nije resenje Hard Reset, a tek sam ga uzeo.
Isprati sad posle re-installa.

Sent from my 3310

Zanimljivo, taj jesenji se nigde ne pominje.
Mozda zato sto sam obnovio ugovor ili sta vec, pojma nemam. Aj posle kada budem kuci ima da slikam pa da procitas i raspitaj se ako te zanima. Stvarno ne znam u cemu je caka. Cak mogu da uzmem na novi broj onaj pixi 4(7) i 220 mesecni popust na paket ali mi ne treba. Svasta nesto mi dali. Videces.

Desava se to ljudima sa Viberom i Emui 5. Nisi prvi ni poslednji clucaj. Ako si sve zivo probao onda hard reset i to je to. Koji ti je to b170 firmware. Nije c432?

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Desava se to ljudima sa Viberom i Emui 5. Nisi prvi ni poslednji clucaj. Ako si sve zivo probao onda hard reset i to je to. Koji ti je to b170 firmware. Nije c432?

Meni slično dešavalo kad sam promenio temu. I čim sam vratio staru temu sve radi ok

Ja sam viber morao dva-tri puta da reinstaliram da bi radio lepo. Nikad do sad nisam radio reset.

Na kraju sam uradio hard reset...sve iz pocetka i za sada ok. 38 minuta nisam dirao viber i cim sam poslao sa drugog fona poruku, odmah stigla. Jesam prvi put menjao temu al brate zbog teme da zeza viber? :/ Sto se tice koji firmware imam taj neki sto sam napisao valjda, saljem screenshoot pa mi vi recite. Ne nudi nikakav update inace.

Screenshot_20171129-213019.png

Poslednja izmena:
Na kraju sam uradio hard reset...sve iz pocetka i za sada ok. 38 minuta nisam dirao viber i cim sam poslao sa drugog fona poruku, odmah stigla. Jesam prvi put menjao temu al brate zbog teme da zeza viber? :/ Sto se tice koji firmware imam taj neki sto sam napisao valjda, saljem screenshoot pa mi vi recite. Ne nudi nikakav update inace.

Pogledajte prilog 241605

To valjda firmware samo za Vip c738. Tu updati kasne po pola godine u odnosu na modele c432 iz iskystava sa p9l. Neazurni su skroz. Sigurnosna zakrpa ti je od jula..... Do kraja decembra mozda i dobijete b180....koji je i poslednji za c738....
Modeli c432 koji su za global EU trxiste dobijaju onako da kazemo redovnije.

Poslednja izmena:
Danas mi je stigao ovaj telefon, za sada nemam primedbi, odlicno radi. FP reader me je verovatno najvise odusevio, neverovatno kojom brzinom otkljucava fon, do sad sam koristio IP6+, razlika je ogromna.
Gde kupiti neki kvalitetan case? Ne zanima me KP posto hocu da isprobam pre kupovine. Kakav je izbor u Huawei prodavnici u Uscu?

Verovatno nije najlepše, nekome ni lepo, ali je svakako najbolje što se tiče slučajnog ispadanja i držanja po džepovima, bez bojazni od oštećenja ekrana... https://www.aliexpress.com/item/For...32810731161.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.5lNXxg

Naravno, kod nas mogu da se kupe slična, ali sa otvaranjem "sa strane", ali mene, lično, to poprilično nervira, dok prebaciš preklop unazad da bi ga dobro uhvatio onaj ko zove pomisli da nisi pri telefonu. Ali ovo sa linka je dovoljno samo jednim potezom otvoriti i možeš odmah da odgovoriš.
Da ne pominjem da mu je zaštitna folija/staklo apsolutno nepotrebno u tom slučaju.

Poslednja izmena:
Vrh Dno