Šta je novo?

Huawei P10 lite

Ja nemam problem sa 185, baterija ista.
Pre ce biti da je zbog neke app, fb, mesinger..

Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka

I kod mene je tel abdejtovan na 185 i nemam problema ni sa čim, mada sem ovih osnovnih aplikacija nemam ništa drugo instalirano. Ako se računaju kao osnovne: viber, vp, Tapatok, Sygic, dizer onda je to sve.

Ja upravo poručio ovaj model preko Telenora. Može li se izbeći apdejt tog famoznog b185? Pošto vidim da mnogi kukaju ne samo na ovom forumu da je drastično "unakazio" bateriju. Ili se taj apdejt radi automatski čim se poveže na internet?

Naravno da može u podešavanjima isključiš tu opciju.

Zakljucno sa novembrom nema vise sigurnosnih zakrpa od googla za N. Prelaze na O. Tako da eventualno imamo jos jedan update i to onaj zakasneli koji su neki u EU vec dobilo i to je to. Od januara bi trebalo polako da pustaju beta O na testiranje, a od marta aprila 2018 mozda i naleti full O...ko zna.

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

P8L izasao sa Loli, dobio MM.
P9L izasao sa MM, dobio N.

Logicno bi bilo da i P10l koji je izasao sa N, dobije O.
Verovatno ce im trebati vremena da unakaze softver, ali ne sumnjam da ce stici :D

Poslednja izmena:
Dobar je i N poučen nekadašnjim iskustvom sa Androidom obično prelazak na noviji OS ne prođe kako treba, tj bude bagova.

Poslednja izmena:
Oreo dobijaju:
Huawei P10( VTR-L09, VTRL29, VTR-AL00, VTR-TL00)
Huawei P10 lite (Lx1, Lx2, Lx3)
Huawei Honor 9(AL00, AL10, TL10)
Huawei P8 Lite 2017 (Huawei P9 Lite (2017), Huawei Honor 8 Lite, Huawei Nova Lite, Huawei GR3 (2017)
Huawei Y7 Prime
Huawei Nova 2(PIC-AL00)
Huawei Nova 2 Plus(BAC-AL00)
Huawei Honor 8 Pro
Huawei P10 Plus
Huawei Mate 9 Porsche Design
Huawei Mate 9
Huawei Mate 9 Pro
Huawei Nexus 6P,je vec dobio Oreo.

A ovo je izvor odakle?

Powered by Me

Evo sta su meni vratili iz Huawei Srbija, a pitao sam na globalni Huawei sajt
782219f6975def3fa7dfe9e9f745da8d.jpg

Evo kupih ga i ja danas. Otkačio automatsko abdejtovanje jer sa ovim 170 radi kao sat. Sve što sam pročitao ovde nije uspelo da me odvrati od kupovine. Čačkam ga ceo dan i baš sam zadovoljan a prešao sam sa xiaomi note 4x na njega. Sutra ga častim sa nillkin futrolom ;-)

Nesto mi ova lista cudna...nemoguce da Honor 8 nece dobiti Oreo.

Nesto mi ova lista cudna...nemoguce da Honor 8 nece dobiti Oreo.
Pa zar nisu i prethodni dobijali samo po jedan apdejt? Honor 7 sa 5ice ma 6icu, Honor 6 sa 4ke na 5icu... Honor 8 je dobio 7cu. :)

Sent from honor 8 lite using Tapatalk

Poslednja izmena:
^
Bas tako.Najverovatnije svi telefoni koji su dosli odmah sa 7-icom,dobice update na 8-icu.

Da li postoji neki lančer gde bi pozadina poruka bila tamna (crna) ili da li postoji mogućnost menjanja pozadine sms-a i uopšte pozadina npr. kad se uđe u meni podešavanja?

Kuxaj na google, emui 5.0 themes..I imas stranicu na google + sa milion tema kojih nema na playstoru ,a vrhunske su

Sent from my LG-H870 using Tapatalk

Kakva bedan tempered glass mi je danas stigao sa alija, ne pokriva pola ekrana. Skrsio sam je odma. Gde je taj lik sto lepi u ns i kolko para?

Kakva bedan tempered glass mi je danas stigao sa alija, ne pokriva pola ekrana. Skrsio sam je odma. Gde je taj lik sto lepi u ns i kolko para?

Taj lik ima radnju u podhodniku siđeš od zare i ideš desnom stranom prođeš rim mobil i kod prodavnice cipela skreneš u hidnik desno, radnja je sa desne strane. Uzmi obavezno silikonsku jeste skuplja oko 1000din ali mislim da vredi.

Sent from mTalk

Taj lik ima radnju u podhodniku siđeš od zare i ideš desnom stranom prođeš rim mobil i kod prodavnice cipela skreneš u hidnik desno, radnja je sa desne strane. Uzmi obavezno silikonsku jeste skuplja oko 1000din ali mislim da vredi.

Sent from mTalk
Hvala covek :)
To neka pozlacena silikonska kad kosta toliko? :d

24h na bateriji sa 6h SOT-a na B184. Definitivno mi sad više traje baterija nego na prethodnoj verziji softvera.
793380d595ff044676de5a8809802b3d.jpg
6f8db4e335c9d83b13c2f477d7c5dbd4.jpg
152f3a86f9b9f7c9c0ad6126717812b1.jpg

Skinuo Huawei themes, tema se zove Sapphire, ali sam je prvo "propustio" kroz Theme editor.

Vrh Dno