Šta je novo?

Huawei P10 lite

Ja to nemam! [emoji21]

Powered by Me

Imam screen lock & passwords - magazine unlock settings - subscriptions

Ali tu nemam podešavanje sata dole, meni to treba.

Powered by Me

Ja to nemam! [emoji21]

Powered by Me
Al pre svega ovoga prijaviš se na hicare
cc1e14f2864b8582a5994175b5a9e491.jpg
15417d3aec4318c3c0a568fe6e36ef8b.jpg

Poslato sa HUAWEI WAS-LX1 pomoć Tapatoka

Našao sam. Ali nije mi potreban hicare, već je to bilo u stockify, koji mi je bio već instaliran.

Poslednja izmena:
Да ли могу некако оне анимиране Пиксел позадине да се ставе на закључан екран? Нема шансе да пронађем ту опцију код њих...

Još neko se žalio na to, isto Huawei telefon ...

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Moze,samo moras a instal apk ,i onda dobijes live wallpapere
Edit..Sad videh da pitas za lock screen...E to ne znam :D
Sent from my LG-H870 using Tapatalk

Ne mere... Provereno na honor 8 lite, P10 lite i P9 lite sa Nougatom dok je na istom postojala opcija za lockscreen Live Wallpaper dok je bio na MM.

Sent from honor 8 lite using Tapatalk

Meni stigo B185 i sad ne radi LED dioda, tj ne svetli za notifikacije. Ostalo sve normalno.

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Proradilo samo od sebe :D

Ovi kinezi su cudo.
Resis pola stvari restartom. [emoji3]

Sent from my E6653 using Tapatalk

Da li je ovo okay SD kartica? Memorija MicroSD Sandisk 32GB + SD Adapter Class 10, Brzina čitanja 48MB/s - oko 2.300 je

Ja sam na ebay-u kupio kad je bio black friday ,za 20$ od 64,msm da je bila malo veca brzina pisanja i citanja.. E sad msm da ovde od te cifre koju si napisao,jeftinije nema

Sent from my LG-H870 using Tapatalk

SMARE Micro SD Card 32GB Class 10 32GB/64GB/128GB Class10 UHS-1 8GB Class 6 Memory Card Flash Memory Microsd for Smartphone 328
http://s.aliexpress.com/RvQVjiqU
(from AliExpress Android)
Evo na AE 64 GB i 32 GB ista cena [emoji4] , izađe 15$. Da li je neka greška, verovatno. Inače ja sam pre godinu ipo uzeo 2kom baš istih ovakvih od 32 GB i stvarno su dobre.

SMARE ima odličnu cenu vrede za tu kintu obzirom da mi nije hića mogu da se strpim par nedelja, uzeću ovu od 64gb odlična preporuka zahvaljujem.

Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka

Pa ja stvarno ne znam koliko je ranije trajala pošto sam prošle nedelje uzeo tel.Ali meni je juče izgurala 5.30 sati uključenog ekrana od čega je 11 sati bilo na 4g i tada je najviše korišćen.

Ja zadovoljan baterijom.
be64edfced795a9c17717530c9762ae0.jpg

Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka

Ja sam mojom baterijom više nego zadovoljan
6fea246feeee0c23c3e366e3af25ebc5.jpg
8fda46a34ccda035ee5171197c6db0fb.jpg

Poslato sa HUAWEI WAS-LX1 pomoć Tapatoka

Kod mene je zadnji update B185,srozao trajanje baterije nacisto.Primer:Na verziji B183 mi je za 1h razgovora preko mobilne mreze skidao 2% baterije.Sada na B185 mi skida 2% za 15-20min.

Jes malo manje drzi bateriju. Meni je na prethodnoj verxiji drzao po 8h Sota. Sad je oko 6h sota.
[emoji41][emoji41][emoji41]

sta mislite ovoj na preklop?
Huawei Flip View Cover Case for P10 Lite - Light Grey?

Koliko gigabjta zauzima Android OS od tih 32 GB? Preciznije, koliko ostane prazno za aplikacije, fajlove... Na YouTube sam gledao recenziju, tip kaže da zauzima preko 10 GB.

zato meni super sa b170 nikakvih problema nemam. :D
a ni update-ova jer kako procitah zato sto je iz vipa(nije za nase trziste)

Ja upravo poručio ovaj model preko Telenora. Može li se izbeći apdejt tog famoznog b185? Pošto vidim da mnogi kukaju ne samo na ovom forumu da je drastično "unakazio" bateriju. Ili se taj apdejt radi automatski čim se poveže na internet?

Nazad
Vrh Dno