Ni meni neće...Kliknem na Insert image i izaberem sliku iz kompa.Kada kliknem na upload,izbaci neku poruku da nece.
Naravno.Da li bi mogao da mi ostavis ovde tu sliku sa wallpapera ili link do slike ? Bas mi se svidja...
+1Iskreno, ovo mi je mnogo zanimljivije od rasprave koja je futrola bolja, koje staklo itd..
Tema je p10 lite i ljudi stavljaju slike i teme sa p10 lite-a.
Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk
Imate sa skinete na storu blank temu za default fontom i kad vam neka tema promeni fong samo primenite ovu blank i sve ok.Neke teme menjaju font.Vratis stock temu.Mada,nekada nece da se vrati default font.Instalirate sledeci program https://play.google.com/store/apps/details?id=ru.deishelon.lab.thememanager&hl=en Postoji opcija da se skidaju i menjaju fontovi.Postoji i default EMUI font.
Kako mislis rizikovao....cekas Ota, to ti je provereno.Zanimljivo, ja kad sam ga otpakovao, firmware verzija nije bila B170, nego B182 i tražio je apdejt na B184. Rizikovao sam i apdejtovao. I kaže da je to poslednja verzija firmvera. Od B185 ni traga. I bolje. Inače, kupljen je u radnji bez ugovorne obaveze.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari