Šta je novo?

Huawei P10 lite

Kliknem na Insert image i izaberem sliku iz kompa.Kada kliknem na upload,izbaci neku poruku da nece.

Posle malo igranja dosao sam do ovoga. Svidja mi se, ali naisao sam na problem.
Nestao mi je status bar dok ne udjem u neku aplikaciju..
81c25e6ba26beeec26509f764d2b154b.jpg

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Da li bi mogao da mi ostavis ovde tu sliku sa wallpapera ili link do slike ? Bas mi se svidja...

Tema Roundex mi je među favoritima, na ikonicama za vreme i sat i još neke ispisuje trenutne podatke itd.
5ed24cf419df59e94cb17bf90c43a2e0.jpg
05b35bd12fe5f90a4eea6ca7234a94f5.jpg

Mislim da većina tema ispisuje trenutne podatke na ikonama za sat, datum i vremenske prilike.
abb2c737d6ff3a40d655646113c696ce.jpg

Postoji tema Mobilni mod 2017..

Iskreno, ovo mi je mnogo zanimljivije od rasprave koja je futrola bolja, koje staklo itd..
Tema je p10 lite i ljudi stavljaju slike i teme sa p10 lite-a.

Zanimljivo ili ne, postoji zasebna tema za home screen Android telefona i nema smisla kaciti home screenove ovde.

Za teme je ok, posto ne postoji zasebna tema za Emui teme.
Moja preporuka za temu je Dark Aosp Emui 5.0(na Play Store), placa se 1$, ali je vredno. XDA Exclusive sam koristio duze vreme, kao i gomilu drugih tamnijih, Dark Aosp mi je najbolje legla.

Poslednja izmena:
Iskreno, ovo mi je mnogo zanimljivije od rasprave koja je futrola bolja, koje staklo itd..
Tema je p10 lite i ljudi stavljaju slike i teme sa p10 lite-a.

+1

Extra si skockao temu. Kako si rešio problem sa status barom?

Poslednja izmena:
Hvala, problem sa status barom je bio da je on iz nekog razloga zaglupeo i nije prepoznavao tamnu pozadinu tako da nije zapravo nestajao nego je bio ispisan u sivoj- skoro crnoj boji. Morao sam da instaliram Status sa google playa koji mnogo bolje radi posao prepoznavanja pozadine od ovog klasicnog. Naravno ovo je za prvu pomoc samo posto ne radi bas najbolje.

Nesto sam cackao, oko tema, i sada mi se promenio font, ali bukvalno svuda. Nije bitno, da li dok kucam nesto, ili čitam, svuda je taj font.
Gde se to menja?

Hmm, da ti se nije promenio samo font size? Imas u opcijama, samo kucaj font size u pretragu.

Vrati se na stock temu (atmospheric) i vratiće se stock font

Radi li vama kviz Slagalica? Kod mene kada kliknem poveži se sa FB samo kruži "učitavam" unedogled. Možda zbog toga što mi još nije aktivirana SIM kartica?

Proradila. Nešto mi se čini da ovo nije neki super brz punjač. Uključio štopericu, stavio na prvo punjenje kad je ostalo 14%. Prošlo je sat i po, a on je stigao tek do 60%. Navodno je trebalo da napuni bateriju za sat i deset minuta kad je skroz prazna. Možda je kod mene slaba struja. :D

Izgleda da pocinje testiranje Emui 8 na p10 seriji. Beta verzija u najavi.

@Packy,prvi put ide punjenje sporije,posle ce sve biti ok.Kod mene je prvo punjenje trajalo 2h i 40min od 1-100%.

Zanimljivo, ja kad sam ga otpakovao, firmware verzija nije bila B170, nego B182 i tražio je apdejt na B184. Rizikovao sam i apdejtovao. I kaže da je to poslednja verzija firmvera. Od B185 ni traga. I bolje. Inače, kupljen je u radnji bez ugovorne obaveze.

Zanimljivo, ja kad sam ga otpakovao, firmware verzija nije bila B170, nego B182 i tražio je apdejt na B184. Rizikovao sam i apdejtovao. I kaže da je to poslednja verzija firmvera. Od B185 ni traga. I bolje. Inače, kupljen je u radnji bez ugovorne obaveze.
Kako mislis rizikovao....cekas Ota, to ti je provereno.
Inace za tvoj telefon idu parni brojevi....tj b186, a ne b185.

Pa u smislu "rizikovao" da se mnogi žale da im apdejt napravi više štete nego koristi. Jede bateriju, ne radi baterijska lampa i slično...

Vrh Dno