Zanimljivo, ja kad sam ga otpakovao, firmware verzija nije bila B170, nego B182 i tražio je apdejt na B184. Rizikovao sam i apdejtovao. I kaže da je to poslednja verzija firmvera. Od B185 ni traga. I bolje. Inače, kupljen je u radnji bez ugovorne obaveze.
Sa poslednjim updatom su zeznuli bateriju, to definitivno, govorim o c432b184. Inace kamera je katastrofa i to sto je bleda, to je veliki hardverski nedostatak i jeftiniji modeli iz Huawei ponude imaju bolju kameru. Ostalo je sve u granicama i lepo radi l, evo i ziroskop, 360 video super.Evo da iznesem i ja kratak rezime nakon četiri dana korišćenja.
Instalirano preko 60 aplikacija, memorija potrošena jedva 1 GB (većinom Android OS), instaliran poslednji firmver, baterija zadovoljavajuća. Ono što me impresioniralo jeste da tokom noći ne potroši nijedan posto, čak ni sa uključenim wi-fi. Bilo je problema sa CallerID i pozivom na čekanju, ali to je do Telenora (rešili su to). Drugu karticu još nisam ubacio, ali uskoro ću. Iako imam instalirano 60 aplikacija, ostalo je 16 GB slobodnog prostora. Nisam gejmer, tako da sve su to uglavnom aplikacije socijalnog, informativnog i multimedijalnog karaktera. Zvuk je zaista dobar. Nije preterano glasan. Možda taman koliko treba, da ne probija suviše. Kamera unutra i bez blica radi solidne fotke, možda malo bledunjave, ali to se može popraviti sa iole boljim programom. Aplikacije ne baguju, pokreću se brzo, OS se brzo diže nakon restarta čak i sa toliko aplikacija, 4G radi fenomenalno. WiFi hvata čak i tamo gde drugi telefoni polako gube signal... Videćemo dalje. Da ne bude da se u ovoj temi samo pljuje o ovom modelu.
Prodaj ga i rešio si problem.
Sent from my 3310
A kako mislis da vratis te verzije i kad bi nasao? Mislim kojom metodom? Jer standardno axuriranje ne dozvoljava rollback sa novije na prethodnu verziju....Ne znam,dali ce vise izlaziti neki update za ovaj model ili prelazak na Oreo.Mislim da cu mu vratiti verziju B183.Dali je neko razmisljao zasto ne mogu nigde na net-u da se nadju verzije B102 i B127?Na njima je baterija drzala odlicno.Slucajnost?
Probaj, ali sumnjam. Imas na ffinder starije verzije. Javi ako uspes.Mislim da moze.Full OTA.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari