Šta je novo?

Huawei P10 lite

I povremeno cache brisi, mozes i iz recovery-a. Koleginica ima p9l, nakon 2 nedelje korišćenja je zab'o najstrasnije, prvo je problem bila stara memorijska. Promenila je, nakon toga opet zabod, obrisao joj cache iz recovery-a i već par meseci radi kao singerica, ne zali se uopste.

Sent from my 3310

Sad cemo da probamo to sa google..Vrrrlo moguce da je do toga,je msm da sam skoro ukljuco te zezalice..I od tad..Tragedija zabadanja i kocenja.

Ja sam moj resetovao na fabricko, ne zaebava vise, radi glatko kao i kada sam ga uzeo. Ili je neka app pravila problem ili neki repovi posle apdejta. Nadam se da je problemcic resen.

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Moracu i ja izgleda...Opet na trenutke zabode da ne mogu mrdnem... Samo me mrzi da radim sve ponovo,instal i sl...Da sam rootovan,i da imam custom rec..Pa TB i vozii

Obrisi cache iz recivery-a, prvo to, ako ne pomogne, onda reset

Sent from my 3310

Sad kad sam ogranicio pozadisnke na 4 i obrisao cache lepo radi e sad pitanje je dokle.

Ja nisam ograničio nista, čak cache nisam brisao skoro i sve je ok

Sent from my 3310

Ne pomaze ni cache ni gasenje gugla, uz ograničenje na 4 aplikacije u pozadini fon radi perketno :) neko je pominjao reload stranica u chromu, reloaduju se uvek.. Provereno

Cache iz recovery-a ne pomaže? Ili cache iz menija? Kazem ti, nisam ograničio nista i radi odlicno.

Sent from my 3310

Iz recoverija.

Bok ekipa, evo i mene u P10 Lite gej klubu :)
Vec desetak godina naručujem telefone iz kine, medjutim zadnji sam brzo polupao i nisam imao pare za novi pa uzeh u mtsu na paket.
Telefon je bombona, zadnji Huawei koji sam imao je bio g300 za koji sam pravio i portovao romove. Vidim da za ovaj nema nijedan custom Rom..

Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka

Pa pocni opet da kuvas, da imamo neki

Ima već par dana kako je izašao B183

Sent from my 3310

Je l' mogu negde da se nadju brojevi apdejtova za ovaj telefon? Ja sam na B124 i nigde ne mogu naci podatke o verzijama.

Imam problem sa viberom, niti mi zvoni kad neko zove niti dolaze obavestenja o porukama ili propustenim pozivima, tek kad udjem u viber vidim pozive i poruke. Jel zna neko kako ovo da resim?

Meni u viber nece ni da udje, ti si jos dobar. Na WA mi je usto kao kod tebe.

U podešavanjima za bateriju pogledajte da nisu blokirane aplikacije, u podesavanjima notifikacija isto proverite. A mozda samo restart telefona pomogne

Sent from my 3310

Ne pomaze, dok je app u ramu onda radi ali cim je izbacim iz rama kao da sam je izbrisao.

Jbm ga, pretresi podešavanja, ja nemam problema, sve radi kako valja.

Sent from my 3310

Kod mene nije bilo ukljuceno za notifikacije, sve je ok sada

Imam problem sa viberom, niti mi zvoni kad neko zove niti dolaze obavestenja o porukama ili propustenim pozivima, tek kad udjem u viber vidim pozive i poruke. Jel zna neko kako ovo da resim?

Uđi u podešavanjima za aplikaciju i tu isključi da ne radi agresivno isključivanje aplikacije zbog štednje baterije.

Послато са Nexus 5X уз помоћ Тапатока

Pozdrav imam dva pitanje,prvo / uzeo sam juce Huawei P10 lite u MTS-u,telefon ok,medjutim,instalirao sam one osnovne aplikacije sve rade osim Vibera,sta se desava,skinuta aplikacija,kod ukucan,ulogovan,poruke i sve ostalo mogu da saljem svima ! a obratno, ka meni,niko !!! kada hoce neko da mi posalje bilo sta sa vibera stoji mu na telefonu da ja ''nemam instaliran Viber'' !?! iako je instaliran Viber a ja poslao njemu poruku,sve ok,ka meni ne ide,ne znam sta je po sredi .. reintalirao,deinstalirao nalog,ponovo logovanje i opet isto ! druo pitanje - ako kupim p10 lite u VIP-u da li je telefon free ili zakljucan,tj,da li moze da radi na drugoj mrezi ? pozdrav !

Viber je ****** od aplikacije, ja sam jednom morao reinstalaciju da odradim, sad mu se dešava da neće po nekad da skine slike ako je na WiFi, već samo na 3g. Dok sam bio na WM, imao sam slične probleme sa viberom , svi su govorili da je do smrdljivog vindovsa. Evo sad na l640 radi viber bez navedenih problema a na androidu baguje.

Ja sam imao taj problem na Honor 7 lite i rešio ga tako što sam resetovao telefon na fabrička podešavanja.

Ovaj telefon nema nikakvu zastitu stakla? Gorilla glass?:)

Ne.

Nazad
Vrh Dno