Onda postoji nada^
Grešiš, ja imam dual sim verziju sa 3/32 Gb.
WAS-LX1
Treba Twrp da se uradi bas za P10 lite I onda iscita oeminfo. Takodje, nisam siguran da postoji dload metoda za full stock recovery kod P10 lite, jer na Nougatu nema ni kod P9 lite. Konverzije su radjene na MM pre update na N. Ali sacekajmo da vidimo dev sekciju Xda za neki mesec, valjda ce biti. PozzzSigurno je da ima hibridni drugi sim slot i da je on softverski zakljucan (nevidljiv) za drugu sim karticu zbog zahteva operatera. E, sad, da li se metoda zakljucavanja razlikuje od p9 lite ili ne, ne znam, moguce da ga je teze otkljucati, ali pretpostavljam da moze.
Jel to zakrivljeno staklo ili ravno?evo slika kineskog stakla... juce mi je puklo prvo od kljuceva, danas montirano novo... ne lezi ni ono lepo, ali je dimenzija ok...![]()
![]()
![]()
Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk
I ovaj iz Madjarske dual sim je 3/32 gb. Generalno svi modeli p10 lite za Evropsko trziste su 3/32gb dok za Azijsko trziste su 4/32 i u kutiji se dobija providna zastitna maska i folija. Ja sam nekako skeptik pa sam izbegavao te za azijsko trziste mada sam imao dobrih ponuda tipa Honor 8 lite 3/32gb plave boje za 170€ i p10 lite 4/32gb za 275€ i za te modele je 12 meseci garancija.Onda postoji nadaTreba sacekati malo da otkljucaju. Super.
Poslato sa HUAWEI VNS-L21C432B380 uz pomoć Tapatoka
Imaš u notifikacojama, klikni olovku pa idi na ikonicu share screen.Tek sam sad provalio da podržava WiFi mrežni most!
Al ne mogu da provalim kako se uparuje sa npr TVom , koja je to opcija.
Nema.Jel ima ovaj telefon foliju preko ekrana?
Poslato sa HUAWEI VNS-L21 C432B381 pomoć Tapatoka
Hvala.Settings/battery/ pa gore desno mala ikonica za settings i iskljuci power - intensive prompt.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari