Šta je novo?

Huawei P10 lite

Ma jok p10 lite mnogo izlazi

Poslato sa HUAWEI VNS-L21 C432B381 pomoć Tapatoka

Ma gde 50k za p10 lite. Mnogo je to

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Tolika mu je maloprodajna cena u svim legalnim radnjama..

Da ja to video u tehnomediji i baš mi to mnogo izlazi

Zato svako ko se razume ne kupuje telefone po radnjama, nego na KP sa garancijom operatera.

Jedini problem je sto se mora sa potpisnikom ugovora ici u Vip/Mts/Telenor ako dodje do toga da telefon potpuno crkne da ne moze da se popravi, ili da se uzme ovlascenje.

Da al mnogo izlazi oko 50.000

Mnogo je to, 50k za ovaj telefon pa makar i na kredit. Možda ti nije loša opcija preko Telenor banke 24 x 1470 = 35280. Imaš još i 1225 mesečno pretplatu za paket, ne znam koliko trošiš sada, ali paket je sasvim ok. Imaš 350 min ka svima i prenose se u naredna tri meseca, 3000 sms i 1,5GB koji se takođe prenose. Osim toga imaš besplatno Deezer i HBO GO i još 10 GB naredne 2 godine. Uz to možeš da otplatiš rate za telefon pre vremena i tako oslobodiš broj ugovorne obaveze.

WAS-LX1

U Vipu uz Neo 4 sa svim neogranicenim, osim neta koji je 4GB mesecno, kad se podeli na rate izadje 2850 mesecno zajedno sa tarifom.

Nije lose.

Poslednja izmena:
Bio sam u prodavnici zato ti i pričam

Uzimanje na rate po toj ceni nema veze sa źivotom . Ja platio 230 eura soa garancijom Vip. Moze da se nadje za 250 ,ali mora da se cacka...
KP praktiçno odredjuje cene prema odnosu ponude i traźnje. RULZ

Poslednja izmena:
Na viber mi stižu regularno poruke, slike itd, ali kad kliknem na sliku, kad sam na WiFi samo okreće učitavanje i neće da je skine. Kad prebacim na 3g, skine je odmah. U podešavanjima je ovakva situacija
6851a198a2c3e9838793be8c1640346d.jpg

evo slika kineskog stakla... juce mi je puklo prvo od kljuceva, danas montirano novo... ne lezi ni ono lepo, ali je dimenzija ok...
8343eced7724b000c7a2c09b655a9387.jpg
2ac5514b1be9a61569d307694dbbab71.jpg
119ef971ce5594c2c5522b12b8af0bb5.jpg

Ja sam uzeo u G sa gratis externom baterijom i promo kodom od 3000 popusta tako da me je izaslo 37k plus 16gb sd kartica upola cene. Jedino sto promo ne vazi za placanje na rate tako da mora odmah cela suma

Sent from my HTC 10 using Tapatalk

Zanimljivo da za sada ne pistoji ni jedan jedini programcic u Dev sekciji Xda foruma. Apsolutno nista, a telefon od pre vise od pola godine....Mozda bih I razmislio da zamenim p9 lite za p10 lite uz doplatu kad bi postojao tools za otkljucavanje drugog sim slota. Single sim P10 lite mi nikakvu prednost ne daje u odnosu na P9 lite.....A one varijante p10 lite 4Gb/32Gb dual sim na KP su preskupe za taj telefon....

Poslato sa HUAWEI VNS-L21C432B380 uz pomoć Tapatoka

Poslednja izmena:
Nije pola godine, tek 4 meseca je u prodaji.

WAS-LX1

Ne znam, iz kog razloga, ali, i dalje nisam dobio firmware update. I dalje sam na B120. Vidim da ima neki program, preko kojeg mogu da skinem najnoviji. Da li da se igram sa tim, ili ne?

Послато са Huawei WAS-LX1

Na kp ima da se nadje nov p10 lite dual sim u svim bojama sa dve godine Madjarska garancije. Ja uzeo supruzi plav za 260€ i 240 din postarine.
Primerak iz Madjrske poslednji update b124.

Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka

Ne znam, iz kog razloga, ali, i dalje nisam dobio firmware update. I dalje sam na B120. Vidim da ima neki program, preko kojeg mogu da skinem najnoviji. Da li da se igram sa tim, ili ne?

Послато са Huawei WAS-LX1
Gde si uzeo telefon? Moj je uzet u vipu, takođe je B120 i kaže da nema dostupnih ažuriranja.

Na kp ima da se nadje nov p10 lite dual sim u svim bojama sa dve godine Madjarska garancije. Ja uzeo supruzi plav za 260€ i 240 din postarine.
Primerak iz Madjrske poslednji update b124.

240 eura, danas uzeo drugar preko MS-a.Fiskalni racun telenora og jutros,kakvi madjari[emoji2]

240 eura, danas uzeo drugar preko MS-a.Fiskalni racun telenora og jutros,kakvi madjari[emoji2]
Sa nasih mreza moze da se nadje i za 220€ ako se redovno prate oglasi ali na zalost nije dual sim [emoji2]

Samo treba napraviti razliku izmedju telefona uzetih kod nasih operatera koji su singl sim i obicno zakljucani na mrezu po ceni od 220-230€, i telefona koji su dual sim, otkljucani za sve mreze i kostaju od 260-270€. Naravno, to su cene preko oglasa, u redovnoj prodaji kod ovlascenih dilera cena je 40k.

Poslednja izmena:
Samo treba napraviti razliku izmedju telefona uzetih kod nasih operatera koji su singl sim i obicno zakljucani na mrezu po ceni od 220-230€, i telefona koji su dual sim, otkljucani za sve mreze i kostaju od 260-270€. Naravno, to su cene preko oglasa, u redovnoj prodaji kod ovlascenih dilera cena je 40k.
Obicno nisu zakljucani. Dual sim ces tesko naci sa valjanom garancijom. Ovako sa mreze koliko toliko mozes da se nadas da ce resiti.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Slazem se, ali sa mreze nisu dual sim, a za garanciju si i sam rekao "da mozes da se nadas da ce se resiti". I ja cekam da se pojavi softver za otkljucavanje drugog sim slota, pa da ga uzmem preko operatera.

Mislim da je bio odgovor na Xda neko je pitao I Huawei odgovorio da je hardverski drugacija verzija sto I jeste. Nije isti slucaj kao kod P9 lite gde su isti modeli bili za razlicita trzista sa varijantama single dual sim softverski zakljucani pa je bilo dovoljno samo iscitati oeminfo sa dual sim I flesovati na single sim. Ne kazem da P10 lite nema hibridni port I da je nemoguce otkljucati, ali cinjenica je da se dual I single sim razlikuju u Ramu/romu, tj. sve verzije P10 lite 3/32Gb su single sim, a mozda I gresim ;)

Poslato sa HUAWEI VNS-L21C432B380 uz pomoć Tapatoka

Vrh Dno