Mnogo je to, 50k za ovaj telefon pa makar i na kredit. Možda ti nije loša opcija preko Telenor banke 24 x 1470 = 35280. Imaš još i 1225 mesečno pretplatu za paket, ne znam koliko trošiš sada, ali paket je sasvim ok. Imaš 350 min ka svima i prenose se u naredna tri meseca, 3000 sms i 1,5GB koji se takođe prenose. Osim toga imaš besplatno Deezer i HBO GO i još 10 GB naredne 2 godine. Uz to možeš da otplatiš rate za telefon pre vremena i tako oslobodiš broj ugovorne obaveze.Da al mnogo izlazi oko 50.000
Poslato sa HUAWEI VNS-L21 C432B381 pomoć Tapatoka
To je cena za keš. Za kredit je 44 rata je je skoro 4000 na 12 mesecijel neko od vas gledao cene?
40k u G preko kredita na 12 rata.
To je cena za keš. Za kredit je 44 rata je je skoro 4000 na 12 meseci
Bio sam u prodavnici zato ti i pričam
Gde si uzeo telefon? Moj je uzet u vipu, takođe je B120 i kaže da nema dostupnih ažuriranja.Ne znam, iz kog razloga, ali, i dalje nisam dobio firmware update. I dalje sam na B120. Vidim da ima neki program, preko kojeg mogu da skinem najnoviji. Da li da se igram sa tim, ili ne?
Послато са Huawei WAS-LX1
Vip, takodje.Gde si uzeo telefon? Moj je uzet u vipu, takođe je B120 i kaže da nema dostupnih ažuriranja.
240 eura, danas uzeo drugar preko MS-a.Fiskalni racun telenora og jutros,kakvi madjari[emoji2]Na kp ima da se nadje nov p10 lite dual sim u svim bojama sa dve godine Madjarska garancije. Ja uzeo supruzi plav za 260€ i 240 din postarine.
Primerak iz Madjrske poslednji update b124.
Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka
240 dual sim?240 eura, danas uzeo drugar preko MS-a.Fiskalni racun telenora og jutros,kakvi madjari[emoji2]
Sa nasih mreza moze da se nadje i za 220€ ako se redovno prate oglasi ali na zalost nije dual sim [emoji2]240 eura, danas uzeo drugar preko MS-a.Fiskalni racun telenora og jutros,kakvi madjari[emoji2]
Obicno nisu zakljucani. Dual sim ces tesko naci sa valjanom garancijom. Ovako sa mreze koliko toliko mozes da se nadas da ce resiti.Samo treba napraviti razliku izmedju telefona uzetih kod nasih operatera koji su singl sim i obicno zakljucani na mrezu po ceni od 220-230€, i telefona koji su dual sim, otkljucani za sve mreze i kostaju od 260-270€. Naravno, to su cene preko oglasa, u redovnoj prodaji kod ovlascenih dilera cena je 40k.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari