Šta je novo?

Huawei P10 lite

Vrlo malo, od stranih app ima nekih sitnih igrica ali sve mogu da se obrišu.

Od ostalih stvari ima par svojih sistemskih app, phone manager, theme store, kompas, weather i tome slično, ništa preterano a neke su čak i korisne.

Ništa preko toga, fb i ostalo, Microsoft i sl. osim osnovnih Google aplikacija.

Jedina stvar koja meni zaista smeta a ne može da se izbriše je Google duo, jer je ne koristim, mada i ona može da se skloni sa strane, ne smeta.

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Ima instaliran News republic, Asphalt Nitro, Spiderman i još neku igricu sa Miki Mausom, tu je i Instagram. Mislim da se mogu deinstalirati, nisam pokušavao.

Ima instaliran News republic, Asphalt Nitro, Spiderman i još neku igricu sa Miki Mausom, tu je i Instagram. Mislim da se mogu deinstalirati, nisam pokušavao.
Mogu, a može i fb i Twitter, što je napisao neko u prethodnom postu da je instaliran.

Ako može da se debloatuje to je odlično! OK.. idem sutra do poslovnice da pogledamo.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Može, upravo su odleteli Instagram, News Republic, Twitter, Trip Advisor.

Može većina da se obrise, nije problem. Plavi, plavi, veruj mi :D

Sent from my 3310

Imam plavi, zaista odlično izgleda.

Takođe preporuka za plavi, ja sam upoređivao crni i plavi, i bez razmišljanja uzeo plavi, prelep je.

Ja crni, u Telenoru nisu imali plavi :( beli je ciganija zbog one lajsne sa strane.

Sent from my 3310

Ja uzeo plavi u Telenoru u NS.

Ja sam čak i beli ili zlatni hteo, jeste da su malo više fensi i za moj ukus, ali su me smorili crni telefoni, svi su mi isti nekako, ali nisu imali ni jedan od tih.

Ovaj plavi je baš kao prijatno iznenađenje došao, drugačiji a opet sveden i lepe boje.

Ja odavno nisam imao crni pa sam na kraju prelomio. :D

Sent from my 3310

Steta što nema plavi nillkin scrub, ja sam zbog toga uzeo crni, koji je isto vrh :)

Pozdrav ljudi koji telefon mi preporučujete dvoumim se izmedju P10 Lite i honor 8

Jel znate kakva je buducnost Huaweija sa updejtovima Lite verzija?

P9 lite je npr dobio npr Android nougat i EMUI 5, tako da sad ima isti softver kao i p10 i p10L, iako je lite verzija stara godinu i po dana skoro

Tako da mislim da će ih držati godinu i po do dve sa ažuriranjima.

Jel ima neko ovaj telefon sa 64gb i 4gb rama? Jel zna neko nesto o ovoj varijanti?

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Jel znate kakva je buducnost Huaweija sa updejtovima Lite verzija?

P9 lite je npr dobio npr Android nougat i EMUI 5, tako da sad ima isti softver kao i p10 i p10L, iako je lite verzija stara godinu i po dana skoro

Tako da mislim da će ih držati godinu i po do dve sa ažuriranjima.

Svetla :banana:

Ok, hvala vam. :)

staklo je stiglo, original skroz, videcu kako izgleda kad zalepim, za sad je i ovo dobro... silikonska je stigla, skroz je ok... slikacu kad se pocastim...

0191a5dcbc2bfa619987235d04ecd3f3.jpg
4b688720bf26da0614f879de5746aeae.jpg
Druze ako si nabacio staklo daj neku sliku da vidimo kako izgleda a mozes link sa allya na pm.

Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka

Video sam na YT da se dobija i neka maska u pakovanju, jel' se dobija i kod nas i vredi li bar za prvu pomoć?

Ne dobija se, to se dobija sa verzijom sa 4gb rama, koji je namenjen zapadnoj evropi, americi itd.

Vrh Dno