Šta je novo?

Huawei P10 lite

Kvalitet ljudi kvalitet hahahahh. Inače ovaj Frankenstein P10 Lite mi se jako pravi ali nemam više ni volje ni vremena.

Kvalitet ljudi kvalitet hahahahh. Inače ovaj Frankenstein P10 Lite mi se jako pravi ali nemam više ni volje ni vremena.
Evo ga, jedva 6h sota mada je forsiran maksimalno i cpu i gpu ali na wifi [emoji1787]. Sa 4G bi bilo oko 4h sota. Mada nije toliko lose koliko je bilo na ovim zadnjim verzijama. Screenshot_20190209-201852.jpegScreenshot_20190209-201845.jpeg

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Pronađen neki ogroman sigurnosni propust u Androidu vezan za PNG slike. Navodno, ako vam neko pošalje malicioznu PNG sliku, može da vam "upadne u telefon". Problem je rešen u februarskom security patchu koji mi dobijamo kasnije ovog meseca.

Pronađen neki ogroman sigurnosni propust u Androidu vezan za PNG slike. Navodno, ako vam neko pošalje malicioznu PNG sliku, može da vam "upadne u telefon". Problem je rešen u februarskom security patchu koji mi dobijamo kasnije ovog meseca.
To ce uvek biti. Ne razumem. Onaj virus skener za sta sluzi... Zar se on ne updatuje nevezano za ota update kao i google servisi koji se nekad i dva puta dnevno azuriraju. Meni nije jasno to oko androida i sigurnosti.

Ima li neko info do kad ce Huawei da radi na azuriranjima za ovaj fon?

To ce uvek biti. Ne razumem. Onaj virus skener za sta sluzi... Zar se on ne updatuje nevezano za ota update kao i google servisi koji se nekad i dva puta dnevno azuriraju. Meni nije jasno to oko androida i sigurnosti.

Virus skener je kao za maliciozne aplikacije. Google Servisi su nejasni špijunski softver koji usput omogućava notifikacije. Security Patch preko OTA krpi kernel i usput zezne nešto oko Play Servisa pa onda moraš da im deinstaliraš ažuriranja da ne bi vukli bateriju.

Da. Ma super je b321. Nemam ni jednu primedbu na rad. I svi patchevi za njega rade bespokorno i magisk i neki moduli. Mada module izbegavam sem onog JamesDSP.

Jesi probao da se igraš sa Doze modom? Kad sam bio rutovan na b321 omiljena stvar mi je bio onaj Naptime. Našteluješ ga ko čovek i za 14h standby skine 0% baterije.

Jesi probao da se igraš sa Doze modom? Kad sam bio rutovan na b321 omiljena stvar mi je bio onaj Naptime. Našteluješ ga ko čovek i za 14h standby skine 0% baterije.
Ma jok. Neka ga, da ne preteram. Mrzi me da ga opet fleshujem [emoji3]

Evo šta znači lepo podešen softver i to beta verzija. Radi bre bolje nego nov
Screenshot_20190215-222312.jpegScreenshot_20190215-222320.jpegScreenshot_20190215-222337.jpeg

Kod mene na ovom zadnjem B379,nikad gora baterija.

Malo mi fali da probam preko HWOTA da ga vratim na tu beta verziju [emoji6]

Pa da. Preko 7h. [emoji4]

Poslato sa VKY-L29 uz pomoć Tapatoka
Meni sa novom baterijom stock softver poslednja verzija 7 ipo sati lagano. A tvoj vidiš čak sa tom već starijom baterijom kad se lepo podesi roka na 7 sati. Probaj i Naptime reko sam već za njega, garant ima do 8 da doguraš, bez da osetiš razliku u radu.

Meni sa novom baterijom stock softver poslednja verzija 7 ipo sati lagano. A tvoj vidiš čak sa tom već starijom baterijom kad se lepo podesi roka na 7 sati. Probaj i Naptime reko sam već za njega, garant ima do 8 da doguraš, bez da osetiš razliku u radu.
Šta da turim uključeno
Screenshot_20190216-132151.jpeg

Uključiš aggressive doze, pa isključiš re-apply after wakeups, pa uključiš disable motion detection. Staviš na listu ignorisanih one aplikacije od kojih ti trebaju notifikacije i kad je ugašen ekran, i to je to. Poludi telefon kolko prodiše. Deep sleep konstantno.

A ovde u whitelist može samo jedna....sta to znaci..ako stavim samo gmail onda neće viber recimo...

79deb1ae8c77f66995116ac6497990d2.jpg

A ovde u whitelist može samo jedna....sta to znaci..ako stavim samo gmail onda neće viber recimo...

79deb1ae8c77f66995116ac6497990d2.jpg
Ne ne ne. To je za senzore. To zaboravi. Ne u aplikaciji, nego u podešavanjima telefona tamo "ignorisanje optimizacija". Ideš na ne optimizuj. Neograničen broj aplikacija.

Poslednja izmena:
Misliš na ovo
Pogledajte prilog 265797

Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka
Upravo to! Idi na dozvoljeno za svaku aplikaciju za koju su ti neophodna obaveštenja i kad je ekran ugašen. I, stavi Google Play Services na nije dozvoljeno, troši bateriju samo džabe. Inače, zanimalo bi me, kako funkcioniše aplikacija kad su oni launch settings na automatski? Ja uvek sve držim na manualno i sam sve fino namestim, ali zanima me, kako i šta radi ta automatika?

Upravo to! Idi na dozvoljeno za svaku aplikaciju za koju su ti neophodna obaveštenja i kad je ekran ugašen. I, stavi Google Play Services na nije dozvoljeno, troši bateriju samo džabe. Inače, zanimalo bi me, kako funkcioniše aplikacija kad su oni launch settings na automatski? Ja uvek sve držim na manualno i sam sve fino namestim, ali zanima me, kako i šta radi ta automatika?
Pa play service mi bas treba, tu je Gmail u sklopu njega. [emoji23][emoji23][emoji23]

Poslato sa VKY-L29 uz pomoć Tapatoka

Nazad
Vrh Dno