Šta je novo?

Huawei P10 lite

A kako radi taj auto launch, mislim ako se zna tačno kad se kako ponaša? I da preporučio bih Naptime za svaki slučaj na manual i sva tri omogućena, da ga Huawei slučajno ne ubije.
Šta znam, rade ok. A primetio sam da neće tapatalk notigikacija sa Naptime. Na plus samo iskaču. Ovde neće....

Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka

Šta znam, rade ok. A primetio sam da neće tapatalk notigikacija sa Naptime. Na plus samo iskaču. Ovde neće....

Meni Tapatalk notifikacije uopšte ne rade. Refreshujem ovaj thread manuelno non-stop. Nije do Naptimea, on samo podesi Doze da se pokrene za 5 minuta umesto za 2 sata.

Pa eto lepo piše. Ako ne izuzmeš Gmail, stizaće ti notifikacije samo periodično. Ako ga staviš na dozvoljeno tamo gde si ušao malo pre radiće najnormalnije. Baš lepo piše.
Nema gmaila u tim opcijama. Tako da taj problem nije rešio.

Nema gmaila u tim opcijama. Tako da taj problem nije rešio.

Iskreno Gmail mi je onemogućen jer koristim drugi mail klijent, tako da ne mogu da proverim. Doduše poprilično sam siguran da bi morao da bude u podešavanjima uređaja tamo u ignoriši optimizacije. Doze je izuzetan mehanizam za štednju baterije, čak šta više jači je od bilo kog battery savera jer obara i frekvenciju procesora. Muka je samo što da bi se Doze upalio uređaj mora da bude u standby najmanje 2 sata. Naptime ne radi ništa drugo, nego skrati taj vremenski interval na 5 minuta. Ako stvarno nema Gmaila u tim opcijama, to je samo Googleova greška. Onda predpostavljam da je vreme da se deinstalira Naptime, jer je Gmail neophodan. I zašto nikako neće notifikacije na Tapatalk da stižu? Probao sve žive verzije, sve battery saving opcije onemogućene, sve kako treba, ali notifikacija nigde.

Iskreno Gmail mi je onemogućen jer koristim drugi mail klijent, tako da ne mogu da proverim. Doduše poprilično sam siguran da bi morao da bude u podešavanjima uređaja tamo u ignoriši optimizacije. Doze je izuzetan mehanizam za štednju baterije, čak šta više jači je od bilo kog battery savera jer obara i frekvenciju procesora. Muka je samo što da bi se Doze upalio uređaj mora da bude u standby najmanje 2 sata. Naptime ne radi ništa drugo, nego skrati taj vremenski interval na 5 minuta. Ako stvarno nema Gmaila u tim opcijama, to je samo Googleova greška. Onda predpostavljam da je vreme da se deinstalira Naptime, jer je Gmail neophodan. I zašto nikako neće notifikacije na Tapatalk da stižu? Probao sve žive verzije, sve battery saving opcije onemogućene, sve kako treba, ali notifikacija nigde.
Meni notifikacije za Tapatalk stizu trenutno na p10 plus a na lite nikako. Iste verzije Tapatalka. Nema ga Gmail u ignorosanju optimizacije I to je i napisao da je to tako I tu ne moze nista. . Notifikacije sa aktivnim Naptime za Gmail stizu kad se ukljuci ekran sto sam I potvrdio malo pre. A za ostale aplikacije je naveo to kako se omogucava ili ne za ignorosanje optimizacije.

Poslato sa VKY-L29 uz pomoć Tapatoka

Poslednja izmena:
Meni notifikacije za Tapatalk stizu trenutno na p10 plus a na lite nikako. Iste verzije Tapatalka. Nema ga Gmail u ignorosanju optimizacije I to je i napisao da je to tako I tu ne moze nista. . Notifikacije sa aktivnim Naptime za Gmail stizu kad se ukljuci ekran sto sam I potvrdio malo pre. A za ostale aplikacije je naveo to kako se omogucava ili ne za ignorosanje optimizacije.

Ne znam šta da radim više, vratio sam neku buđavu verziju Tapatalka iz 2016. Nadam se da će to da pomogne. Inače, jel stigao nekome februarski patch sa onom png zakrpom?

Ako vracas kao backup apk onda se nesto uzjbe. Mora da se obrise Tapatalk pa nanovo instalira.

To je zbog onog GCM push tokena. Nisam vraćao nikakav bekap, regularan Play Store install, dok nisam počeo iz očaja ove stare verzije da jurim.

Jel ima neko mesto gde možemo da zahtevamo ažuriranja za telefon? Pade mi nešto napamet, imam viška slobodnog vremena sada, pa da ih smaramo malo za Pie, možda urodi plodom.

Jel ima neko mesto gde možemo da zahtevamo ažuriranja za telefon? Pade mi nešto napamet, imam viška slobodnog vremena sada, pa da ih smaramo malo za Pie, možda urodi plodom.
Za p10 plus se pojavio Emui 9 na Ff. Sumnjam da će lite dobiti.

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

E ovako..danas sam instalirao apklikaciju Themes for Huawei i instalirao jednu temu. Primetio da mi bas trosi bateriju ( sigurno 3 brze nego uobicajno ) jos sada primetio da mi pisalo 84 posto baterije i posle par sekundi 100 posto..ugasio telefon i upalio i vratio mi na 84 posto.

I zasto sve moje teme koje sam imao skinute, obrisane i nema ih u moje teme. Dali je to neki virus ili sta?

I zasto sve moje teme koje sam imao skinute, obrisane i nema ih u moje teme. Dali je to neki virus ili sta?
Ja koristim tu apk za teme i delovala mi je bas bezbedna. Koju temu si izabrao, da znamo da ne klikcemo na tu?

Ili da nije problem nesto drugo. Npr. Power bank. Kupljen kod kineze za 700 dinara od 20.000 mah. Uzo ga juce od druga i danas punio telefon preko njega..

Evo. Taj Orange.
8efc4d40d19e8ad17af605dd28cef9b2.jpg
6c3f8ee5cb84bf7f7718fa4479a9b0d4.jpg

Poslato sa WAS-LX1A uz pomoć Tapatoka

Pa sto od danas trosi bateriju toliko i sto mi izbrisane moje teme. Imao sam oko 5-6. Sada sam opet stavio i orange i ovu drugu

Jutros ili sinoc mi izlazilo obavestenje iz google chroma da ima moj telefon virus. 3 puta mi izbacivalo u toku mirovanja telefona.

Dali ovu temu mogu naci u teme sto poseduje ovaj fon? Sigurno ima ali pod drugi naziv.

Jutros ili sinoc mi izlazilo obavestenje iz google chroma da ima moj telefon virus. 3 puta mi izbacivalo u toku mirovanja telefona.

Ma to su ti one spam poruke u Chrome. Idi obrisi kesirane podatke I kolacice iz Chroma.
Evo teme, skenirao sa ovim emui stock Avast scanner u menadzeru telefona I nista
Screenshot_20190222-231236.jpegScreenshot_20190222-231326.jpeg

Onda neznam sta je. Samo mi nije jasno zasto mi obrisane teme sve do jednu,cak i orange.

Onda neznam sta je. Samo mi nije jasno zasto mi obrisane teme sve do jednu,cak i orange.

Neki virus preko Chroma. Ili ti je nesto ostecena interna memorija. Mozda od tog powerbanka ako je uzjbo nesto na ploci.

Neznam videcu do sutra opet

Ne bih mnogo da prosipam pamet, ali zanima me ako neko zna. Na većini Android mobilnih telefona /sdcard (interna memorija) je virtuelni fajl sistem pod komandom FUSE-a u kernelu, i formatiran je kao FAT32. Čitao sam nešto o tome da Huawei i Samsung telefoni od pre neku godinu pošto koriste F2FS umesto ext4 za /data, koriste nekakvu drugačiju varijantu sa "manjom stopom virtuelizacije". Ništa meni nije jasno šta se sad zbiva, za ove druge telefone se zna tačno. Kog fajl sistema je /sdcard, odnosno interna memorija, i da li je virtuelan (VFS) ili prava particija?

Nazad
Vrh Dno