Šta je novo?

Huawei P10 lite

Ali najsmesniji su mi ovi sto potaju jer se formatira baterija 3 puta po 12 sati.Ti mu kazes me,ali on ce ipak da proba.Tada mu ja kazem,ma kakvih 12 sati.Puni je 10 puta po 24 sata,ima da traje posle po 20 dana [emoji23]

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Ali najsmesniji su mi ovi sto potaju jer se formatira baterija 3 puta po 12 sati.Ti mu kazes me,ali on ce ipak da proba.Tada mu ja kazem,ma kakvih 12 sati.Puni je 10 puta po 24 sata,ima da traje posle po 20 dana [emoji23]

To je stara praksa sa starih tipova baterija. To apsolutno ne važi za ove nove baterije, ali ljudima ti to ne možeš da objasniš. Kod mene je pisalo tri puta od 0-100 zbog kalibracije čisto.

Ljudi moji dal je to moguće [emoji1]
ef5b2195d168a46c59e7eebcbf984337.jpg

Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka

Kuku, a security patch.... Pa kako ces ziveti bez sigurnosnih zakrpa. [emoji1787][emoji1787][emoji1787]

S obzirom da ne koristim placanje preko fona ili tako nesto, mogu damo da mi ukradu babine slike sa telefona [emoji1787][emoji1787][emoji1787]
Za divno cudo rolback se odjednom pojavio i sve je proslo po protokolu iako je bio 386 [emoji1]

S obzirom da ne koristim placanje preko fona ili tako nesto, mogu damo da mi ukradu babine slike sa telefona [emoji1787][emoji1787][emoji1787]
Za divno cudo rolback se odjednom pojavio i sve je proslo po protokolu iako je bio 386 [emoji1]

Svi idu napred a mi nazad, regresija na delu [emoji1787][emoji1787][emoji1787] e moj Darvine... [emoji3]. Ja na beti 321 u *mjau**mjau**mjau**mjau**mjau*, sljaka ko juce da sam kupio telefon.

Mada sad... Pitanje da li je xloader vratio stari ili je ostao novi. Ne bi me cudilo da je to modifikovan b210 i da nije isti kao onaj ranije. Ako ti prijavi recimo ota b386 onda je vrlo verovatno. A ako prijavi ota neki raniji tipa b370 onda nema opasnosti....

Svi idu napred a mi nazad, regresija na delu [emoji1787][emoji1787][emoji1787] e moj Darvine... [emoji3]. Ja na beti 321 u *mjau**mjau**mjau**mjau**mjau*, sljaka ko juce da sam kupio telefon.

Pa poznato je da telefon najbolje radi na verziji sa kojom je kupljen, tako da nista cudno [emoji1] nego nisam bas upucen jel 321 nugat il oreo?

Mada sad... Pitanje da li je xloader vratio stari ili je ostao novi. Ne bi me cudilo da je to modifikovan b210 i da nije isti kao onaj ranije. Ako ti prijavi recimo ota b386 onda je vrlo verovatno. A ako prijavi ota neki raniji tipa b370 onda nema opasnosti....

Pa to nzm, odma sam blokirao azuriranje [emoji1]

Pa poznato je da telefon najbolje radi na verziji sa kojom je kupljen, tako da nista cudno [emoji1] nego nisam bas upucen jel 321 nugat il oreo?

B321 je oreo, beta verzija na kojoj nije bio ni jedan bug da stvar bude komicnija.

B321 je oreo, beta verzija na kojoj nije bio ni jedan bug da stvar bude komicnija.

A kakva je situacija sa tom verzijom sa ramom, ako ti nije tesko slikaj iz odeljka za memoriju ne iz opcija za programera [emoji1]
868825dcb8a331f0b53a2d938a69eb79.jpg

A kakva je situacija sa tom verzijom sa ramom, ako ti nije tesko slikaj iz odeljka za memoriju ne iz opcija za programera [emoji1]
868825dcb8a331f0b53a2d938a69eb79.jpg

Sve verzije na emui 8 jedu ram, ali ok je to. Msm imam svasta nabacano. Manjak ram memorije nema nekog uticaja sem ako ne forsiras igre. Screenshot_20190206-175227.jpeg

Poslednja izmena:
Kod mene kad spojim na HiSuite nema rollback sa B386. Ranije je bilo. Kako kod tebe ima, ja stvarno nisam pametan...

Kod mene kad spojim na HiSuite nema rollback sa B386. Ranije je bilo. Kako kod tebe ima, ja stvarno nisam pametan...
Nije kod mene bilo ni na 378 ni na 386, cak je bagovao suit, sve vreme mi pokazivalo da postoji nadogradnja na 386 iako je na 386 (pisao sam vec) i sad od jednom posle par dana prikacim i pise da sam na zadnjoj verziji i da postoji mogucnost da prebacim na drugu... Verujem da je bagovao suit, nzm sta bi drugo moglo biti

Kod mene je tu rollback,ali me sada kopka da li ce proci preko HWota,vracanje na B321?

Kod mene je tu rollback,ali me sada kopka da li ce proci preko HWota,vracanje na B321?
Pa kad ga vratis vidi koju verziju ce ti ponuditi na emui 8 i znaces. Ako ti nudi odmah b386 onda je to veliki rizik da fleshujes bilo sta.

Pa kad ga vratis vidi koju verziju ce ti ponuditi na emui 8 i znaces. Ako ti nudi odmah b386 onda je to veliki rizik da fleshujes bilo sta.

Koliko se secam,uvek kad sam vracao neku raniju verziju i isao na apdejt preko OTA,uvek preskoci i ide na zadnju verziju.

Koliko se secam,uvek kad sam vracao neku raniju verziju i isao na apdejt preko OTA,uvek preskoci i ide na zadnju verziju.
Meni recimo kada sam se vracao na emui 5 pa opet na emui 8 nije nudio poslednju verziju. Kod emui 5 kada sam se vracao na b182 skoro uvek je prvo nudio b184 a ako kliknes na full data ponudi b192 pa tek onda b206 ili b210.
Mislim da uvek nudi ota do prve verzije koja ima vecih izmena, a ne google security , pa tek onda dalje.

Poslednja izmena:
Meni recimo kada sam se vracao na emui 5 pa opet na emui 8 nije nudio poslednju verziju. Kod emui 5 kada sam se vracao na b182 skoro uvek je prvo nudio b184 a ako kliknes na full data ponudi b192 pa tek onda b206 ili b210.
Mislim da uvek nudi ota do prve verzije koja ima vecih izmena, a ne google security , pa tek onda dalje.

Ti si vraćao preko HWOTA?

A kako može da se vraća sa HWOTA, kad je OEMInfo drugačiji?
Misterija [emoji1787]... pa bre el sam pokazao u onom tutotijalu za hwota8.Deo se ne moze lako promeniti tj. moze samo da se fleshovanjem promeni tipa single sim u dual sim, a deo se menja sam od sebe u zavsnosti od verzija koju mu forsiras ili kad omasis verziju pa ti prebaci na c900, ndr90 ili bug40... itt

Poslednja izmena:
Misterija [emoji1787]... pa bre el sam pokazao u onom tutotijalu za hwota8. To oko oeminfo je misterija. Deo se ne moze lako promeniti tj. moze samo da se fleshovanjem promeni tipa single sim u dual sum, a deo se sam menja sam od sebe u zavsnosti od verzija koju mu forsiras.

Ma gledao ja sve te klipove al i dalje meni sve to misteriozno. Na moj stari LG se znalo... Nađeš firmware koji oćeš i flešuješ. Ovo sad ne daj bože. Ne pada mi napamet da diram ništa, on super radi, nego me čisto zanimalo. Čekam februarski fix koji će da upropasti bateriju, kameru, mikrofon i još nešto što je trenutno x. Moram da čekam na nekoga da instalira pre mene da se ne opečem hahahahaha.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno