Šta je novo?

Huawei P10 lite

Jedno pitanje..koliko je dobar mate 10 pro i dali se isplati uzeti ga?

Jedno pitanje..koliko je dobar mate 10 pro i dali se isplati uzeti ga?
Pa ako prelaxis sa p10 lite vidi se razlika u brzini rada, u kamerama I baterija. . Brxina rada meni licno ne smeta ni na p10 lite. Dal je 1 milisekunda ili dve razlika to je meni nebitna. Jedino ako ti bas znace kamere. Mislim da je Pocophone bolji a jeftiniji 100ak evra.

Poslato sa VKY-L29 uz pomoć Tapatoka

Dugo sam ocrnjivao softver ovog telefona. Činjenica je da su neke verzije radile bolje od drugih, ali tek sad shvatam da su kod svih nas presudnu ulogu ipak odigrali hardverski momenti. Zamenio sam bateriju nakjuče sa nekom kineskom kopijom (koja uzgred može i na Honor 8 i P9 Lite i još desetak modela), jer original nema šanse pronaći. Ništa nisam dirao, niti sam vraćao na fabrička podešavanja (preživeo dva ažuriranja posle poslednjeg reseta/servisnog roma), niti brisao keš, ništa ništa. Trenutna verzija softvera je B386. Stavio sam bateriju i pošto je već fabrički bila puna 40-tak procenta, ispraznio sam je do kraja, a zatim i napunio do 100%. Ovo je SoT posle tri noći i dva dana. Koristio sam ga vrlo intenzivno (multitasking u većini slučajeva) sa popriličnim brojem aplikacija u pozadini. U standby nije trošio ništa, kako sam ga ostavljao uveče pred spavanje tako sam ga i nalazio sutra dan. Niti jedan jedini procenat nije izgubio za 10 sati mirovanja sa uključenim WiFi-om. Većinu vremena je proveo na WiFi-u koji je inače samo na jednu-dve crtice jer je prilično slab ovde, a bio je i na 4G-u par sati. Bluetooth strimovanje muzike je bilo konstantno aktivno. Dakle ljudi, nije problem ažuriranje, ono je samo okidač za već postojeće probleme sa krš komponentama (konkretno baterijama) u ovim telefonima. Da doživim da kineska buđava kopija drži bolje nego original baterija kad sam kupio telefon... Ovakve rezultate nikad nisam izvukao iz njega. Screenshot_20190204-011121.jpeg

Dugo sam ocrnjivao softver ovog telefona. Činjenica je da su neke verzije radile bolje od drugih, ali tek sad shvatam da su kod svih nas presudnu ulogu ipak odigrali hardverski momenti. Zamenio sam bateriju nakjuče sa nekom kineskom kopijom (koja uzgred može i na Honor 8 i P9 Lite i još desetak modela), jer original nema šanse pronaći. Ništa nisam dirao, niti sam vraćao na fabrička podešavanja (preživeo dva ažuriranja posle poslednjeg reseta/servisnog roma), niti brisao keš, ništa ništa. Trenutna verzija softvera je B386. Stavio sam bateriju i pošto je već fabrički bila puna 40-tak procenta, ispraznio sam je do kraja, a zatim i napunio do 100%. Ovo je SoT posle tri noći i dva dana. Koristio sam ga vrlo intenzivno (multitasking u većini slučajeva) sa popriličnim brojem aplikacija u pozadini. U standby nije trošio ništa, kako sam ga ostavljao uveče pred spavanje tako sam ga i nalazio sutra dan. Niti jedan jedini procenat nije izgubio za 10 sati mirovanja sa uključenim WiFi-om. Većinu vremena je proveo na WiFi-u koji je inače samo na jednu-dve crtice jer je prilično slab ovde, a bio je i na 4G-u par sati. Bluetooth strimovanje muzike je bilo konstantno aktivno. Dakle ljudi, nije problem ažuriranje, ono je samo okidač za već postojeće probleme sa krš komponentama (konkretno baterijama) u ovim telefonima. Da doživim da kineska buđava kopija drži bolje nego original baterija kad sam kupio telefon... Ovakve rezultate nikad nisam izvukao iz njega. Pogledajte prilog 265066
Pre ovog telefona imao sam galaxy s3 obicni i to veoma dugo, i za 4 godine promenio sam 1 glavnu i 3 kineske baterije(jedna je bila kao orginal al pokazala se isto) ... I sve te kineske baterije izdrzale su po nepunu godinu dana... Mislim da to tvoje zadovoljstvo nece bas dugo trajati al sta znam, mozda je ovo druga prica [emoji16]

Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka

Ispocetka drzi dobro al posle mesec dana pseti se razlika [emoji16]

Ispocetka drzi dobro al posle mesec dana pseti se razlika [emoji16]

Slazem se, bas nekolko ljudi je to isto potvdilo za druge Huawei modele. Ali generalno kineske kopije baterija traju godinu dana maximum.

Pa tako je, i to sve u cilju kupovine drugog uredjaja [emoji16]

Ovde je i vise nego jasno da su softverski unakazili ovaj model.Imam Huawei mediopad7 yoith2 tablet.Star vise od 4 godina i lagano gura jos uvek 8h sot i vise za dva dana.Razlog je samo jedan.Nikada nije dobio niti jedan apdejt.

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Ama šta je ovo. Od juče mi uopšte ne stižu notifikacije za Tapatalk. Ništa nije dirano, launch na manualno, sve omogućeno.

A i moguce je ako koristis stednju baterije

759b7d25b3f9acfed447d43b771607bb.jpg

Poslednja izmena:
Ama šta je ovo. Od juče mi uopšte ne stižu notifikacije za Tapatalk. Ništa nije dirano, launch na manualno, sve omogućeno.
Ni meni ne stizu. I Tapatalk buguje po nekad. A najvise me nervira sto mi vise ne radi sinhronizacija gmail na nalog sa drugog domena. Ono pop3 protokol. Inace gmail.com radi u trenutku. Isto I na lite i na plus.

Meni je štednja baterije oduvek uključena (još od prvog dana kada sam ga kupio držim tako) i nikad nisam imao problema sa time. Moguće da je Tapatalk kriv.

Meni je štednja baterije oduvek uključena (još od prvog dana kada sam ga kupio držim tako) i nikad nisam imao problema sa time. Moguće da je Tapatalk kriv.
Ja opet nzm da li sam par puta koristio ustedu, evo sad cu da probam i to pa cu da vidim [emoji1]

Kod mene notifikacije za Tapatalk,rade odlicno,ali sam malopre provalio da pojedine aplikacije traze apdejt,ali kad se apdejt skine i krene da instalira,izbacuje neku gresku i nece nikakao.Toga ranije nije bilo.

Kod mene notifikacije za Tapatalk,rade odlicno,ali sam malopre provalio da pojedine aplikacije traze apdejt,ali kad se apdejt skine i krene da instalira,izbacuje neku gresku i nece nikakao.Toga ranije nije bilo.
Meni iskljucen autoupdate. Evo sad vidim da Tapatalk ima azuriranje. Da vidimo dal ce se unormali. Screenshot_20190204-183247.jpeg

Moze biti i do toga, kod mene je zadnja verzija i nema problema

Ma piše na pakovanju baterije prva tri puta da se naroka od 4%-100%. Inače kako treba da se puni? Ja sam je ranije punio kad sam stizao..
Kao od 20 do 80, 90 da bi joj se zdravlje sacuvalo [emoji16] moguce da su napisali tako zbog kalibracije

Poslednja izmena:
O cemu bre pricate ljudi.Kakvi od 10-90,20-80,80-100.Ovo bre nisu baterije od pre 15 godina.Nemaju nikakav efekat pamcenja napunjenosti,tako da mozes da je punis od koliko do koliko hoces i kad hoces.Trajace koliko je predvidjeno,osim ako ne dodje do nekog problema fizicke prirode.Po ovom vasem ispade da ce trajati 100 godina.Nikada nisam gledao kako i kad punim bateriju na bilo kom uredjaju i nikada problema,osim naravno ako su softverske prirode.Primer za to je i tablet star 4 godine o kome sam pisao ovde.

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

A ono i jeste da se najbolje ne zamarati time, punis kad ti treba i koliko treba [emoji1] baterija je ionako potrosni materijal

Nazad
Vrh Dno