Gle stvarno, ne radi...
Gle stvarno, ne radi...
Ma ne rade jos neke stvari, tipa I izgled setting menija, mislim opcija, onda ovaj nav bar il kako se zove I sl.Gle stvarno, ne radi...
Jel ti tako i na P10 Pro?Ma ne rade jos neke stvari, tipa I izgled setting menija, mislim opcija, onda ovaj nav bar il kako se zove I sl.
Poslato sa VKY-L29 uz pomoć Tapatoka
Da. Odavno.Jel ti tako i na P10 Pro?
Pa znači oni su za batine. Namerno oskrnavili proizvode apdejtovima. Bitno da je novi xloader tu.Da. Odavno.
A tek na emui 9, zabranili I launchere. I neki ako rade onda buguju. Mislim meni je Emui izgled sasvim ok, al brate malo da se promeni, zasitis se tim dizajnom, a ne menja mi se telefon zbog toga.Pa znači oni su za batine. Namerno oskrnavili proizvode apdejtovima. Bitno da je novi xloader tu.
Cirkus prave [emoji23]. I meni se sviđa EMUI izgled, samo sam za generalno tanniju varijantu, po mogućstvu skroz crno. Sledeća opcija ukidaju file management i pristup file systemu uopšte, jer kome to treba hahahahaha...A tek na emui 9, zabranili I launchere. I neki ako rade onda buguju. Mislim meni je Emui izgled sasvim ok, al brate malo da se promeni, zasitis se tim dizajnom, a ne menja mi se telefon zbog toga.
Ubacili fix za bateriju da manje drži i fiks za kameru da fokusira kao blender i fiks za teme da ne bi prilagođavali izgled. I ne zaboravimo fiks za prethodni fiks..Al samo stancaju zakrpe. Sta li su sad ubacili u februarski patch...
Pogledajte prilog 264832
Ma jok bre, samo google zakrpe.... [emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787]Ubacili fix za bateriju da manje drži i fiks za kameru da fokusira kao blender i fiks za teme da ne bi prilagođavali izgled. I ne zaboravimo fiks za prethodni fiks..
Kupili ste, gledajte... Kako li smo živeli pre tih Google zakrpa. Apdejt jednom u dve godine i aj ćao. Ne sećam se da nekome nešto falilo.Ma jok bre, samo google zakrpe.... [emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787]
A tek na emui 9, zabranili I launchere. I neki ako rade onda buguju. Mislim meni je Emui izgled sasvim ok, al brate malo da se promeni, zasitis se tim dizajnom, a ne menja mi se telefon zbog toga.
Ako su i ovi nasi telfoni za kinesko trziste,onda jesu.Ma pusti ih.Od uvek su lagali i jos uvek lazu.Zar to nisu zabranili samo na telefonima za kinesko tržište?
O čemu mi diskutujemo... Pa jel njihov osnivač rekao skoro u jednom intervjuu kako smatra da je Apple sa svojim praksama najbolja kompanija ikada i da se treba ugledati na njih. Svi znaju kakav je Apple prema korisnicima, tako da ne znam šta nije jasno u vezi Huawei politike prema nama.Ako su i ovi nasi telfoni za kinesko trziste,onda jesu.Ma pusti ih.Od uvek su lagali i jos uvek lazu.
Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk
Naravno da mi je jasno sve u vezi Huaweia,jos pre nego sto sam uzeo ovaj telefon.Odgovorio sam coveku,jer izgleda nije citao nase komentare.O čemu mi diskutujemo... Pa jel njihov osnivač rekao skoro u jednom intervjuu kako smatra da je Apple sa svojim praksama najbolja kompanija ikada i da se treba ugledati na njih. Svi znaju kakav je Apple prema korisnicima, tako da ne znam šta nije jasno u vezi Huawei politike prema nama.
Tema da promeni ime u Huawei hejt + baterija na P10 Lite zeza posle apdejta.Naravno da mi je jasno sve u vezi Huaweia,jos pre nego sto sam uzeo ovaj telefon.Odgovorio sam coveku,jer izgleda nije citao nase komentare.
Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk
A kakav je Pocophone? Koliko sam ja ukapirao, on je u sličnom cenovnom rangu, a deluje dosta bolje.Dal neko ima Mate 20 lite posle p10 lite da kaze iskustva. Nesto deluje dobro, a nije preskup. Pasce my cena na 200 eur za mesec, dva.
Pa mrtva trka. Mate 20 lite jedino dizajn ima *****alo vek.A kakav je Pocophone? Koliko sam ja ukapirao, on je u sličnom cenovnom rangu, a deluje dosta bolje.
U masci se te razlike ionako stope. Pocophone ima dosta jači procesor, a softver mu je čini mi se sličan Huaweiu ali možda za nijansu bolja ažuriranja.Pa mrtva trka. Mate 20 lite jedino dizajn ima *****alo vek.
Da. Sad bas uporedih na gsmareni. Mate 20l ima na papiru jace kamere ali u realnosti treba to proveriti. Inace procesor ubija na pocophoneU masci se te razlike ionako stope. Pocophone ima dosta jači procesor, a softver mu je čini mi se sličan Huaweiu ali možda za nijansu bolja ažuriranja.
Sem procesora ima svakakvi romovi. Možeš da teraš sve od stock MIUIa preko Lineagea i čega svega ne...Da. Sad bas uporedih na gsmareni. Mate 20l ima na papiru jace kamere ali u realnosti treba to proveriti. Inace procesor ubija na pocophone
Hm... Ma tu su negde, ali prednost I ja dajem na Poco. Emui jeste bolji od Miui ako gledam fabricke ali zato sve ostalo ukljucujuci i cystom romove Poco ga sije.Sem procesora ima svakakvi romovi. Možeš da teraš sve od stock MIUIa preko Lineagea i čega svega ne...
Da, ali Poco kosta 290- 320 eur, a M20l 220 eur polovan. Poco niko ni ne prodaje polovne... Za 100 eur nije malo...Ma gde su tu negde,Ne moze da pridje Pocou.Mate 20 Lite je vise u klasi Xiaomi Note 6 pro.
Da, izgleda mora da se saceka. Ne vredi srljati.Ma polovan.Uporedimo nov i nov telefon.Tu su cene iste,ali ostalo nije.Ja bi bez razmisljanja uzeo Poco.Sacekajmo jos malo dok izadju kod nas Note 7 i Note 7 Pro.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari