NevisStarShine
Slavan
- Učlanjen(a)
- 03.08.2014
- Poena
- 365
Instalirao kod mene, odradio I backup - probe radi. Windows 10 1909.Da li je neko instalirao Hisuite? Ja probao kod mene nece. Odradi download kliknes Yes i nista. Cuti kao zaliven![]()
Instalirao kod mene, odradio I backup - probe radi. Windows 10 1909.Da li je neko instalirao Hisuite? Ja probao kod mene nece. Odradi download kliknes Yes i nista. Cuti kao zaliven![]()
U dark modu crna.Kakva vam je pozadina kod navigacijskih tastera dole u aplikaciji messages? Meni nakon danasnjeg azuriranja aplikacije postala bele boje.
Ја сам искључио навигацијске тастере још док сам користио Mi A2, а и на овом телефону чим сам га узео. Врло брзо сам се привикао на рад без њих.
Poslato sa NOVA 5T pomoću Tapatoka
Ja pokušavam će godinu dana još od početka Pocophona [emoji2957]Ma da, to mnogi urade, ali ja nikako da se naviknem bez njih. Pokusao al' ne ide, nekako mi nezgodno.
Ima nekih portova Bsg ali koliko vidim ne radi na 10. 1Da li je neko probao gcam. Ima li svrhe uopšte.
Јесам, чак сам и објавио овде на форуму линк за скидање.Da li je neko probao gcam. Ima li svrhe uopšte.
Ja taj problem npr nemam. Moguće da je problem u neki futrolama.
Nova 5t
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari