- Učlanjen(a)
- 22.06.2014
- Poena
- 70
Blizu NS, blizu VU, praktično na granici sa HR. Koliko je kod njih?
499e za 6gb i 559e za 8gb. Jeste,na granici.
Blizu NS, blizu VU, praktično na granici sa HR. Koliko je kod njih?
Imam ja, sa Aliexpress-a. Moj je 2x otvaran, dosad mi nije trebalo. Ako ti zatreba javi se.Stigla 2 updejta... Prvi od 22 MB i drugi od 898mb... Prošao prvi, čekam da se skine drugi.
Usput da pitam... Koliko se ošteti plastika i crno sako oko kamere pri promeni baterije? Treba ovih dana da menjam bateriju a nemam rezervne plasticne delove. Ako neko ima viška silver plastiku za dole i ono providno gore a ne zna šta će sa tim.. rado bih to kupio.
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
Imam ja, sa Aliexpress-a. Moj je 2x otvaran, dosad mi nije trebalo. Ako ti zatreba javi se.
Pa šta ti nije jasno za dalje?Ajd` ko je raspolozen za savet a da je prosao zezanciju sa loopom....Probao sam resenje po uputstvu sa XDA foruma ali stigao sam do odkljucavanja bootloadera i instalira TWRP za 4 jezgra ali za dalje `skripi`....Ili moze predlog za servis u Novom Sadu ili okoliniIli jos bolje ako neki forumas zna da ga ozivi .....
70$ nude za skroz ispravan telefon, nema kako da uvališ bootloop. Ali dobro, dodali su sitnim slovima da mogu i više da ga procene ukoliko bude u super stanju kad im stigne.Pa to jedino ko ima bootloop i to nerešiv da uvali...mame im
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Drugovi, crko mi punjac (kablic i dalje sljaka)..jel ima neko preporuku gde uzeti? AliExpress?? Ili kod nas?
Ziv bio druze..vidim da nije skup, a moze i nintendo switch. HvalaJa sam uzeo sa ali-ja ugreen punjac i prezadovoljan sam. Jedino sto se ceka malo na isporuku, meni stigao za 20tak dana
Imalo je na kp neki choatech ili u mesc da kupis originalni za nexus 5x (istih je karakteristika kao originalni za 6p).Ziv bio druze..vidim da nije skup, a moze i nintendo switch. Hvala
Pixel 2 Launcher
Pixel 2 Wallpapers
Pixel 2 Live Wallpapers
Pixel Blue Accent Color
Round Icons
Pixel 2 Audio
Stock Pixel 2 XL Boot Animation
Pixel 2 Navigation Buttons (without animation)
aptX and aptX HD lib's
AlwaysOn Display
Night Light
Installation:
First flash Magisk 14+ or SuperSu
And only now u can flash - Pixel 2 MOD
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari