Šta je novo?

Huawei Nexus 6P

Stigla 2 updejta... Prvi od 22 MB i drugi od 898mb... Prošao prvi, čekam da se skine drugi.
Usput da pitam... Koliko se ošteti plastika i crno sako oko kamere pri promeni baterije? Treba ovih dana da menjam bateriju a nemam rezervne plasticne delove. Ako neko ima viška silver plastiku za dole i ono providno gore a ne zna šta će sa tim.. rado bih to kupio.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
Imam ja, sa Aliexpress-a. Moj je 2x otvaran, dosad mi nije trebalo. Ako ti zatreba javi se.

Ajd` ko je raspolozen za savet a da je prosao zezanciju sa loopom....Probao sam resenje po uputstvu sa XDA foruma ali stigao sam do odkljucavanja bootloadera i instalira TWRP za 4 jezgra ali za dalje `skripi`....Ili moze predlog za servis u Novom Sadu ili okolini ;) Ili jos bolje ako neki forumas zna da ga ozivi .....

Ajd` ko je raspolozen za savet a da je prosao zezanciju sa loopom....Probao sam resenje po uputstvu sa XDA foruma ali stigao sam do odkljucavanja bootloadera i instalira TWRP za 4 jezgra ali za dalje `skripi`....Ili moze predlog za servis u Novom Sadu ili okolini ;) Ili jos bolje ako neki forumas zna da ga ozivi .....
Pa šta ti nije jasno za dalje?
Samo treba da flešuješ kernel iz TWRP-a i to je to.

Sent from my LG-H990 using Tapatalk

Ako neko kupuje dbrand, nek mi javi da kupimo zajedno zbog postarine

Ne hvali ga mnogo da te ne spuca bl ;) Šalu na stranu, pu, pu...neka te služi, odličan je to tel i dan danas!!

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Uz sve nedostatke i dalje odličan - čak i da se doda 400-500€ i kupi neki flagship, opet se gubi u nekim segmentima ;)

EDIT:

Ne radi senzor temperature :)

Prilozi

• 11.png
    11.png
    78.3 KB · Pregleda: 106
Poslednja izmena:
Kako vidiš da ne radi senzor?
47dcf6dcf6e5317c8b1e4d63f8b8498e.jpg

Temperatura se ne menja - sve oko 31°C

^ gluposti.
Eno u xda na temi za gcam se napržili svi, samo se o tome piše..

Sent from my LG-H990 using Tapatalk

Ah, kako je dan duži sa novom baterijom. Posle 14h rada je na 50%. Ekran je oko 2h.

Pa to jedino ko ima bootloop i to nerešiv da uvali...mame im

Pa to jedino ko ima bootloop i to nerešiv da uvali...mame im

70$ nude za skroz ispravan telefon, nema kako da uvališ bootloop. Ali dobro, dodali su sitnim slovima da mogu i više da ga procene ukoliko bude u super stanju kad im stigne.

Ma znam da sam čitao da do 159$ daju ali i to je bolesno malo!...mada možda je to za pixel bilo sad kad bolje razmislim

Drugovi, crko mi punjac (kablic i dalje sljaka)..jel ima neko preporuku gde uzeti? AliExpress?? Ili kod nas?

Drugovi, crko mi punjac (kablic i dalje sljaka)..jel ima neko preporuku gde uzeti? AliExpress?? Ili kod nas?

Ja sam uzeo sa ali-ja ugreen punjac i prezadovoljan sam. Jedino sto se ceka malo na isporuku, meni stigao za 20tak dana

Ziv bio druze..vidim da nije skup, a moze i nintendo switch. Hvala

Imalo je na kp neki choatech ili u mesc da kupis originalni za nexus 5x (istih je karakteristika kao originalni za 6p).

Послато са Nexus 6P уз помоћ Тапатока

Hvala ljudi, zivi bili

Pixel 2 MOD za fabrički Android 8.1 OPM1.17 (DECEMBAR 2017) - https://drive.google.com/file/d/1Bydt_0yLQkCxtHlrewpxvioErq1Yz7Z5/view?usp=sharing

Pixel 2 Launcher
Pixel 2 Wallpapers
Pixel 2 Live Wallpapers
Pixel Blue Accent Color
Round Icons
Pixel 2 Audio
Stock Pixel 2 XL Boot Animation
Pixel 2 Navigation Buttons (without animation)
aptX and aptX HD lib's
AlwaysOn Display
Night Light

Installation:
First flash Magisk 14+ or SuperSu
And only now u can flash - Pixel 2 MOD

Zamenio sam i ja bateriju, nisam nešto prezadovoljan novom na prvu loptu, ili stara ipak nije bila toliko loša, ili ova nova nema pun kapacitet.
Lepo sam izgulio poklopac oko kamere, telefon je katastrofa za otvaranje, posle sam se cimao i ekran da skinem iako nije zalepljen. Ne znam kakav hirurg treba biti i kakav alat imati da bi otvorio telefon bez oštećenja. Staklo za kameru je prilično elastično, mislio sam da će pući, ali sam ga skinuo celog. Dizajn - 0.

Pa i ne izgleda toliko strašno :)

Treba da se dobro zagreje. Moj 6p posle zamene baterije ima samo jednu tačkicu kod donjeg poklopca. Nova baterija ima 4+ sot.

Donji deo ne znam kako moze da se otvori bez ostecenja. Moze da se minimalizuje na tacku, ali to je toliko mali razmak da ne znam sta bi bilo dovoljno tanko, a opet toliko jako da moze da ga razdvoji. Gornji deo kada se radi, mozda i moze bes ikakvog ostecenja, opet je razmak malo veci.

Послато са Nexus 6P уз помоћ Тапатока

Nazad
Vrh Dno