Šta je novo?

Huawei Nexus 6P

Kako ne može, i kod mene se gasi baš kako je @BigBoy opisao.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Lepo, kliknem na zupčanik i dobijem da se ne može ugasiti
35a0d30bd78f2cfc68d693022e09aaac.jpg

Ovo nikad nisam video. Za koju aplikaciju ti je to?

Uskoro 8.0 Pure Nexus :) Ja i dalje na 7.1.2, sljaka 6P bez problema.

Krele, ono sto ti treba je aplikacija Auto Notification, ona moze da sakrije te notifikacije. *** nisam nasao drugo resenje.

Pogledaj uputstvo ovde, opcija pod broj 2 (tj. ovu sto preporucuju):
https://www.xda-developers.com/hide-app-running-background-notification-android-oreo/

Ja sam tako odradio i meni sljaka.

Ja cu inace isto odraditi klot instalaciju 8.1. Nisam zadovoljan baterijom, a i fon nije vise responsive kao pre. Posto od kada sam ga uzeo prosle godine do sada nisam nista radio osim OTA update-a (ukljucujuci i prelaze na Nougat i Oreo) - eto prilike. Nadam se da ce fon biti fluidniji u radu posle toga.

Inace, bas je lose odradjen ovaj metal na fonu. Drzim ga u Spigen case-u prakticno od kupovine, nije mnogo ni ispadao (sitni padovi na mekse povrsine) i imam vec jedno 7/8 tackica, skinula se farba. Znaci nema ogrebotina, samo jednostavno spala farba. Bas los trip. Ali cu da ga furam bar jos jedno godinu dana, jednostavno ne znam sta bih drugo ni koristio...

Poslednja izmena:
Ja sam te notifikacije rešavao kroz tasker + notification listener.
Mora da se pokrene task posle svakog restarta.

Zar nisu ubacili od 8.1 da to može da se sakrije?

Sent from my LG-H990 using Tapatalk

Znam za Autonotification tako sam rešio problem. Inace meni baterija bolja posle klot instalacije a naravno i responsivenes se popravio. Jako sam zadovoljan sa phonom, za mene je misaona imenica bila imati fon duze od godinu dana ali sad se vec druzimo 15 meseci odprilike i nemam nameru da ga menjam. Voleo bi tu bateriju da resim. Mada i ovako osakacen 4sota izgurao danas :)
49de9334ad89fa49fd2faa43ae8c8427.jpg

Fon je brutalan, ja ga furam u spigenu i cesto ga izvadim po kaficima i nigde se nije ogrebao.Ma nemam tackicu jednu

Spigen je tata, poznato je da je alu na 6P osetljiv i tanak.
Na tom polju je HTC (M7, M8, M9) bio najbolji!

@krele90
Smanjiš broj aplikacija i baterija bude kao pre :D

Poslednja izmena:
Cekaj nama to ne treba na neksusima ili ima jos nekih forica u tom laumceru

Uz fabrički Nexus softver ne dolazi pixel launcher ...
Samo uz Pixel telefone ;)

Hvala za info odlican je , svidja mi se svajp za drawer i pozicija search bara...Jel ima jos nesto zanimljivo?

Crn wallpaper = crn drawer + crna "roletna"
Not. dots, vremenska...

cbb37c88e4f04694a8297f4a28585368.jpg

Dobro vece zelim. Bratu je ispao 6P i pao je na samu ivicu i gornjem desnom uglu je staklo puklo. Znaci touch radi super vec mesec dana, samo je staklo naprslo.

Gde ste radili ili gde je najpouzdanija zamena u BG ili NS? Mozda da znate koliko kosta zamena stakla? :)

Seems legit?
57577791683e7dab4702fcb908a3a350.jpg

Prilozi

• 1.jpg
    1.jpg
    300.5 KB · Pregleda: 97
  • 2.jpg
    2.jpg
    207 KB · Pregleda: 96
  • 4.jpg
    4.jpg
    335.6 KB · Pregleda: 99
  • 3.jpg
    3.jpg
    151 KB · Pregleda: 94
Poslednja izmena:
Stigla 2 updejta... Prvi od 22 MB i drugi od 898mb... Prošao prvi, čekam da se skine drugi.
Usput da pitam... Koliko se ošteti plastika i crno sako oko kamere pri promeni baterije? Treba ovih dana da menjam bateriju a nemam rezervne plasticne delove. Ako neko ima viška silver plastiku za dole i ono providno gore a ne zna šta će sa tim.. rado bih to kupio.

Stigla 2 updejta... Prvi od 22 MB i drugi od 898mb... Prošao prvi, čekam da se skine drugi.
Usput da pitam... Koliko se ošteti plastika i crno sako oko kamere pri promeni baterije? Treba ovih dana da menjam bateriju a nemam rezervne plasticne delove. Ako neko ima viška silver plastiku za dole i ono providno gore a ne zna šta će sa tim.. rado bih to kupio.

Plastika dole malo vise, ali ne strasno, staklo (ako ne pukne) nece ni najmanje se ostetiti. Do sad sto sam menjao, nijedno nije puklo. Stavicu u prilogu sliku koliko se meni ostetilo dole, ali bas sam izvezban, ovo je sa telefona u koji sam prepakovao moju plocu. Ja sam to radio bas nekim bas tankim srafcigerom, ali ako imas sta tanje, ili si vest sa ziletom, mozda se moze i manje videti.
fee1d3918df9d5a515c520aa2c225f2c.jpg

Послато са Nexus 6P уз помоћ Тапатока

Drugu se butlupovao 6p, bas ga je gugl odradio sa nexusima svaka im cast

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

Nista ne pomaze, to mu je bekap telefon bio, sada je uzeo 5t

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

Pre dva dana imao update na 8.1 i jutros bootloop :((((( Neki predlog? Odnosno koji fix probati? Nije odkljucan, fabrika totalis....Godinu i nesto star.

Mislim da jesam kada je krenula letos prica o bootloopovima...E sad da li je posle updatea ostalo stiklirano.....

Nazad
Vrh Dno