Plastika dole malo vise, ali ne strasno, staklo (ako ne pukne) nece ni najmanje se ostetiti. Do sad sto sam menjao, nijedno nije puklo. Stavicu u prilogu sliku koliko se meni ostetilo dole, ali bas sam izvezban, ovo je sa telefona u koji sam prepakovao moju plocu. Ja sam to radio bas nekim bas tankim srafcigerom, ali ako imas sta tanje, ili si vest sa ziletom, mozda se moze i manje videti.Stigla 2 updejta... Prvi od 22 MB i drugi od 898mb... Prošao prvi, čekam da se skine drugi.
Usput da pitam... Koliko se ošteti plastika i crno sako oko kamere pri promeni baterije? Treba ovih dana da menjam bateriju a nemam rezervne plasticne delove. Ako neko ima viška silver plastiku za dole i ono providno gore a ne zna šta će sa tim.. rado bih to kupio.
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
Jesi li stiklirao oem unlock?Pre dva dana imao update na 8.1 i jutros bootloop(((( Neki predlog? Odnosno koji fix probati? Nije odkljucan, fabrika totalis....Godinu i nesto star.
Kako do 5t?Nista ne pomaze, to mu je bekap telefon bio, sada je uzeo 5t
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
Jeste sigurno. Moze da se greje i ukljuci, pa se otkljuca bootloader i ubaci fix.Mislim da jesam kada je krenula letos prica o bootloopovima...E sad da li je posle updatea ostalo stiklirano.....
Kako do 5t?
Blizu NS, blizu VU, praktično na granici sa HR. Koliko je kod njih?Lako ako si blizu Ns. Posto ja imam adresu i familiju u Vukovaru,narucimo preko hr stora i stigne tamo. Ja ti , naravno,necu ništa naplatiti samo se raspitaj kako ide sa carinom posto o tome pojma nemam.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari