A kako vidis da li imas neku notifikaciju bez spustanja? Meni bude crno na crnom, mozda je tebi drugacijemNema tema, ako je na 8.1 wallpaper crn, drawer i "roletna" kada se spusti su takođe crni
Dakle wall, gore/dole isto crno
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
Hvala, meni je problem bio do NoveKao i pre![]()
Fen, zilet (ili nesto drugo jako tanko) plus ovo:jedno pitanje za entuzijaste koji su sami menjali bateriju? Sta je potrebno od alata da se operacija uspesno izvrsi? Nasao sam neke pakete na Aliju od 5 dolara, da li je to to ili? Ako moze neko da mi posalje u pm bio bi veoma zahvalan.
Imao sam je i ja kratko pa sam je prodao. Ona je jedina preostala koja moze imati temp senzor i solidan SOT. Ta koju sam posedovao je bila takva, samo ova sto je kod mene je nesto bolja pa sam se odlucio za nju.Tu VHBW je kupio/dobio @Ultimo
Nije bio zadovoljan koliko se sećam
https://electropapa.com/en/li-polym...e-phone-smartphone-phone-replaces-hb416683ecw
A ona koju sam ja imao, dosla mi je posle tvoje (dobio je u zameni za losu cameron sino) ima temp senzor.Radi ta dobro kod mene evo vec par meseci. Sot od 3.5-4.5h. Nema temp senzor.
The most notable aspect regarding the December security patch is its inclusion of the KRACK fix. It is a welcome sight, seeing how it was notably absent from the November security patch and how almost half of all Android devices were vulnerable to the security flaw.
fastboot flash bootloader C:\angler\images\bootloader-angler-angler-03.78.img
fastboot reboot-bootloader
fastboot flash radio C:\angler\images\radio-angler-angler-03.85.img
fastboot reboot-bootloader
fastboot flash boot C:\angler\images\boot.img
fastboot flash recovery C:\angler\images\recovery.img
fastboot flash system C:\angler\images\system.img
fastboot flash vendor C:\angler\images\vendor.img
fastboot flash recovery twrp-3.2.0-0-angler.img
Ja sam primetio da su fotke sa blicem MNOGO tamnije i lošije od S7, moguće da je razlog to što si rekaoJel imao ko problem sa kamerom kada koristi blic, desava mi se da kao da blic porani/zakasni i slika bude bas tamna?
Ovo se desava u 30% slucajeva kada korstim blic.
Uradio sam sve kako si napisao i pojavilo mi se za sekund bukvalno update i nestao i sad neceFora koja i dalje paliZa ubrzavanje OTE.
Click menu / settings / apps
swipe over to the "All" category
scroll down for Google Services Framework and click it
click "clear cache" and "clear data"
hit home
go into your dialer
type in: *#*#2432546#*#*
wait for the notification "checkin succeeded"
Now go and try checking for your update.
![]()
Znam, ali za ovo se ne može isključiti. Znam šta pričam, sve što spada pod android system ne moze, osim sa blokerima recimo Autonotification resava problem.Ima odavno, povuče notifikaciju desno pa Klik na zupčanik(?) koji se pojavi i tu odaberes kako da se notifikacija ponasa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari