Šta je novo?

Huawei Nexus 6P

Mit jelent a költségszámla?
A számla Áfa tartalma 0%. Ebből Áfa-t nem tud visszaigényelni, csak költségként tudja leírni. Ez a számlázási mód a használt készülékekre vonatkozik

превод
The VAT content of the invoice is 0%. You can not reclaim VAT from it, it can only be described as a cost. This billing method applies to used devices

Ово сам пронашао на њиховом сајту, међутим слабије схватам шта су они ту мислили. Никако да се наканим да им пошаљем мејл, видим да страницу на фејсу немају. Па ако може да се врати порез да идемо тамо на екскурзију :)

Da li je neko od vas iskusio bug u Google Photos aplikaciji? Dva puta mi se desilo da mi uslikanu fotografiju sam od sebe zagubi odnosno proguta. Uslikam fotku idem odma na edit uradim malu korekciju i krop sacuvam i samo mi nestane slika. To mi se dva puta desilo. A takodje nekad se desava da se onaj loading kruzic posle sejvovanja zabaguje i tako ostane da vrti...

Poslednja izmena:
Stigla baterija, deluje vrlo fino i kvalitetno, teška 54-55 g, nažalost nisam sad još uvek u prilici da razbucavam telefon, pa da je isprobam.

IMG_20171116_194926 (Large).jpg

IMG_20171116_194953 (Large).jpg

Ja bih plakao nekoliko puta da moram da ga rastavljam na opisani način.

@mitar1982
Nije to original, ali je dobro što je te težine ...
Daj link gde si uzeo :)

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Ostaje da se vidi da li ima temp. senzor. Sta fali otvaranju telefona? Gotovo se ni ne vidi da je otvoren.

Послато са Nexus 6P уз помоћ Тапатока

Gubim garanciju, ali to je manje bitno, treba mi telefon, putujem uskoro, pa nemam vremena da jurim zamenski, ili delove ako zeznem nešto.

Ma coop je prokomentarisao da bi plakao da mora da ga rasklapa.

Older reports a few months ago that it LOSONCOER weighed 56 grams and had a thick ribbon, the ones sold now are the same as the CameronSino batteries 44 grams, thin ribbon, occasional shut off where you have to reset the "cheesy protection by hooking the charger up momentarily.

Sve ispod 50 grama ne valja :)

Just got this TMIOLOC battery in today. The seller was on AliExpress - https://www.aliexpress.com/item/Top...-Nexus-6P-6-plus-H1511-H1512/32832047080.html
Weighs in at 52.3 grams, thick cable, and looks damn near OEM.

Prilozi

• 1.jpg
    1.jpg
    250.6 KB · Pregleda: 100
  • 3.jpg
    3.jpg
    198.4 KB · Pregleda: 97
Poslednja izmena:
Vidim da sam poceo trend na xda sa merenjem tezina baterije :D Non stop mi se stranci javljaju da pitaju koju da preporucim.
Sad cu ponovo instalirati accu bat pa da vidim kakvo je stanje sada posle par meseci koriscenja.

Koja ti je bila težina one sa Alija što si uzeo?

Sent from my LG-H990 using Tapatalk

Zanimljivo, kada se ukuca IMEI na stranici - http://consumer.huawei.com/rs/support/warranty-query/
Izbaci dokle važi garancija i u kojim zemljama ...

A1 - 32GB US
A12 - 64GB US
A13 - 128GB US
A2 - 32GB International
A22 - 64GB International
A23 - 128GB International

Očekivani datum isteka: 2018-02-07
Vaš uređaj može imati podršku: Latvia, Lietuva, United Kingdom, Hrvatska, România, Norge, Magyarország, France, България, Belgique, Deutschland, Suomi, Danmark, Ireland, České, Österreich, Κύπρος, Sverige, Slovenia, Italia, Portugal, Polska, Suisse, Ελλάδα, España, Nederland, Estonia

Ljudi vraćaju telefone zbog eha u slušalici i degradirane baterije, neki su dobili nove aparate, neki zamenske :)

Poslednja izmena:
Šta ovo znači? Da mogu da odem u Bugarsku i reklamiram telefon jer mi je upao u bootloop?

Ma ja mislim da nema od toga ništa. :)

Kako ti onda u potpisu stoji Nexus 6P?

Mozes time, mora ostati tacka neka i mora tanak metal. Ako si odlucan kad to radis ostaje samo tacka gde si tu alatku ubacio. Ja imam beki bas mali srafciger koji mi sluzi za to. Ako se uradi kako treba, te tackice su jedva primetne.

Vreme da menjaš. Taman kad kreneš kod Mađara po Pixel, taj ostaviš na servis :D

Nazad
Vrh Dno