Šta je novo?

Huawei Nexus 6P

Ode 6P u vecna lovista(ovo pisem drugi put lol).
Ispao mi na asfalt malo pre, pravo na ekran. Prslo i zastitno staklo i displej skroz. Radi normalno sve, ali je displej mrtav, zasvetli jedan delic samo kad pritisnem power dugme i to je to.
Zamena displeja naravno nije isplativa, tim pre sto telefon ionako radi sa 4 jezgra.

Steta. Nedostajace.
Sad sta god da uzmem gubim kameru i softver.

Pakao.. sada si u zeznutoj situaciji jer alternativa 6p ne postoji.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Ја давно свог 6п заменио за хтц 10, фин телефон за премостити куповину нечег бољег, само шта сада гледати то је питање
У односу на 6п губиш екран и камеру, али добијаш домаћу гаранцију, бољи звук на слушкама и софтвер није толико лош али *** чекам идаље да ми нешто буде добро као 6п у своје време само да не кошта бубрег

Евентуално гледам можда неки Пиксел ХЛ узети

Sent from my HTC 10 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Naleteo sam slučajno na original bateriju na stanju, i naručio bez razmišljanja https://www.mytrendyphone.no/shop/huawei-nexus-6p-202177p.html. Postojeća drži korektno za sad, ali bilo bi mi žao da samo zbog baterije moram da menjam telefon, pa nek' stoji u rezervi. Pixel XL je sad oko 500e, ali mi je to i dalje iznad prihvatljive granice, a nije neki poseban upgrade, nadam se da će 6p da izgura još jednu sezonu.

Na žalost nije original ...

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Sigurno? Neko naručivao već? Piše da je original, ne bi trebalo da u Norveškoj smeju da prodaju kopije ako naglase da je originalna baterija.

99%
Nema originala, samo zamenske i kopije originala.

Ovo je original:

Prilozi

• 1.jpg
    1.jpg
    1.1 MB · Pregleda: 154
  • 2.jpg
    2.jpg
    1 MB · Pregleda: 158
Poslednja izmena:
Videću kad stigne kako izgleda, ovako sa slika meni je sve to isto. Jedino što ne planiram da menjam uskoro, ne bih da raskupusavam telefon još uvek, radi ok, a ima i garanciju.

Snimi debljinu kabla npr :)
Neko je kontaktirao Huawei i rekli su da nema originalne baterije van njihovih ovlašćenih servisa i to samo u zemljama u kojima je 6P legalno došao na tržište.
Srbija naravno nije u toj priči, pa tako neće da zamene bateriju ni da im platiš :)

Ma nemam pojma u pm. Sto vise gledam to vise ne znam sta da uzmem.
V20 sam gledao, i G6 doduse moze da se nadje u tom nekom rangu(koji pad cene ***). Op3/T da je normalna cena i da ga ima uopste, s7e, ali ne bih edge telefon.
Pojma nemam.

Elem, treba da mi stigne ona kao dobra baterija sa alija ovih dana, $10 placena. Ako nekome treba neotpakovana baterija i providan silikon, za jednu crvenu moze da nosi ;)

Kupljeno :D

Vidi Xiaomi Mi A1, nešto iznad 200 €, mada šta god da uzmeš biće nedovoljno dobro...

Poslednja izmena:
Moram da iscitam negde kako se odbija porez iz Madjarske, znam kako je u Bosni i nije bas mnogo prakticno.
Posle 6p, htc u11 (videh ga neki dan u vip-u, nije ruzan kao na snimcima, i mnogo je veci nego sto sam mislio, ali odlican fon) ili kao jeftinija varijanta xiaomi mi5s. U odnosu na 6p, kod mi5s je losiji ekran (manji je i manja rezolucija, daleko od toga da je los), losiji zvucnici. Kamera je skoro identicna sa modovanom kamerom, a baterija daleeeko bolja.

Послато са Nexus 6P уз помоћ Тапатока

A sto ne razmatrate ove nove moto g5s plus tako nesto. Vanila andrpod..kosta malo, dobro radi. Za prelaazni period sta ce ti vise

Ja bih rado ove nove motorole.

Te vase kvazi zamjene tesko da mogu zamjeniti 6P. Uzmes nesto sto ne moras 'budziti' sw.

Sent from my Nexus 6 using Tapatalk

Ja sam skoro stavio 6p na oglase zbog mogućeg bl, i prilično je bilo interesovanja ali sam na kraju odustao. Rešio sam da ga koristim pa koliko traje. Pojeo bih se da ga prodam u top stanju dodam pare za neki drugi a opet da ne ispunjava moje zahteve. Naravno da ima boljih ali kao celina za novac za koji se prodavao nema šanse.

Baš tako, bez doplate od više stotina € nema ništa bolje ...
A i tada izgubiš neke stvari - npr softver :)

Samo imajte na umu da ta setnja prilocno kosta jer su najpovoljnije prodavnice u Budimpešti a za povrat morate da se vratite do prodavnice jos jednom. Znaci racunajte dva dolaska u Madjarsku xD
@Rainmakerr
I ja sam isto razmisljao stavio ga na oglas i posle povukao. Treba barem 150-200 doplate. A softver gubis gde god da predjes. Jeste HTC ispeglan ali kasni i nema bete.

Poslednja izmena:
Ti znaš da je u trojci sve dozvoljeno :D
Stvarno deluje dobra kupovina, jedino cimanje oko povrata PDV.

Manji HTC Google Pixel 2 64GB 765€ na kupujem prodajem.

gsmarena_007.jpg

Čak us uspeli da naprave ružniji telefon sa još većim ivicama na pragu 2018. god. :D
Totalno nezanimljiv prelaz sa 6P na manji piksel 2 ...

Poslednja izmena:
Ja razmisljam o htc u ultra koji je oko 300 na kp...Sta mislite?

Тужна вест људи, изгледа да ови мађари не враћају порез

Sent from my HTC 10 using Tapatalk

I bez povrata pdv se isplati. Ja sam za ako se odlucite da idemo.

Gledao sam 6p i nigde nema nov.

Čudi me da je pixel sa povratkom pdv toliko jeftin ? Da je to realna cena na kp bi košta 420e a ne 550 ..

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Vrh Dno