Šta je novo?

Huawei Nexus 6P

Nisam obraćao pažnju na 6p dok se puni, ali 5x se generalno uopšte nije grejao, jedino malo 0-30%, ostatak je hladan.
Tako da ne bi trebalo ni 6p..

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Post iz maja 2016, ali da ne citiram ceo post... Ma progura to i meni ceo dan, ali sve jedno nisam hteo da trpim degradiranu bateriju. Da menjam sam, ili da nosim u servis nisam baš hteo, jer moguće da bi polomili zadnje staklo, pa onda cimanje sa tim... Plus što bi morao da naručim bateriju iz Kine upitnog kvaliteta, pitanje da li naši servisi imaju bateriju za 6p... Vremenom bi još više izgubila na kapacitetu.

Pogledajte prilog 224287

Znači Joco, izgura ti dan ali bi da ti traje malo duže čisto da ne staviš fon na punjač sa 10 ili 5% već sa 30? :)

galaxy-s8-s8-size-comparison.jpg

:d

Ima gde da se kod nas uzme dbrand ili sw?

Ово је послао 6п!

Jedino ako neko ima viška pa prodaje...

Sent from my Sexus 6P using Fapatalk

Znači Joco, izgura ti dan ali bi da ti traje malo duže čisto da ne staviš fon na punjač sa 10 ili 5% već sa 30? :)

Pa u suštini da, ali krajem dana posle nekih 16h sati upotrebe morao je da ide na punjač... I to uglavnom na wi-fi je korišćen. Ako tu ubacim i 3g/4g bilo je i manje od toga. Baš mi je bilo žao da probam telefon, ali definitivno mi je degradirala baterija. Ovako sam i dalje bio prezadovoljan telefonom, evo gledam sad razne telefone i ni jedan mi nije toliko interesantan... Da, počeo da se skida i oleophobic coating, jer je ekran počeo mnogo više da se masti nego ranije.

Ja imam neko staklo preko, i stvarno ga ne osetim/primetim uopšte.
Kaže batak da ga platio 1500din :D

A za 5x sam uzeo staklo i nikad ga nisam stavio, bilo mi bolje bez ičega.

Ja ga nosio skoro godinu dana bez stakla-folije i nije imao ni tačkicu na ekranu. Mada ja pazim telefone... :)

Ima gde da se kod nas uzme dbrand ili sw?

Ово је послао 6п!

Što ne narucis? Meni došlo za 5 radnih dana odnosno 7 dana ako računam vikend.

Imaš i slickwraps, mada je malo skuplje.

iP7

Što ne narucis? Meni došlo za 5 radnih dana odnosno 7 dana ako računam vikend.

Imaš i slickwraps, mada je malo skuplje.

iP7

To cu i uraditi danas najvrv. Drzi li ko sa strane (frame)? Odlepljuje li se?
I oni koji su u skorije vreme porucivali, kolika je postarina? :)

Poslednja izmena:
Friendly advice, ni ne stavljaj sa strane. :)
Ružno izgleda jer između zadnje nalepnice i te sa strane bude milimetarski razmak (lajsna ostane gola) i to​ ne izgleda lepo. A i ta frame nalepnica mi do sad ni jednom nije bila 100% odgovarajuće dužine. Ili bude kraća za milimetar ili duža (dobiješ je i iz 3 dela, pa jedan zalepiš, a druga dva su za isto mesto, samo različitih dužina pa iskoristiš deo koji više odgovara).

Friendly advice, ni ne stavljaj sa strane. :)
Ružno izgleda jer između zadnje nalepnice i te sa strane bude milimetarski razmak (lajsna ostane gola) i to​ ne izgleda lepo. A i ta frame nalepnica mi do sad ni jednom nije bila 100% odgovarajuće dužine. Ili bude kraća za milimetar ili duža (dobiješ je i iz 3 dela, pa jedan zalepiš, a druga dva su za isto mesto, samo različitih dužina pa iskoristiš deo koji više odgovara).

Brinem se zbog habanja rama, to je jedini razlog zbog koga bih je uzeo. Tj. od ogrebotina i sl. Znam da ne moze od udara stiti :)
Kolika je bila postarina? I to idem preko pp?

Ово је послао 6п!

Ja sam pre koji mesec platio 4$ i da, preko PP-a ideš. Možda da baciš pogled na SlickWraps Naked, prozirna folija koja će da štiti od ogrebotina, a neće da ga u$ere sa strane. :D

Ja sam pre koji mesec platio 4$ i da, preko PP-a ideš. Možda da baciš pogled na SlickWraps Naked, prozirna folija koja će da štiti od ogrebotina, a neće da ga u$ere sa strane. :D

Video sam je, ali nisam na brzinu video nigde na netu kako ona zapravo izgleda (mora da je nevidljiva :D). Znas li mozda kolika je postarina kod njih? Steta sto kod sw ne mozes da ne uzmes prednji deo, koji mi i ne znaci jer imam kaljeno.

Ово је послао 6п!

Postarina kod slikwrapsa je 4.16$ al cini mi se da imaju neki diskaunt pa te sve total izadje 19 nista vise ne placas kad stigne...Mislim 19 za carbon seriju inace je danas 40% popusta na sve
Evo sad kad sam ubacio naked u korpu postarina pise 3.23
Sent from my Nexus 6P

Poslednja izmena:
Postarina kod slikwrapsa je 4.16$ al cini mi se da imaju neki diskaunt pa te sve total izadje 19 nista vise ne placas kad stigne...Mislim 19 za carbon seriju inace je danas 40% popusta na sve
Evo sad kad sam ubacio naked u korpu postarina pise 3.23
Sent from my Nexus 6P
Hvala, videcu da uzmem danas, samo da se odlucim da li providnu ili neku drugu :D

Ово је послао 6п!

Kad ce apdejt za PN sa martovskim patchom vidim da je izasao ElementalX sa martovskim patchom pa necu da ga stavljam dok ne apdejtujem ROM.

Ovo za slanje od 2-7 dana pretpostavljam da nije tačno ?

Pa to, kinezi ...

Šteta što ovi ne šalju van USA bateriju - www.ebay.com/itm/252482757101

Baterija ® - http://imgur.com/73aNLhw i ne bi bilo teško je zameniti da nema ove buđave staklene grbe.

https://www.ifixit.com/Teardown/Nexus+6P+Teardown/51660

Odoše izmenjive baterije i IR u istoriju ***

Mnogo ljudi po netu kuka da je baterija opasno degradirala, već vidim da će za par meseci morati nova.

https://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=3534410

Poslednja izmena:
Nije samo kod tebe, na xda i netu ogroman broj ljudi ...

Vrh Dno