Šta je novo?

Huawei Nexus 6P

Dobar je 6P, nema šta, ali ja ne bih mogao toliki telefon nositi :D

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Koliko nerealnosti na jednom mestu...Poredis ono malo plasticno ***** sa a 6p i...Daj mi razlog zasto ovaj tel ne vredi 400 eur i koji je to bolji za tu lovu pa cu da te potopim
odmah.Inace i ja sam furao jedno vreme 5x...dobar mob ali ekran ocaj plus je sporiji dosta sto se tice svega...

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

^Svakako, ako ćemo tom analogijom ni 5x ne vredi te pare nego ispod 200e. Svi Kinezi jasno pokazuju koja je prava vrednost telefona, samo što je upitan softver...

Ko zna koji si ti telefon furao kad ti je ekran bio očaj.

Koliko nerealnosti na jednom mestu...Poredis ono malo plasticno ***** sa a 6p i...Daj mi razlog zasto ovaj tel ne vredi 400 eur i koji je to bolji za tu lovu pa cu da te potopim
odmah.Inace i ja sam furao jedno vreme 5x...dobar mob ali ekran ocaj plus je sporiji dosta sto se tice svega...

Nemo da potapaš [emoji5]
Naveli ljudi već - nema nikakvu garanciju, cena, već je mator, a i ima krš s810 ...

Što se tiče displeja 6P mogu reći da sam imao note 4 i da me ovaj displej više plaši nego ploča o kojoj se dosta priča [emoji6]
Za sad je super, nadam se da će tako ostati.

5X ima odličan displej ...

Poslednja izmena:
^Svakako, ako ćemo tom analogijom ni 5x ne vredi te pare nego ispod 200e. Svi Kinezi jasno pokazuju koja je prava vrednost telefona, samo što je upitan softver...

To zaborave, koliko vredi plastičan 5x, kome fali ram, ima slabu bateriju, zvučnik lošiji od prvog modela tranzistora Ei Niš? :) 6p ne vredi bez garancije 400e, čekao sam ispod te cifre sa garancijom i dočekao kada sam kupovao, pašće njemu opet cena kada neko u nabavci naleti na njih. Da je 6P odličan fon jeste, i po meni duplo bolji fon od 5x, imao oba i to je moje mišljenje.
Što se tiče Kineza, osvojiće nas, lebe mekani, šta oni ubace u sotver, uopšte nisam video potrebu za root, toliko stvari i to sve fino radilo na Mi Max, bio sam prijatno iznenađen. Čak njihov softver eto ima prednosti, ne treba root za ovo ili ono, iskreno.

Meni su OK telefoni od plastike, ali na 5x je očaj. Kao na daljincu. Da nema hdr+ tog kvaliteta ne znam ko bi ga uopšte i kupio a do skoro su svi pričali da je best buy.
Da ima neki bolji telefon od 6p za slične pare (kamera, zvuk, bat\displej zajedno) ja bi njega kupio, nisam rob proizvođača. Ja ne da ne znam za 400 nego uopšteno trenutno ne postoji koji može po svemu da mu parira, ponajviše zbog zvučnika.

Послато са Nexus 6P уз помоћ Тапатока

Ne znam ,meni su od 6p bolji i s7 i g5 a i mi5s. Da naglasim meni . To je ako pričamo o ceni oko 400e iako je mi5s 295.
Da je 6p bliži cifri od 300e druga bi se priča pričala :)

Edit i op3t ,Joca me podsetio :)

Poslednja izmena:
I meni se 5x nije svideo. Gotovo sam se odlučio za njega, ali kada sam ga pročačkao u Telenoru odustao sam. Malo telefona opravdava cenu. Mislim da je opt3 tu negde, takođe i ZTE axon, jako zanimljiv telefon koji je prošao dosta nezapaženo ovde na forumu...

Poslednja izmena:
Video sam 2 ZTE axon 7 na kp. Cena odlična samo ne znam da li je prevara.

Ko tog ZTE mi se ne sviđaju iscrtani dugmići koji su da stvar bude još gora veoma blizu jedan drugom

S7 je već 500 a ne 400 što baš i nije mala razlika. Ali za većinu je s7 bolji izbor što je normalno. Ne mogu kog njaga da svarim koreanski iu I loš zvučnik (home dugme manje više)

Послато са Nexus 6P уз помоћ Тапатока

Tebe sam cekao :)

Kazem meni.. Cak sam i podebjao tu rec :) meni zvucnici na 6p nisu pravili nekakvo zadovoljstvo ,sve je to meni isto dok gledam youtube.

Na nexus 5 sam imao najgore zvucnike ikada pa sam preziveo ,drugo mesto je bio rn3 jer je zvucnik bio pozadi.

Znaci prednost 6p ostade samo kamera ? Iako su i tu nijanse u pitanju( zato sto mu je video snimanje ****** )

Poslednja izmena:
Jesi li ozbiljan za G5? :D
Kako bre samo kamera? A update, fluidnost?

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

ahaha ma da, ne znače zvučnici ništa. ne znači ništa ni dobro kalibrisan amoled, bolje je imati plavi ips sa drečavim bojama. za softver isto svejedno, radi i miui, šta sad. kamera ajde, nećemo da brojimo. u principu ništa nije bitno, bolje je imati što gori mob i reći "meni tako odgovara" :D

Da vazi.. Amoled koji nema na svim delovima sivu boju ,koji je iz note4 , uredjaj koji je iz prve serije verovatno vracen googlu pa onda ovi dileri pokupovali za "dzabe" pa preprodaju siromasnim zemljama( svi modeli su iz prvog meseca prodaje) , android koji je bio u vecitoj beti ( priprema za pixele ) , vibra motor koji je kao na n5x , s810 lesh koji u kini uz mob ide za 110$ ,koji gasi jezgra cim okines 4 slike,emc 5.1..

Daj da se ne zezamo. Za 300e je dobra kupovina za 400 je bezobrazluk.

P.s. i da zvucnici su mi totalno nebitni ,i da su kao na 5x ne bih se bunio.

Poslednja izmena:
To što ste Batak i ti imali problema sa ekranom ne znači da su svi takvi. U Americi je to razlog za vraćanje uređaja i dobijanje novog. Ne vidim to kao manu ovog telefona... Vibracija takođe odlična, ne znam o čemu je tu reč stvarno..

Znaci svi imate perfektne ekrane samo nas dvojica imali lose? Ja sam i na drugom primerku imao blago zutilo. Inace, svaki Amoled ima to sarenilo ali je ono bilo previse.
Menja se u Americi? Pa ovo nije Amerika i ne mozes da zamenis. Vibracija je meni bila ok.

moj ekran sabija, lepo sam vam nudio za 350, sad nema više :D
i kako ne može? pa evo ti loznica zamenio. sad merka ko čovek G5 i Mi5s, oni imaju vrh ekrane kažu :D

Poslednja izmena:
Sada nudis za 380e ? :)

Dobar je 6p ali malo realnosti ,nije ovo apple tema :)

Ih, sto ne mogu da vidim taj tvoj ekran sto sabija. Nema sansi da negde nije malo svetliji i da ne vuce na zuto. :D
Zamenio je ko zna iz kog razloga a verovatno je i pre kupovao kod coveka. Mene je onaj ***** Mladen glatko odhebao, jajara.
Ma da, G5 sabija bas. :D

G5 je za mene iznenađenje godine :)

Iako je i dalje skup.

I za mene, veoma negativno. :D

@fkloznica, koji ti telefon imaš? Po tvom pisanju čovek bi pomilio S7E ili iP7+. Ako nemaš nešto od ova dva, već taj iz potpisa, stvarno preteruješ. Mnogo si se zaneo. Nekoliko nas koji smo prešli sa 5x na 6p pisalo je ovde svoje utiske, a po tebi ispade da je 5x bolji od Pixela, top model, kočnice gužvaju asvalt. To je običan plastikaner, ovde je većinom kupljen zbog kamere. Ništa više od toga.

@Service, na mom primerku nije bilo apsolutno nikakvog žutila na 6p. Uživaj u amoledu na S7E, ekran je perverzija, bar si se dozvao pameti i kupio pravu mašinu :D

Imao je onda neku drugu muku. :D
Ma i ovaj na S7e nije jednak (kao ni jedan nikada) ali je stvarno perverzija. :)
Sta koristis ti uopste sada? :D

@bilder

Imao sam 6p a sada imam 5x pa ono ,da li smem da pišem u ovoj temi ili ne ? Hvala

6P je odličan telefon (i po meni vredi tih para), ali mnogo vi preterujete sa pljuvanjem 5X. Najbolje da ima sve i da po mogućnosti i dalje košta 200$, kako da ne.

Znaci svi imate perfektne ekrane samo nas dvojica imali lose? Ja sam i na drugom primerku imao blago zutilo. Inace, svaki Amoled ima to sarenilo ali je ono bilo previse.
Menja se u Americi? Pa ovo nije Amerika i ne mozes da zamenis. Vibracija je meni bila ok.

To je defektna serija, kao što je Loznica i rekao. Ne treba zaključivati na osnovu par uređaja. A ovo za Ameriku sam naveo kao primer da su priznali problem na određenim serijama i da regularno zamenjuju te uređaje... Niko nas ne tera da kupujemo telefone sa wc papir garancijom, ako i ona postoji... Na forumu je prošlo veliki broj 6p i skoro niko se nije žalio na ekran. Kontam da dosta ljudi i ne primeti tako nešto, ali imate par nas koji se malo više razumeju i koji vam tvrde da su ekrani ok. Vi jednostavno niste imali sreće i zapali su vam škart primerci. Niko ne tvrdi da je ekran najbolji na tržištu, naravno da ima dosta boljih, ali žutilo, pink tint i problemi sa neujednačenošću na mom primerku ne postoje...

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno