nightshadow
Čuven
- Učlanjen(a)
- 08.11.2014
- Poena
- 645
Dobar je 6P, nema šta, ali ja ne bih mogao toliki telefon nositi 
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Nemo da potapaš [emoji5]Koliko nerealnosti na jednom mestu...Poredis ono malo plasticno ***** sa a 6p i...Daj mi razlog zasto ovaj tel ne vredi 400 eur i koji je to bolji za tu lovu pa cu da te potopim
odmah.Inace i ja sam furao jedno vreme 5x...dobar mob ali ekran ocaj plus je sporiji dosta sto se tice svega...
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
^Svakako, ako ćemo tom analogijom ni 5x ne vredi te pare nego ispod 200e. Svi Kinezi jasno pokazuju koja je prava vrednost telefona, samo što je upitan softver...
ima naravno modela koji imaju 1-2-3 stvari bolje nego 6P, al opet isti ti imaju bar 3 stvari koje su lošije.
Ne mogu kog njaga da svarim koreanski iu I loš zvučnik (home dugme manje više)
To je defektna serija, kao što je Loznica i rekao. Ne treba zaključivati na osnovu par uređaja. A ovo za Ameriku sam naveo kao primer da su priznali problem na određenim serijama i da regularno zamenjuju te uređaje... Niko nas ne tera da kupujemo telefone sa wc papir garancijom, ako i ona postoji... Na forumu je prošlo veliki broj 6p i skoro niko se nije žalio na ekran. Kontam da dosta ljudi i ne primeti tako nešto, ali imate par nas koji se malo više razumeju i koji vam tvrde da su ekrani ok. Vi jednostavno niste imali sreće i zapali su vam škart primerci. Niko ne tvrdi da je ekran najbolji na tržištu, naravno da ima dosta boljih, ali žutilo, pink tint i problemi sa neujednačenošću na mom primerku ne postoje...Znaci svi imate perfektne ekrane samo nas dvojica imali lose? Ja sam i na drugom primerku imao blago zutilo. Inace, svaki Amoled ima to sarenilo ali je ono bilo previse.
Menja se u Americi? Pa ovo nije Amerika i ne mozes da zamenis. Vibracija je meni bila ok.
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari