Šta je novo?

Huawei Nexus 6P

A dosta ti je taj novi nadimak i potrajao [emoji3]
[emoji490] [emoji275]

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk v6.3.3 (Build 825)

Prvo je bilo Cached sada Service's, sledeće je Running... [emoji23]

Zasto ja ? :)

I zar ti vec nisi imao 6p ? Zasto si ga onda posle ganjao ponovo ?

Najgore od svega sto si zavrsio na kineskom posluzavniku :)

Ti, ti, zato što si lerma u kombinaciji sa Nikolom :D
Imao 6p, pisao sam zašto sam ga prodao, ispao mi je i oštetio se na jednom mestu, nervirao me je i porodao sam 6p. Bio sam prezadovoljan telefonom, zato sam ganjao ponovo 6p. Nisam našao nov, odnosno jesam na jednom mestu u NS za 400e, ali 400e za telefon bez garancije ne dajem, da ima kod nas preko operatera i sa garancijom uvoznika dao bih 400e za taj fon. Onda sam privremeno uzeo Mi Max, isprobao malo Kineza, mogu ti reći da je veoma dobar uređaj za tu lovu, čak mi sada posle njega S7E deluje malo. Eto update za tebe, nisam više na retrovizoru, koristim trenutno S7E. Veći ekrani su budućnost, povećavaće ih malo po malo, milina je koristiti veliku ekrančinu, kažem to iskreno kada nemam Mi Max. Meni je bio jako nezgodan u nekim situacijama tj. u toku vožnje i za trening, najviše zbog treninga je otišao (ogroman za trčanje, ne mogu da ga nosim), ali kažem da je to veoma dobar uređaj za 210e koliko ide nov, pre bih izabrao Mi Max nego 5x.

Ček, ti si tvoj telefon prodao za 350e ili koliko vec, sa oštećenjem i wc papir garancijom (mada i da je sa fiskalnim, niko ne bih je uvazio zbog oštećenja) i mislio da dodas tipa 20e za nov fon sa garancijom.... evo, bravo.

I platio sam nov 370e sa 12 meseci garancije, ali garancije kod čoveka koga poznajem i komšija mi je (Vlada sa KP), on u ovom trenutku nema 6P ni po 400e, a za 400e sa radnom garancijom 7 dana mi ne pada napamet.

Ivane, može li na pp kontakt od Vlade

Sent from my SM-N920C using Tapatalk

Da li postoji mogućnost da otisak prsta fazi samo kad pokušam da se konekcijem na VPN?
Pošto me smara da stalno otkljucavam fon na otisak prsta a da bi koristio VPN moram da imam neku aktivnu zaštitu a neophodan mi je VPN zbog posla..

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Dobro veče !

cc6b9b0b0ef22e992f266e7a867c1975.jpg

Opa, otkud to Danilo? :D

^ počeo 5x da pokazuje simptome G4, rešio ga se na vreme :d
Čestitam Danilo, konačno prava mašina.

Što je najgore tu je i 6P i 5x i p9 Lite [emoji3]
Ići će 5x ili p9 lite na oglase ...

Opa, otkud to Danilo? :D

Sudbina ...

Čestitam Danilo, konačno prava mašina.

Ništa spektakularno, ono glavno softver i kamera isto kao na 5x ...
Bolji zvuk i izrada, GB više RAM-a se ni ne oseti kod nekoga ko ima malo aplikacija.

Zadovoljan u principu, ali ništa spektakularno [emoji6]

Poslednja izmena:
Poredite mator i nov telefon ...
Note 5 > Nexus 6P

Onolike ivice i staklena grba na 6P nikako ne mogu da budu plus, a za te klimave dugmiće prvi put čujem !
Možda zato što ih i nema (osim volume up/down i power koji su sa strane) :D

Moguće problematičan amoled, S810, kamera lošija sigurno, mnogo veće ivice i grba nazad, nema sPEN, microSD karticu, fast battery charging ...
I plus doplata za koju može da se kupi sasvim dobar telefon :)

[emoji102] [emoji5] [emoji23]

Poslednja izmena:
Ušao u pare čovek, počeo da nosi 3 telefona... [emoji4] Od onog svog prijatelja, što si nabavljao za njega 6p, si kupio ili si uzeo nov telefon? Neka te lepo služi, nećeš ga tako brzo promeniti...
Edit: Haha... Vojkan car... [emoji23]

Poslednja izmena:
Spigen maska poravna grbu, a kad već spomenu dugmiće ovaj aluminijum je krš - kod volume down dugmeta postoji malo udubljenje ...

Nastalo od Spigen maske pa sad zamislite koliko je osetljivo.

Poslednja izmena:
Nije strašno, ne smeta mi ...
Meni je najveći dobitak malo bolja baterija u odnosu na 5x - sada je to OK za moj način korišćenja.

Mislim da je najveća razlika u zvučnicima i u izradi. Kakav god ovo aluminijum na 6p bio, bolji je od plastike na 5x... Ekran ko šta više preferira... Ostale razlike su malo ili nimalo na strani 6p...

Mislim da je najveća razlika u zvučnicima i u izradi. Kakav god ovo aluminijum na 6p bio, bolji je od plastike na 5x... Ekran ko šta više preferira... Ostale razlike su malo ili nimalo na strani 6p...
Razlika je velika u ceni ...
Sve u svemu ovo ni u ludilu ne vredi 400€ koliko sada traže [emoji6]

Ne vredi... Ne vrede ni pixel, iPhone 7, s7... Sve je to precenjeno i dobija se jako malo opipljivog kvaliteta za uloženi novac. Niko ne može da mi tvrdi da je pixel četiri puta bolji od 5x npr ili duplo bolji od 6p... Čisto bacanje para što se mene tiče...

i vraćamo se na to da u realnom svetu (ne onom gde mi određujemo šta koliko "vredi" nego to radi tržište) ja ne vidim bolji mob od ovog ni za tih 400€ :)
ima naravno modela koji imaju 1-2-3 stvari bolje nego 6P, al opet isti ti imaju bar 3 stvari koje su lošije, tako da su u najboljem slučaju egal, pri tom smatram da je 6P odličan u onim najbitnijim stvarima a drugi mogu biti bolji u nekim manje bitnim/paper specs. naravno to je dosta i do individualnih potreba.

To je tacno, ali daleko najveci problem je nedostatak garancije. Ovako je vrlo upitno vredi li te pare. Da ima sa validnom garancijom od 2 godine, nema nikakvu konkurenciju za tu cenu.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Naravno da ne vredi. Star oko 15 meseci . Pa nije ovo iphone da drži cenu i posle 3god :)

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

To je tacno, ali daleko najveci problem je nedostatak garancije. Ovako je vrlo upitno vredi li te pare. Da ima sa validnom garancijom od 2 godine, nema nikakvu konkurenciju za tu cenu.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Da ima validnu garanciju ja bih prvi sada kucao ovo sa 6P, a i znam jos dosta njih koji dele misljenje..ovako cekamo neki stock android telefon garancijom kod nas ispod 450e (pusta maštanja)..

Sent from my 6S using Tapatalk

Ma da, ima burst i video stabilizaciju - nikakva bitna razlika.
Prednja kamera mi je u principu nebitna ...

Sve to i na 5x uz malo čačkanja [emoji6]
Od svih tih "velikih" razlika, baterija mi je najveća - da kažemo ~1h sot-a više.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno