Šta je novo?

Huawei Nexus 6P

Trenutno nema novih na oglasima 6P, čekam već neko vreme. Sada me pokolebalo malo ovo sa baterijom :wave:

Ma kakvi. Ne obraćaj pažnju na to. To se samo Loznica teši što je prodao 6P... [emoji6]

Ma istina je to, ne sumnjam. Ali čini mi se da kod nas nije bilo nekih problema. Jeste da ne može da se poredi broj prodatih telefona na našem i Us tržištu ali... Skoro svaki model telefon ima po neki problem, e sada zavisi koliko su učestali...

Meni je žao da ga menjam... Ono kada posle godinu i kusur dana imaš noviji i bolji softver od 99% uređaja... [emoji4]
Upravo to. Skoro mi je istekao ugovor i kao da prodam ovo i da dodam za nesto drugo...i rekoh brate pare za bacanje nemam da bi samo promenio kuciste i bio nezadovoljan. Ovo je ludilo sa 6p. TELEFONCINA.

Mnogo je zeznuto sada za vlasnike 6p kojima dosadi, bukvalno sve je korak unazad... Jednostavno nema telefona sa boljim sw, ekranom, kamerom i zvučnicima, a to je ono što čini 90% svakodnevnog iskustva.

Khm khm, iphone 7+ ? :)

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

I 400e više :D :D :D

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Kamo amoled, kamo kamera, kamo normalni front facing stereo zvučnici (doduše nisam ih čuo)? Jedino sw koji je stvar ukusa. O ceni ne bih.

Pa ko utripuje da mu je toliko "dosadio" fon onda i zasluzuje da ostane bez 6P i 300€ [emoji23]

Kao da vas neko tera da menjate tel.
Mene je S6E smorio vec posle 5-6 kracih koriscenja, isto vazi i za sve ostale ali opet ne vidim razlog za brzo menjanje uredjaja.

Jedino kada bi napravili fon, miks svih najboljih karakteristika/hw-sw od Z5/S7/Pixel/6p a da kosta 500€, e onda bi' verovatno otrcao da kupim :d

Sent from my D6503 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Jeste, i šta će onda da prodaju narednih 1,2,3 godine... Mora sve na kašičicu... [emoji4]

Moze fon da smori posle par meseci laaagano ali nexus 6p je nesto drugo...Ne znam dal me nneki fon ovako odradio dobro

Meni već nedelju dana telefon flešira. [emoji19]
Otključam ga preko FP senzora, on zavibrira, pojavi se sat kao kad se upali Ambient Display i ukoči, pa ne reaguje nekoliko sekundi.
A i kad otključam preko FP senzora primetno sporo to odradi. Na 7.1.1. sam.

Sent from my Sexus 6P using Fapatalk

Ko zna koji rom imaš i šta sve ubačeno. Možda da vratiš na fabriku 7.1.1?

Fabrika 7.1.1, ništa custom. Nemam čak ni root jer mi ga je OTA pregazio.

Vreme da se menja :d

Ја не мењам фабрички 7.0 + рут. Ради савршено, немам потребе да било шта мењам. ;)

Evo danas se ukočio kad mi je najviše trebao... -_-

Flešni to od nule i fabričko resetovanje iz rikaverija ...
Ja sam baš zadovoljan kako radi 7.1.1 (NMF26F, Dec 2016) .

Poslednja izmena:
Nešto ti je zeznuo prilikom flešovanja. Ne znam ni što si root pregazio... Flešuj sve ispočetka...

Nisam s namerom pregazio root. Stigao OTA update, ja ga odradio i on ga pregazio. Pre toga sam preko Flashfire-a odradio jedan update i sve je bilo dobro.
Definitivno ću sve od nule da ubacim, samo da uhvatim malo slobodnog vremena. :)

Prodaj to dok još daje znake života :D

Ne daj se Ivane

Više voliš takve vesti nego *leba da jedeš [emoji3]

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk v6.3.3 (Build 825)

Moram malo da malerisem :)

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Boli ga sto koristi onaj krs od telefona. :D

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno