Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 4

Zaboravili ste da napomenete i osjećaj klizanja prsta preko stakla u odnosu na foliju. Po meni vrijedi!

Ja sam stavio tempered glass i nije legla bas kako treba takav je ekran kod note 4 sto je zakriven sa strane

Ja sam probao 3 stakla i gledao po netu i sve skoro imaju halo efekat. Uzeo foliju i prestao da razmisljam...

Ja nesto planiram da prodam moj, koja bi bila neka okvirna cena? Lepo je ocuvan ima po koja ogrebotina na lajsni i upravo istekla garancija 26januara. I neki savet na sta preci posle note4?

Painted on note 4 in Autodesk SketchBook ... 8)

PEN.UP : https://m.penup.com/artwork/1454534306968532
fca97f4adde9051f45c6ccd3adb5c90f.jpg

Uzeo Galaxy Note 4 Case Neo Hybrid i zeljno iscekujem da stigne. A kakav sam baksuz, dan prije nego sto stigne ima da mi ispade i razbije se mob. :wall::lupko:

Kamera je bolja,ne znam odakle ti to da je slabija?
Isto rama ali ga nexus koristi kako treba dok na note mozes da imas 3 aplikacije u ramu,mada je i to pitanje.
Manjak fizickih tastera moze biti samo plus jer ne mogu da crknu kao to klimavo dugme na samsungu.

Note 4 je softverski uzasan telefon. Izes mu hardver kada je softver strava i zasu. Ja mislim da nexus 4 radi lepse od njega.

Ja mislim da je ocekivao da mu preporucite Note 5 ili SG6 plus edge, jer samo mu sammy odgovara ostalo se ni ne razmatra...

To ne bi preporucio ni najgorem neprijatelju :)

Note 4 je softverski uzasan telefon. Izes mu hardver kada je softver strava i zasu. Ja mislim da nexus 4 radi lepse od njega.

Zato postoje cari xda-a. :d
Realno, moj je bio na stocku romu mozda 2,3 mesca, nakon toga evo ga treci custom po redu.
Jedino bih ga mozda zamenio za Z5 i to je to.

Po tebi on je bolji od note4? Slabija kamera isto rama, bema fizicke tastere, izdignuta kamera wtf? Neko ina iskustva sa tim telefonom cini mi se da nije bas neki best buy
Bolja kamera, mnogo bolje koriscenje ram memorije, fluidnost bolja 100x. Best buy ne moze ni da bude telefon od 550e, ali je svakako pravi izbor posle N4.

Poredite mator i nov telefon ...
Note 5 > Nexus 6P

Onolike ivice i staklena grba na 6P nikako ne mogu da budu plus, a za te klimave dugmiće prvi put čujem !
Možda zato što ih i nema (osim volume up/down i power koji su sa strane) :D

Poslednja izmena:
Mator i nov telefon?
Bože šta neću pročitati ovde :)
Telefoni izašli u razmaku od mesec dana :)
Džabe samsungu sav hardver kad se softver raspada :)

Poslednja izmena:
Mislio je na Note 4 i 6P, zato kaze mator i nov.
Da sada biram ne bih se ni sekundu razmisljao.

Hmm... I ja bih pre išao na note 5 vs 6p. Sačekaj da izađu novi telefoni. I da, ima deo foruma koji je predviđen za ove teme...

Mator i nov telefon?
Bože šta neću pročitati ovde :)
Telefoni izašli u razmaku od mesec dana :)
Džabe samsungu sav hardver kad se softver raspada :)

I ja se čudim isto, pogotovo kada vidim ovakav komentar :)
Bog tu ne pomaže :D

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=6434&idPhone2=7588

Nexus 6P je sada na 450 $ (sa sve poklonima) što dovoljno govori o potražnji, note 4 je isto tu negde samo je stariji godinu dana ...
Softver i podrška definitivno nisu na flagship nivou, ali ima note 4 mnogo dobrih stvari koje nema konkurencija ;)

Poslednja izmena:
Zamolio bih preporuku, da li da kupim Note 5 ili Note 4?
Prelazim sa Sony Z3.

Ni jedan ni drugi. Sačekaj g5 i s7, m10. Biće približno slične cene kao note 5. I još jednom, ljudi postoji podforum pa tamo otvorite teme i pitajte...

Ja sam za sada jako zadovoljan od note 4 910F jedino sto za sada mi smeta je sto nema mnogo romova telefon je odlican baterija isto tako sam zadovoljan od mene sva preporuka

e9db8a37f52ae4cddf7a856de4f03689.jpg

NEXUS 6P ili Mate 8? Citam bas su ga nahvalili. Ima neko neka iskustva?

Ma batali se tih nexus raspada. Il' zadrzi note 4 il uzmi tog mate 8, stavis nova prime i vozis :)

Nazad
Vrh Dno