Ili dodje havarisano kao u mom slučaju a čekaš ga 40 danaI stigne za 40 dana, a i kad stigne neće lepo da legne jer je displej takav![]()
Nexus 6P?Ja nesto planiram da prodam moj, koja bi bila neka okvirna cena? Lepo je ocuvan ima po koja ogrebotina na lajsni i upravo istekla garancija 26januara. I neki savet na sta preci posle note4?
Po tebi on je bolji od note4? Slabija kamera isto rama, bema fizicke tastere, izdignuta kamera wtf? Neko ina iskustva sa tim telefonom cini mi se da nije bas neki best buyNexus 6P?
Note 4 je softverski uzasan telefon. Izes mu hardver kada je softver strava i zasu. Ja mislim da nexus 4 radi lepse od njega.
Bolja kamera, mnogo bolje koriscenje ram memorije, fluidnost bolja 100x. Best buy ne moze ni da bude telefon od 550e, ali je svakako pravi izbor posle N4.Po tebi on je bolji od note4? Slabija kamera isto rama, bema fizicke tastere, izdignuta kamera wtf? Neko ina iskustva sa tim telefonom cini mi se da nije bas neki best buy
Mator i nov telefon?
Bože šta neću pročitati ovde
Telefoni izašli u razmaku od mesec dana
Džabe samsungu sav hardver kad se softver raspada![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari