Šta je novo?

Huawei Nexus 6P

Dobih sinoć notifikaciju preko Pushbulleta za PN, ali nekako ne vidim više razlog da promenim stock, naročito ovaj aktuelni 7.1.1.

Stock nema šta da traži pored pure nexusa. To je moje mišljenje, verovatno se neki neće složiti sa tim.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Takođe i moje, stock radi daleko fluidnije i bolje bez usporenja dok mi se Pure Nex umrtvi posle nedelju dve...

Jel taj pure Nexus i dalje preskače u recents [emoji60] na 6.0 je to radio i na 5x i na 6P

Svaki put kad skinem dbrand i izvučem ga iz case-a da ga nosim malo golog, oduševim se koliko je lep telefon. Nije što je moj... [emoji4]

Sent from my Sexus 6P using Fapatalk

Taj dbrand može da se zalepi ponovo ili jednostavno kupiš novi dbrand kad poželiš da zalepiš?

Pomenuh već pre, neki kažu da su ga lepili ponovo nakon skidanja, mada ja nisam jer kad ga skinem on bude sav izgužvan i ispresavijan i onda nemam živaca da uopšte pokušavam da ga stavljam opet.

Sent from my Sexus 6P using Fapatalk

Ovaj 7.1.1 stock deluje bolje od 7.0 stock, kao da lepše radi a i manje memorije troši

Nije li to poenta ;)

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Verovatno jeste poenta ali nije uvek slučaj :)

Ovo je nikad bolje, baš su utegli ram usage
uploadfromtaptalk1482034976420.jpguploadfromtaptalk1482034986966.jpg

Vidi li neko razliku izmedju nx kamere i stock 7.1.1?

Ово је послао 6п!

Pa onda ti tad i ne okine sa hdr-om.

Ово је послао 6п!

Posle par dana na 7.1.1 PN, mogu reći da nije loše, fin apgrejd u odnosu na 7.0. Nova tema( Pixelizacija do maksimuma - UI, launcher, g asistent itd), više feature-sa iz ranijih edicija PN (npr ikonica baterije, konačno). Kameru nisam upoređivao (NX VS obična), mada se primećuje brzina u okidanju fotki, kao i sam HDR+ proccesing.
Ono što mi se ne dopada je to što mi se čini da slabije čujem sagovornike tokom razgovora. Što se tiče zvučnika, deluju glasniji na max, ali i lošiji (više distorzije). Što se tiče baterije, dole je par ss, s tim da sam poprilično zadovoljan jer je ovo 70/30 odnos wifi/4g u korist 4g. Osvetljenje negde kod datuma, ambient display upaljen.
Kernel je poslednji ElementalX (4.02), stock podešavanja, isključen samo touchboost.
1358a164c834f33c479de2fcfafdb297.jpg

ffc10fc22dc7a9f16cd4ef160f2651bc.jpg

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Poslednja izmena:
641083725646b49ccf0044f55b3aa0bd.jpg

Zaboravih da sam root-ovan i skinuh ovo i boot-ovao se :D

Ово је послао 6п!

Poslednja izmena:
^lol... a upravo danas je rodjaku stigao 6P... I to sam coveka nagovarao par dana da ne uzima s7/s7edge... Mada verujem da je procenat pogodjenih manji... Ako se ponovi note7 slucaj, videcemo makar ko ima vece zilote.. xD

Ne kreće nikakav "pakao", zna se već par meseci za problem sa izvesnim procentom baterija koji se lako rešava zamenom istih.
Sa druge strane, Nexus 5X je taj koji ima ozbiljan hardverski problem (boot loop usled loših lemova, poput G4 i još par LG telefona), gde jedino pomaže zamena čitave matične ploče.
Uzgred, čak ni ta zamena ne garantuje da se ista stvar neće ponoviti, jer je izvor problema u samom proizvodnom procesu.

Poslednja izmena:
U prevodu Loznice neće nama da crkne 6p nego tebi 5x... [emoji12]

A to je potvrdjeno gde?

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Moj 5X crkao i nema mu pomoci. Jednom kolegi sa foruma isto,ali je on imao telenor garanciju pa su mu resili. Pun je internet mrtvih 5Xova.

Sent from my 6S using Tapatalk

Hm, pa internet je pun svih modela svih proizvodjaca sa problemima.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Ovo je najbolji nexus ikada napravljen.Neverovatno kako dobro radi 7.1.1 Batetija osetno bolja posle updeta

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Meni je žao da ga menjam... Ono kada posle godinu i kusur dana imaš noviji i bolji softver od 99% uređaja... [emoji4]

Nazad
Vrh Dno