Šta je novo?

Huawei Nexus 6P

1030a9889ea53718850bafdd6601b7a5.jpg

https://goo.gl/photos/wfDdLwoAxbvWEkuw9

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Jako dobar dbrand. :)

Thx, odradio sam sa flashfire-om. Verovatno cu isto tako morati i za 7.1.1 zvanican.
Nikola odličan pogotovo ovaj X mi se svidja.

Lep bas, nek je sa srecom kako skin ulepsa fon :) Inace danas mi je stigao Spigen Ruged Armor case...Au koliko dobar case malo neprijatno...Toliko elegentan i slim i fenomenalan na dodir...Fantazija koliko je lep i kako je legao perfektno na 6p.

Poslednja izmena:
Kakav li je onda Spigen Thin fit ako je Rugged Armor slim... :D

Sent from my Sexus 6P using Fapatalk

Lep bas, nek je sa srecom kako skin ulepsa fon :) Inace danas mi je stigao Spigen Ruged Armor case...Au koliko dobar case malo neprijatno...Toliko elegentan i slim i fenomenalan na dodir...Fantazija koliko je lep i kako je legao perfektno na 6p.

Jel mozes da stavis neku sliku da vidimo kako lezi :)?

Hvala ljudi. :) Ako je Danilo u pravo, idem i ja na stock čim izadje stable 7.1.1.

Kakav li je onda Spigen Thin fit ako je Rugged Armor slim... :D

Uzeo si ne elegantan, da ti ne šaljem kad stigne da se ne nerviraš [emoji14]

Uh, Thin fit je još elegantniji jer je tanji. [emoji14]

Odakle si ga naručio?
Ne mogu da nađem spigen ispod 20e.

Na Amazonu su bili za $11-12 plus $6.75 shipping. Baci pogled tamo, možda i dalje ima toga.

Ja sam pre mesec dana uzeo

7562190d2ce952a4bf14427b5ce66874.jpg

Ali me užasno nervira sto ne lezi lepo oko power dugmeta, ima malo gapa.

Inače ima dobar grip i deluje kao odlična zaštita od pada.

dal je realno da ovaj tel poskupljuje kako je sve matoriji , pa to nema nigde :( umesto da cena padaaa

Pa dobro ali ovog možeš da nađeš sa garancijom, neobičan je, nov model...
Mada velika je razlika u ekranu.
Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Da kupiš Horor 8 :D Sve te Honor zovu Horor :D

Neće biti. Ako pričamo o novom uređaju

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Ozbiljno dobar telefon jedina mana iskreno veličina.
Dobre strane baterija sa dovoljnom autonomijom , prelep AMOLED dispay i naravno besprekoran software...

Do marta tesko da ce ga biti uopste u prodaji a ne za te novce. Ja sam cekao pa mi se skuplje uhvatilo.
Velicina jeste problem, ali samo kad je u dzepu. U trenerci nema sanse da se nosi.

Kako nema ja ga stalno tako nosim... Veličina je prednost a ne mana [emoji14]

Dobro rece do marta ga nece ni biti novog u prodaji :d, do marta za 300e bice polovan pixel, jos bolje. [emoji14]

Sent from my Nexus 6 using Tapatalk

Hehe, salim se. Fora je u tome sto nece biti polovnih, jer ko ga kupi nece mu padati na pamet da ga prodaje. :)

Realno i jeste tako. Nisam planirao sad da menjam tel, ali sam pozurio jer vidim da ga nece biti.
Bas je zaokruzen telefon i za moje prohteve mu trenutno nema alternative a pitanje i kada ce biti.
Kamera me je najvise iznenadila. Uporedjovao sam je par dana sa s7 i sveokupno je bolja slika na 6p. Zamerka je losiji fokus i ne tako dobar macro mod kao kod s7. A i ne slika trenitno kad je na hdr+ kao s7 ali to je nesto preko cega mogu da predjem.
Amoled opet ne svetli kao kod samsunga ali opet je vrlo dobar, bolji od vecine ips ekrna.
Za ovih 10ak dana ni jednom mi baterija nije bila ispod 5h ekrana, to mi je dovoljno.
Najvise mi smeta sto je potpuno klot sistem fali mi dosta nekih stvari sa proslih telefona koji olaksavaju koriscenje. Ranije sam koristio dugo aops romove ali brate imali su dosta vise fora i mogucnosti. Ali zato sve radi kao sat i trenutno.
Zvucnici su skoro najveca prednost sa kamerom 6p i stvarno je steta da je to tolika retkost danas a toliko interesovanje vlada za stereo zvucnicima.

Klot sistem je prednost, a ne mana. Kome treba kineski chat ili facebook može da skine i instalira. Ko neće, ionako ih nema na telefonu.
Ovo je prvi android koga koristim bez roota i bez ikakvih modifikacija.

Nisam ja pominjao bloatwer i ostalo smece. Zaboravih da kazem da mi najveca stvar koja je bola oci - google laucher. Prevelike ikone, nema brojac nepricitanih. Nova sa fabrickim ikonama - milina.

Klot sistem je razlog zasto se ja kunem u nexus. ****** tipa TouchWiz, Htc-ovo ******..je razlog zasto android nema takvi podrsku novijih verzija kao iOS..i zasto, svaki, ali svaki pocne da baguje posle 6meseci do godinu dana...pa cak i premium Samsunzi, LG itd

Vrh Dno