Šta je novo?

Huawei Nexus 6P

Nisam ja pominjao bloatwer i ostalo smece. Zaboravih da kazem da mi najveca stvar koja je bola oci - google laucher. Prevelike ikone, nema brojac nepricitanih. Nova sa fabrickim ikonama - milina.
Prva stvar koju sam na 6p uradio je zamena launchera, tj. Nova Launcher. Nisam ni par minuta koristio taj Googleov launcher.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

+1 за нову. :)

Live wallpaper и на нови чучи екстра :p

Bez konkurencije u klasi telefona izmedju 350-400 eur...

+1
Ajde da se i ja zapljunem kada ste se zaređali :d

Зна ли се кад званично излази 7.1.1? :)

Oko 5,6 decembar. Tako su javili neki operateri u usa .
Ako bude bilo uskoro to je sledeće nedelje u utorak ili sredu. To su dani kada google uglavnom izbacuje updejte
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Poslednja izmena:
Охо, није лоше :d

Kako ono bi, prvog ponedeljka ili utorka u mjesecu update izlazi ?!

36dee664692657a9493be42d8f8e4f1e.jpg
e4a2528849002f105665d72bde84ff82.jpg

Spigen lutkica a uskoro stize sa Carveda satelit case pa kacim :)

Pozdrav ljudi,

isčitao sam sve poruke u ovoj temi i ono, baš sam se zagrejao za ovaj telefon, ali izgleda u pogresno vreme :D Zanima me kakvo je vaše mišljenje o ovim cenama i hoce li biti ikakve šanse da se opet kupi telefon za 350-370e. Koliko sad vidim po oglasima svakodnevno dižu cene i sad je na oko 400e. Da li je i dalje ovo najbolja kupovina? Koristio sam do sad Nexus 5, ali je imao blizak susret sa vodom, pa mu je otisao valjda konektor punjenja, a možda jos nešto... Maltene mi sve odgovara na ovom telefonu, jer me malo i smorio 5'' displej i plastika. I šta mislite o 300e bez ikakve garancije naravno ako je uopste ispravan? Hvala Vam puno!

Situacija je da ih možda neće ni biti, nema ih u nabavci (za sada). Šta će biti sledeće godine...

Mislim da je izlazak Piksela kumovao skoku cene...Kad on okine fino onda ide i 6p dole...

Ako ga uopšte bude i bilo...

Sent from my Sexus 6P using Fapatalk

Nasao sam neki na KP, al mi je sve nesto sumnjivo, drugar sa faxa ima 6P i nikad nisam video ovakav.. Nema iza Nexus natpis, nema Huawei natpis... Sa prednje strane u gornjem desnom uglu nekih 6 tackica.. A cena je povoljna i covek deluje korektno. Da li neko ima neki tip kako da budem siguran da je sve okej, na sta obratiti paznju?
Screenshot_1.jpg Screenshot_2.png

To није нексус.

Yep, to definitivno nije Nexus.

Послато са Nexus 6P

Kopija bre, ako to ne mozes primjetiti *** onda...

Sent from my Nexus 6 using Tapatalk

Ma vidim ja da tu pola stvari nije isto kao na ostalim telefonima... Bolje pitati nego skitati :D

Jeste Nexus ali je prototip/test model. Mislim čak da je i dual Sim :)

To kada ima tih 6,8 tačkica znači da je test model. Podele nekim zaposlenim 2, 3,4 meseca pre puštanja u prodaju i oni ga kao "testiraju".

Svakako zanimljiv model ,ako je jeftin Uzmi ga :)

Poslednja izmena:
300e. Ne znam navuko sam strah u kosti, sad mi je nekako lakse dati i 400e za novo nego tako :S:

У сваком случају, за заобилажење. :)

Mnogo je 300e za ovo. Ne znam da li dobija ota updejte kao normalan model. Plus je sigurno star preko god ipo.
150e i neka putuje :)

Ma ne treba mi tako nešto, nemam poverenja ni malo...A i puno mi je to para da se zezam sa takvim stvarima. " kupio sam ga za sebe juce i iskrslo mi je nesto trebaju mi pare inace ne bi ga prodao. . . ".

Pogledao sam na kp kako si mu izvukao te slike? Sa onih na kp nista se ne vidi.

Ово је послао 6п!

Pa čuli smo se jutros, poslao mi slike i video kako radi. Koliko sam video npr. Model Number:Angler nije kao na "normalnim" modelima Nexus 6P, a IMEI checker kaže: Nexus 6P H1512 BL:Clear i idalje stoji na 6.0.

Nazad
Vrh Dno