Šta je novo?

Huawei Nexus 6P

https://www.google.ba/search?q=nexu...9i57.2084j0j4&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8

Eh da je jedan slucaj. Pratim forum, znam da se javilo barem 3 cpvjeka da im je otisao punjac.

Naravno ne mora znaciti da je od toga sto je non stop ukljucen. To nije poenta, poenta je da nema potrebe drzati stalno ako ne mora. Kolika god da je potrosnja u stand by, zasto trositi :)

Jbs te dokaze meni nije, pa nije ni meni ni jedan crkao nikad za bilo sta, a ne drzim ga stalno npr. I sta sad, je li to dolaz da je moja teorija ispravna :D
Sent from my Nexus 6 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Poenta je da se u nedostatku dokaza ne zamišljaju dokazi.
Niko tebi ne brani da sve utičnice zameniš sa utičnicama sa prekidačima, jer ako je loše po punjače za mobilne zašto ne bi bilo loše i po računare, tv uredjaje, monitore sa eksternim napajanjem/punjačem i još mnogo čega drugog.

Neko na primer gasi bojler kada se kupa, zašto da ne, to je njegovo pravo.

Poenta je da se u nedostatku dokaza ne zamišljaju dokazi.
Niko tebi ne brani da sve utičnice zameniš sa utičnicama sa prekidačima, jer ako je loše po punjače zašto ne bi bilo loše i po računare, tv uredjaje, monitore sa eksternim napajanjem/punjačem i još mnogo čega drugog.

Neko na primer gasi bojler kada se kupa, zašto da ne, to je njegovo pravo.

Poenta je da nisi skontao sta govorim, a ona glasi da ne mora znaciti da se zbog toga kvare punjaci tj. kad su stalno ukljuceni. Ali da ne treba drzati ne treba kome nije mrsko. Cak naprotiv to ke zadnje zbog cega bi crkli.

Ja rekoh bez potrosaca, a sve je to prikaceno na adaptere stalno i monitor i tv i racunar i tranzistor itd itd.

Vecina tih uredjaja i nema pretvarace izvan tog uredjaja koji idu direktno na mrezni napon, a razlika je.

I da treba gasiti bojler, to ne radim jer ga nemam. :D

Poslednja izmena:
Razumeli smo se odlicno.
Kao što rekoh, neko se kupa sa isključenim bojlerom i to je njegovo pravo.
Da li će ga drugi slediti ili ne, to je već nešto drugo.

Zato kupis uticnicu sa prekidacem. Tako sam ja uradio, lakse pritisnuti prekidac, nego stalno vaditi i stavljati punjac. Nije ok da bude stalno pod naponom, mada ne mora znaciti da je to razlog.

Onda bi trebalo i TV i PC uvek vaditi iz utičnice.

Nemojte se natezati s njim, izuzetno tezak lik, banovan vec jednom koliko ja znam. . .

Heh, nisam samo za to nabavio prekidace. Jednostavno kad krenem negdje na put, kad niko nije kuci, imam obicaj da ugasim elektroniku (par prekidaca) osim onoga naravno sto ne moze/treba friz/zamrz.... Produzni su svi sa zastitom od preopterecenja i ks i filterima napona, uzeo od firme, qc bih kupio sve. :) I to je to ***, volim da je sve pod konac, pretjeruje se cesto ali ***. :d

Poslednja izmena:
Ne znam samo što izlaže mišljenja na temu 6P i 5X kad, sudeći po potpisu, nema nijedan od navedenih telefona :D

Pa kupi onaj za 5x. Org valjda ima u LG servisu

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Gde je najbolje da skinem dev preview 2 ota? Goolge još uvek nije okačio...

Šta će ti ota?
Skini firmware i flešuj iz ff-a

Nisam uspeo da nađem. Evo sada iskopao. Šta sve trebam da selektujem prilikom flešovanja iz ff?

Ništa, ostaviš sve po defaultu, samo otkačiš recovery.

Ja nisam otkacio recovery (mozda je po def. bilo tako) i ostao.

Ово је послао 6п!

Kad ste vec kod tih dbrandova nesto kontam kakav im je grip (i koji tacno model je najbolji, carbon mozda), da li je sapun u rukama?! Kakav je grip u odnosu na ringke slim sf.

Pisali smo već na tu temu. Nije kao sapun, bolji je grip sa skinom nego kad je go.

Odgovoriše mi iz dbrand-a na žalbu da je skin ni priđi onim skinovima sa sajta i njihovog Instagram profila.

62fb8236e7e0734a36e84c6149b26a8f.jpg

Sent from my Sexus 6P using Fapatalk

Poslednja izmena:
Posteno! Na njihovom sajtu pise dostava za 5-15 dana za BiH.[emoji319] Mnogo je 10$ za ovo, dobro nas deru!

Poslednja izmena:
Grip od Dbranda je kao sapun, mislim na carbon.Blagi ocaj

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

@Iwantchitzz, korektno sa njihove strane, nisu šalabajzeri i neozbiljni.

Baterija ne prestaje pozitivno da me iznenađuje, terorisan je dosta, auto osvetljenje 50% dok sam bio kući na wfi, kada sam izašao auto na 75%. Sve popaljeno, signal je bio loš i dosta varirao. Sve fabrika 7.0 sa novembarskim.

Prilozi

• Screenshot_20161124-211308.png
    Screenshot_20161124-211308.png
    184.4 KB · Pregleda: 216
  • Screenshot_20161124-211332.png
    Screenshot_20161124-211332.png
    120 KB · Pregleda: 206
  • Screenshot_20161124-211321.png
    Screenshot_20161124-211321.png
    235 KB · Pregleda: 212
  • Screenshot_20161124-211327.png
    Screenshot_20161124-211327.png
    87.9 KB · Pregleda: 224
Prijavljen sam na betu a ne stize mi. Pre par dana sam se vratio na fabriku 7.0 security od oktobra. Odma sam se aktivirao na betu ali nikako ne stiže. Pokusavao da se odjavim i opet prijavim nece, pokusavao sa brisanjem kesa iz Google frameworka nece ni to. Ima li neko ideju sta jos mogu da uradim?
947f917755ff1b8e3863f7efd1cfa050.jpg

Poslednja izmena:
Nemam twrp. Sve mi je stock samo otkljucan bootloader. Ne bi opet da flashujem sve ispočetka, hocu OTU.
Možeš bez twrp-a ...
Fastboot i polako
http://forum.xda-developers.com/nexus-5x/general/guides-how-to-guides-beginners-t3206930

Samo se imena fajlova menjaju, vidi tačku 10.

A možeš i sa https://play.google.com/store/apps/details?id=eu.chainfire.flash aplikacijom...
Sa flashfire sve ostaje i rikaveri/podaci/rut.

Tip skineš sa tog linka gore što je postavio Cube-O.

A možeš i DA SAČEKAŠ sa tim jer 7.1.1 stiže za NEDELJU dana [emoji2]

Poslednja izmena:
@Nikola, lepo izgleda.

Nazad
Vrh Dno