Cvoruga
Slavan
- Učlanjen(a)
- 16.10.2007
- Poena
- 415
Ni ovo nije tačno, ne piši ovakve dezinformacije kad ne znaš.nema potrebe da bude pod naponom, bez potrosaca, cak iako se ne grije, mozda ima neka mala potrosnja
Ni ovo nije tačno, ne piši ovakve dezinformacije kad ne znaš.nema potrebe da bude pod naponom, bez potrosaca, cak iako se ne grije, mozda ima neka mala potrosnja
Poenta je da se u nedostatku dokaza ne zamišljaju dokazi.
Niko tebi ne brani da sve utičnice zameniš sa utičnicama sa prekidačima, jer ako je loše po punjače zašto ne bi bilo loše i po računare, tv uredjaje, monitore sa eksternim napajanjem/punjačem i još mnogo čega drugog.
Neko na primer gasi bojler kada se kupa, zašto da ne, to je njegovo pravo.
Zato kupis uticnicu sa prekidacem. Tako sam ja uradio, lakse pritisnuti prekidac, nego stalno vaditi i stavljati punjac. Nije ok da bude stalno pod naponom, mada ne mora znaciti da je to razlog.
Sent from my Nexus 6 using Tapatalk
Gde nabaviti original punjac ili nesto približno originalu? Moj ne daje vise znake zivota bukvalno sam ga skinuo jutros sa punjaca i sada hteo da ga dopunim ne radi vise... Inace nikad ga ne vadim iz utičnice...
Hvala! Nasao sam od istog proizvođača bas za 6p. Samo treba da vidim da li ima nesto kod nas jer mi malo dugo 3 nedelje da cekam. Imam samo neki 1A rezervni, tako da QC mogu da zaboravim.https://www.aliexpress.com/store/pr...-19-5W-Fast-Charging/1830134_32599731247.html
Kolega je uzeo ovaj, kaze da je zadovoljan. Doduse uzeo je za S7.
Ne mora ni to da se otkačio, sve on sam odradi ...Ja nisam otkacio recovery (mozda je po def. bilo tako) i ostao.
Ово је послао 6п!
Možeš bez twrp-a ...Nemam twrp. Sve mi je stock samo otkljucan bootloader. Ne bi opet da flashujem sve ispočetka, hocu OTU.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari