http://forum.xda-developers.com/nex...gle-pixels-feature-packed-camera-app-t3492574
Pixel kamera za ostale telefone,apk.
Pixel kamera za ostale telefone,apk.
verovatno, probao sam to što oni pišu ali mi uvek ostaje na jednom "dugmetu"Ne verujem da je do toga, mislim da je pre beta test A ili B, zato neki imaju pull up i down a neki dva dugmeta.
Sent from my Nexus 5X
Neki su povećali cenu (sa 365 na 390€), a neki smanjili na 355Nema mnogo filozofije, kao što je Danilo napisao oko 355e se kreće nov na kp. Garancije nemaš ali gremlin je izlazio ljudima u susret i promenio telefon koji je imao problema. Takođe Vladimir ima puno preporuka. E sada problemi su retki ali desi se da ekran bude pink ili da ima drugih problema. Takođe bio je i slučaj da zvučnici ne rade jednako, da nisu iste jačine. To je bilo par telefona od (lupam) 50ak koji su prošli kroz ovu temu... Tako da nekih ozbiljnijih problema nema, uglavnom smo svi jako zadovoljni sa telefonom...
Квалитет конкретно чега?Nisi me razumeo, pitao sam o kvalitetu Huawei-a uopste... pomenuo sam model koji me interesuje onako, ne verujem da ga neko ima ovde posto je tema o njemu mrtva.....
То сам и ја мислио, једини достојан наследник м8.. Ал полако, м8 ме још увек одлично служи, а кеша још увек немам довољно, тако да после нове године врв сам на 6p..The Punisher cekamo te u Nexus 6p taboru to ti je najbolji moguci izbor za sledeci fon, bukvalno nema alternativa jedino mozda op3.
Sent from my Pixel XL using Tapatalk
Dostojan naslednik M8 je HTC 10. Ja ti pre njega preporučujem.То сам и ја мислио, једини достојан наследник м8.. Ал полако, м8 ме још увек одлично служи, а кеша још увек немам довољно, тако да после нове године врв сам на 6p..![]()
А видим ти на Pixel XL, лепо богами..![]()
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
Гледај мало и цену, ипак је мени плата једва 40кDostojan naslednik M8 je HTC 10. Ja ti pre njega preporučujem.
Kod nas imas da uzmes original od 5x u mesc-u. Ja koristim njega.Preporuka za neki proveren USB type-C fast charging punjač? Moj crko![]()
Послато са Nexus 6P
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari