Šta je novo?

Huawei Nexus 6P

Ne verujem da je do toga, mislim da je pre beta test A ili B, zato neki imaju pull up i down a neki dva dugmeta.

Sent from my Nexus 5X

Нешто сам се окомио да купим овај фон.. Шта мислите колико је реално кеша дати за 32gb верзију? Јел има неке мане на које треба приликом куповине да обратим пажњу?
Предпостављам да је време да мењам м8 после скоро 2 године, да се разумемо, и даље кида фон, ал ето волео бих мало да променим и жеља ми је одувек да имам Nexus..

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

Nema mnogo filozofije, kao što je Danilo napisao oko 355e se kreće nov na kp. Garancije nemaš ali gremlin je izlazio ljudima u susret i promenio telefon koji je imao problema. Takođe Vladimir ima puno preporuka. E sada problemi su retki ali desi se da ekran bude pink ili da ima drugih problema. Takođe bio je i slučaj da zvučnici ne rade jednako, da nisu iste jačine. To je bilo par telefona od (lupam) 50ak koji su prošli kroz ovu temu... Tako da nekih ozbiljnijih problema nema, uglavnom smo svi jako zadovoljni sa telefonom...

Sad trenutno za te pare mislim da ne postoji bolji telefon. Biće dobar naslednik m8 sigurno, bićeš zadovoljan sigurno. ☺️

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Nema mnogo filozofije, kao što je Danilo napisao oko 355e se kreće nov na kp. Garancije nemaš ali gremlin je izlazio ljudima u susret i promenio telefon koji je imao problema. Takođe Vladimir ima puno preporuka. E sada problemi su retki ali desi se da ekran bude pink ili da ima drugih problema. Takođe bio je i slučaj da zvučnici ne rade jednako, da nisu iste jačine. To je bilo par telefona od (lupam) 50ak koji su prošli kroz ovu temu... Tako da nekih ozbiljnijih problema nema, uglavnom smo svi jako zadovoljni sa telefonom...
Neki su povećali cenu (sa 365 na 390€), a neki smanjili na 355 :)
Ništa nije sigurno dok se ne pozove - možda ih nema na stanje, možda nije ni ta cena ...

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Strasan telefon kupuj odmah i odmah u futrolu ßtvarno je alumunijum malo meksi...Vec sam ga zveknuo osetljiv je...Kamera odlicna, zvucnici nenormalni

Слободно пазари Панишеру, нећеш се покајати. ;)

Molio bih savet u vezi Huawei telefona, naime nikad nisam imao, imao sam Sony za koji mislim da je superkvalitetan, lg koji mi se nije pokazao, naime uzeo bih Huawei Mate S za nekih 280e nov telefon ali bez ikakve garancije, sta mi mozete reci...

Mozemo ti reci da si promašio temu...

Sent from my Pixel XL using Tapatalk

Nisi me razumeo, pitao sam o kvalitetu Huawei-a uopste... pomenuo sam model koji me interesuje onako, ne verujem da ga neko ima ovde posto je tema o njemu mrtva.....

По мом мишљењу Huawei Nexus и "обичан" Huawei не могу да се пореде..

The Punisher cekamo te u Nexus 6p taboru to ti je najbolji moguci izbor za sledeci fon, bukvalno nema alternativa jedino mozda op3.

Sa M8 sam presao na Nexus 5X, i jedino sto mi fali sa M8 je metalno kuciste, zvucnici i kvalitet audio izlaza, ostalo je sve na strani Nexusa. Tako da sa 6P sigurno nema greske :)

Nisi me razumeo, pitao sam o kvalitetu Huawei-a uopste... pomenuo sam model koji me interesuje onako, ne verujem da ga neko ima ovde posto je tema o njemu mrtva.....
Квалитет конкретно чега?
На нексусу је од "Huawei-ja" једино кућиште, а већ одавно они праве веома квалитетна, чак и за јефтиније моделе тако да око тога не треба бринути.

The Punisher cekamo te u Nexus 6p taboru to ti je najbolji moguci izbor za sledeci fon, bukvalno nema alternativa jedino mozda op3.

То сам и ја мислио, једини достојан наследник м8.. Ал полако, м8 ме још увек одлично служи, а кеша још увек немам довољно, тако да после нове године врв сам на 6p.. ;)
А видим ти на Pixel XL, лепо богами.. :)

I tebi ce pisati Pixel XL ako sa 6P odradis isto sto i krele90 [emoji23]

Sent from my D6503

Hahha nemoj da te prevari sta pise :D to sam ubacivao asistenta pa mora tako a nemam naviku da menjam u Tapatalku potpis, reko neka stoji :D

То сам и ја мислио, једини достојан наследник м8.. Ал полако, м8 ме још увек одлично служи, а кеша још увек немам довољно, тако да после нове године врв сам на 6p.. ;)
А видим ти на Pixel XL, лепо богами.. :)

Dostojan naslednik M8 je HTC 10. Ja ti pre njega preporučujem.

Dostojan naslednik M8 je HTC 10. Ja ti pre njega preporučujem.
Гледај мало и цену, ипак је мени плата једва 40к :D
Све то стоји да је он бољи, ал паре велику улогу играју, као и код свих ја претпостављам..

Preporuka za neki proveren USB type-C fast charging punjač? Moj crko :(

Послато са Nexus 6P

Jel' i on isto 5V/3A?

Послато са Nexus 6P

Da isti je kao za 6p, samo izgleda drukčije

Sent from my Nexus 5X

Ok, super!

Послато са Nexus 6P

Nazad
Vrh Dno