Šta je novo?

Huawei Nexus 6P

pa ne znam, i meni deluje da je tečniji, zato rekoh da i ti proveriš. valjda nismo obojica istripovali :) on je inače poznat po tome da voli da izvlači neka glupa poboljšanja baterija i onda zavrće na sve strane a lično uglavnom ni ne koristi te telefone pa se oslanja na feedback xda indijaca.
za lmk možda zakuca tako ponekad... probaj par dana pa taman javi, možda i bude ok.
za wakelock prevent nisam probao.

Ajde probam pa javljam. Deluje bolje stvarno. Ajde još neko da proba ko ima root, čisto da proverimo?

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Inače koliki je system usage na pure nexusu? Na stock nougatu kao touchwiz, 1.3 - 1.4 GB, nekad vidim i 1.5 [emoji102]

1gb je. U running je 1.6 i kesirano 900mb

Koliki uptime?
Kod mene touchwiz [emoji375]

uploadfromtaptalk1477518294035.jpg

Koje teme i kako da ih ubacim? Sad cu da rutujem :D

Ово је послао 6п!

Jel neko od vas, prešao direktno sa nexus-a 5 na 6p? Koliko je nezgrapan za korišćenje, posto je telefon ogroman gledajuci na YT.
Cisto me zanima, dal da se razmišljam o prelasku na njega, a 5x nije nesto preterano manji.
Nekako mi je N5 najbolje pogođen sa dimenzijama.

5x je osetno manji od 6p. Sve je stvar navike, sećam se kada sam ranije čačkao drugov Samsung note 3 da mi je delovao nestvarno, kao televizor, sada mi 6P izgleda kao običan telefon a ovi ostali kao neke mini igračke [emoji28]

Što je najgore ne primećujem razliku u korišćenju 5x i 6p.. dosta znači što je 6p 7.3mm tanak

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Po meni je N5 znatno manji od 6p, a razlika izmedju 5x i 6p mi nekako izgleda zanemarljivo.
Nisam pametan sta raditi, jer fon nisam video uzivo, a ovi pixeli ne vrede te pare...
Na 6p me odbija veličina i mekan aluminijum, podložan ogrebotinama.
Razmotricu još neke opcije.
Hvala momci

Zna li ko kako da omogucim vreme na pixel launcheru? Nikako mi ne uspeva.

Ово је послао 6п!

Samo svučeš dole. Nisam siguran za GPS. Meni je uključen.

Nece i nece, poslednja je verzija naravno.

Ово је послао 6п!

Sto se tice velicine 6p, nije da se samoubedjujem, ali sam se navikao na velicinu vec drugog dana. Ne deluje mi fon uopste nezgrapno, neka prilagođavanja postoje, ali apsolutno nista sto nije resivo. Prethodno sam koristio i6 koji ima 4.7" dijagonalu ali je gabarita kao mnoge petice, pa mozda ima i do toga. Inace, ne znam za vas, ali ja sam baterijom sve zadovoljniji kako vreme od update-a na N odmice :)
35h van punjaca, opet blizu 5h Sot-a, od toga surf na 3G bar pola (ako ne i vise) u odnosu na wifi. Doze stvarno radi, fon prakticno trosi bateriju kad je ekran ugasen kao iphone.
Screenshot_20161027-034150.png
Screenshot_20161027-034124.png
Screenshot_20161027-034133.png
Screenshot_20161027-034137.png

Poslednja izmena:
Evo da se javim, postao sam i ja ponosni vlasni 6p telefona, uzeo sam kod Gremlina i stvarno sve pohvale za coveka :) Jos instaliram update-e, samo me malo nervira velicina ikona na ekranu. Jos nisam provalio dali mogu to da promenim.

Poslednja izmena:
Dobrodošao... Ubaci pixel launcher ili novu... [emoji4]

Moracu, samo da instaliram sve update-e... I jos jedno pitanje, postavio sam ovo otkljucavanje na otisak i radi super ali me malo nervira sto mi pored toga trazi i jos jedan tip otkljucavanja. Zar ne mogu samo na otisak da otkljucavam?
Kazu na netu da je taj problem mozda vezan za aplikaciju za zakljucavanje ekrana ( i ja je koristim ) moracu je obrisati pa probati :/

Poslednja izmena:
Da, kad imaš root i novu pa preko duplog tapa zaključaš tada radi samo na otisak. Ili ga gasi na dugme. Ne smeta ta tvoja aplikacija sama po sebi, samo kad preko nje zaključaš ne može fp unlock.

Tako da odradi root telefona i možeš novu da koristiš, ne trebaju ti dodante aplikacije...

Moracu onda rutovati jer stvarno malo zivcira.

Mene ubi baterija. Evo me na 36%, 2h sot. Sve gore i gore...

Imaš li root i bbs?

Kačio sam tamo u temi. Kao sve ok. Okačiću ponovo, imam puno awake... Kombinacija sa malo lošijim signalom, degradacijom baterije, i awake dovodi to tog sot-a...

Nema šanse da bude toliko loše. Nemaš ti ne znam koliko dugo telefon, signal okej, ali tu najviše vuče neki wl

Danilo mi nabacio neke spyware sa njegovim linkovima i pixel aplikacijama... :)
Kačim sutra ponovo u bbs...

Stock 7.1.1... Nema još uvek kernela, bar juče kada sam gledao...

Nazad
Vrh Dno