Šta je novo?

Huawei Nexus 6P

Moze neko na pm da mi pusti link od proverenog prodavca, nmgu da nadjem Gremlina na kp

Sent from my SM-N910C using Tapatalk
On je Mobilni NS, Gremlin je na ovom forumu. Ako ne nadjes, pusti mi PP da ti posaljem broj.
Za punjac, kod nas imas original od 5x, kupio ja u mesc-u.

Ово је послао 6п!

Nasao sam. Hvala. Ali kontam da narucim u ponedeljak jer sad ide vikend, a dostava vikendom bas i ne radi.

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

Ja bih na tvom nestu zvao sad makar da rezervišem. :)

Sent from my Sexus 6P using Fapatalk

Узех најобичнији силикон, за прву помоћ, бар да алуминијум сачувам. :)
Надам се да ћу следеће недеље набавити неки нилкин флип, ово-оно :D

Ja sam sebi rezervisao pixel xl crni 32gb cim se pojavi kod dobavljaca moj je :)

Pa nemam bas za bacanje ali ako vec nesto planiram da kupim volim da kupim to cim izadje.Jedino sto bi moglo da me poremeti i da ga ne kupim jeste neki hw defekt koji ce se sad otkriti ako ga uopste ima.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Tvoja lična stvar... ☺️ Ti si ih zaradio ti ih troši... Meni je to previše para za telefon, pogotovo što im jako brzo pada cena a dobijaš ne toliko veliki upgrade, ako je uopšte u nekim stvarima...

Neko me je pitao da li je to taj broj, ja sklonio notifikaciju u brzini i nisam video gde mi je poslato, pa slobodno moze da mi posalje ponovo :D

Ово је послао 6п!

pitanjce: ima brdo ovih app na storu za allways on dispaly kao sto ima s7, meni je to cool i korisno za beteriju me ne brine toliko koliko me brine da eventalno moze da burn-uje pixele na ekranu?
Jel to realno da se desi ili ?

Pa ona Always On AMOLED Beta app ima foru da se sat pomera s vremena na vreme da se to ne bi desilo, ali ne znam koliko vredi to. Neka se javi neko ko zna ili koristi duže vreme. :)

Jeste wallpaper je sad ok kad se prebace jezici svih naloga na srb. Bateriju ne trosi ni malo

Ljudi da li su vam zaprljane ova udubljenja/kanali na zvucnicima koji odvajaju zvucnik od stakla i da li to nekako cistite.nije preterano ali me nervira

Dajte gde može da se kupi dobar Fast Charger, USB-C naravno, originalni sam izgubio, treba mi zamena koja će raditi identično kao original.

Može ovde, može da se poručuje.

Nema USB-C punjača nigde?

Odgovorio čovek bukvalno u postu ispod tvog

Sent from my Nexus 6P

Tja, ne videh...

Instalirao sam pure nexus, napravio backup u twrp i sada mi je zauzeto 40 gb. Ima li neke opasnosti da prebacim taj backupa koji je negde oko 12 gb i vendora i img chrome na komp

mozes ga prebaciti, ako hoces da ga vratis samo ga stavi u twrp folder kako je bilo

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Rutovao neko 7.1?

Ja sam hteo, ali sam zaboravio kabl u drugom gradu pa ću verovatno sutra ili prekosutra. [emoji19]

Pa nemam TWRP, treba mi kabl da bih ga ubacio. :)

Ljudi da li su vam zaprljane ova udubljenja/kanali na zvucnicima koji odvajaju zvucnik od stakla i da li to nekako cistite.nije preterano ali me nervira

Za takve stvari koristim cetkicu od vodenih bojica, extra je za izvlacenje prasine iz tako nekih stvari.

cackao danas malo 6P, lik koji ga ima fura stock ekran, tj nije ga prebacio u sRGB mod. al vriste boje na amoledu brate mili, ono ne moze da se gleda.

lepa cigla sve u svemu, super izrada

Ne znam meni nekako isprano deluju boje kada prebacim u sRGB :D

I meni deluju isprano. Stvar ukusa ko šta više voli.
Nego, nema Keširanog? Da ga nije roknula devojka? :D

Da ne idemo u diskusiju, ja sam rekao šta mi je lepše. Šta je realnije, pa meni je crna prilično realna na amoledu... Neka koristi šta ko voli, bitno je da ima mogućnost izbora. Da li ima razlike u trajanju bazerije... to je možda pitanje, ja sam pre zadovoljan baterijom.

Nazad
Vrh Dno