Ako idu offline znači da je pregrejan i da throttlujeProblem je sto nista ne prijavljuje cudno. Jos da vidim BBS.
Zanimljivo, na N4 i N7 je savrsen.
Hajde samo neko ko koristi PN + Elemental da mi baci SS iz Kernel Auditora kad je idle. Ide li mu vecina jezgara u offline? Kontam mozda je kernel problem.
Sent from my Nexus 7 WiFi using Tapatalk
Pregledao BBS (mada ga je ona koristila) i neka budjava kamera Z i Shazam budili. Ubijeno to, mada ga ima i net scheduler. Je l' za njega bese resenje update g play servisa?
Vojkane, kako to? Zar ne treba u idle da idu u oflline? Pa ne trebaju mu sva jezgra za idle. Meni na N7 ide u oflline neko jezgro i sve je ok. Wake minimalan, odlicno se ponasa.
Sent from my Nexus 7 WiFi using Tapatalk
Ja sam nesto na brzinu probao tu tvoju temu sto si preporucio i odma mi se nije dobro primila sve mi se nesto ubagovalo, nesto ostalo doduse od prethodne. I onda sam uzeo i sve elemente unistalirao obrisao tu tvoju temu i opet instalirao svoju Mono Art, danas sam dobio apdejt za supstratum i za temu i opet sve prvo unistalirao pa instalirao mislim da je najsigurnije tako. A tebi preostaje sad samo clean install roma cak i to mozda ne upali, imao sam tih scena sa lejerima to se duboko negde usadi u sistem i posle se ne mozes rešitiImam problem sa substratumom od juče. Ne mogu da promenim niti obrišem layere. Jedini način da nesto promenim je da fleshujem vendor.img da bih imao stock sve. Posle reboota opet mi vraća layere iz substratuma. Pokusao sam preko root Explorera da obrišem overlay folder ali bezuspešno. Jel ima neko predlog sta to moze biti? Čak i kad obrišem substratum i temu zajedno sa njenim layerima, oni su u layers folderu i dalje.
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
Net scheduler garantovano pravi njesra.
Pa sa 6p, ovo je valjda 6p tema.@SretenBG, hvala.
@Cached, na kom uređaju slikaš sa hdr+? A koji tvoj primerak stiže tebi? Da ne slikaš sa tabletom iz potpisa? Još nisam video da je bolje bez hdr+, ako možeš postavi na primere da vidimo.
Otkud znam koju alter ego mu se sada javioTo je Batak, sad je keširan
Sent from my Redmi Note 3
U bre al' vuce taj action.Znam sta znaci kesiranje![]()
I znam da se zgrozava kad imas tako puno free rama [emoji14]
Kod mene je malo bolja situacija
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari