Šta je novo?

Huawei Nexus 6P

pa imaš 2h awake, totalno je besmisleno da porediš SOT sa nekim drugim dok to ne središ.

da, dt2w je loš, nepouzdan i spor.

Problem je sto nista ne prijavljuje cudno. Jos da vidim BBS.
Zanimljivo, na N4 i N7 je savrsen.
Hajde samo neko ko koristi PN + Elemental da mi baci SS iz Kernel Auditora kad je idle. Ide li mu vecina jezgara u offline? Kontam mozda je kernel problem.
Sent from my Nexus 7 WiFi using Tapatalk

Poslednja izmena:
Problem je sto nista ne prijavljuje cudno. Jos da vidim BBS.
Zanimljivo, na N4 i N7 je savrsen.
Hajde samo neko ko koristi PN + Elemental da mi baci SS iz Kernel Auditora kad je idle. Ide li mu vecina jezgara u offline? Kontam mozda je kernel problem.
Ako idu offline znači da je pregrejan i da throttluje

Sent from my Nexus 6P

Pregledao BBS (mada ga je ona koristila) i neka budjava kamera Z i Shazam budili. Ubijeno to, mada ga ima i net scheduler. Je l' za njega bese resenje update g play servisa?
Vojkane, kako to? Zar ne treba u idle da idu u oflline? Pa ne trebaju mu sva jezgra za idle. Meni na N7 ide u oflline neko jezgro i sve je ok. Wake minimalan, odlicno se ponasa.

Imam problem sa substratumom od juče. Ne mogu da promenim niti obrišem layere. Jedini način da nesto promenim je da fleshujem vendor.img da bih imao stock sve. Posle reboota opet mi vraća layere iz substratuma. Pokusao sam preko root Explorera da obrišem overlay folder ali bezuspešno. Jel ima neko predlog sta to moze biti? Čak i kad obrišem substratum i temu zajedno sa njenim layerima, oni su u layers folderu i dalje.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Pregledao BBS (mada ga je ona koristila) i neka budjava kamera Z i Shazam budili. Ubijeno to, mada ga ima i net scheduler. Je l' za njega bese resenje update g play servisa?
Vojkane, kako to? Zar ne treba u idle da idu u oflline? Pa ne trebaju mu sva jezgra za idle. Meni na N7 ide u oflline neko jezgro i sve je ok. Wake minimalan, odlicno se ponasa.

Drugačije se ponašaju različiti procesori, negde se koristi hotplug, negde rade sva nonstop.

Sent from my Nexus 6P

Znam, ali ode nekad u offline ali vecinom drzi max takt i greje se.
Pobio sam joj par stvari pa cu videti.
To je jedina stvar gde vidim prednost iOS-a. Ni jednom nisam morao da jurim zasto se greje i jede bateriju.

Imam problem sa substratumom od juče. Ne mogu da promenim niti obrišem layere. Jedini način da nesto promenim je da fleshujem vendor.img da bih imao stock sve. Posle reboota opet mi vraća layere iz substratuma. Pokusao sam preko root Explorera da obrišem overlay folder ali bezuspešno. Jel ima neko predlog sta to moze biti? Čak i kad obrišem substratum i temu zajedno sa njenim layerima, oni su u layers folderu i dalje.

Ja sam nesto na brzinu probao tu tvoju temu sto si preporucio i odma mi se nije dobro primila sve mi se nesto ubagovalo, nesto ostalo doduse od prethodne. I onda sam uzeo i sve elemente unistalirao obrisao tu tvoju temu i opet instalirao svoju Mono Art, danas sam dobio apdejt za supstratum i za temu i opet sve prvo unistalirao pa instalirao mislim da je najsigurnije tako. A tebi preostaje sad samo clean install roma cak i to mozda ne upali, imao sam tih scena sa lejerima to se duboko negde usadi u sistem i posle se ne mozes rešiti :D

Poslednja izmena:
*** koja glupost, taman sam sve namestio kako mi odgovara i sad ponovo clean install da radim.

Ja ne znam zasto ali na stock romu na 6p lejeri i substratum baguju, dok na 5x rade bez problema. Tako i kada sam drugu namestao dok je imao sesticu isto bagovali (te nece da primeni temu, te nece da obrise) dok su meni na petici radili bez problema. Mislim na stock romove

Nexus 5X

ja sam stavio na stock onu temu koju je Sreten juče preporučio, sad ne smem da je brišem ***, sreća pa je dobra :D

Tema je odlična, ali sam hteo da probam sad spectrum, od toga nista izgleda. Odustao sam od cackanja, sačekacu novi pure nexus build pa cu onda uraditi clean install. ☺️

Instaliraj myandroidtools, u broadcast reciever, pa u sistem, i nadji Google play services. Onda u search kucaj schedule, izbacice ti dva procesa i ugasi ih.
b448bb7a1c16fd6f07542e04b8ebcff4.jpg

Hvala za ovo.
Jos jedno pitanje, kada paliti hdr+? Isprobao malo pod sobnom svetloscu i vrlo cesto su rezultati bolji kada je iskljucen. Samo kada je bas mracno hdr+ odradi posao. Kada ga uopste koristiti? Cini mi se da ste pisali da se drzi ukljucen uvek ali ne deluje mi kao dobro resenje.

Jel si siguran? HDR+ daje skoro pa uvek bolje rezultate od običnog moda.

Sent from my Nexus 5x

ma da, nema teorije da je bolje sa isključenim, naročito ne u LL.

100% siguran.
Sobna svetlost, 2 od 3 su bolje ispale sa iskljucenim. Kako sam smanjivao osvetljenje hdr+ je napravio ogromnu razliku.
Probacu malo detaljnije kada stigne moj primerak svakako.
Inace, sto se tice ne reagovanja dt2w svaki put. Resenje je gasenje swipe i crtanje kruga za paljenje kamere. Nakon toga dt2w radi savrseno i svaki put reaguje. Za nijansu sporije upali ekran od Nexusa 4 i 7, nesto kao Lumije.

Poslednja izmena:
@SretenBG, hvala.

@Cached, na kom uređaju slikaš sa hdr+? A koji tvoj primerak stiže tebi? Da ne slikaš sa tabletom iz potpisa? Još nisam video da je bolje bez hdr+, ako možeš postavi na primere da vidimo.

To je Batak, sad je keširan :)

Sent from my Redmi Note 3

@SretenBG, hvala.

@Cached, na kom uređaju slikaš sa hdr+? A koji tvoj primerak stiže tebi? Da ne slikaš sa tabletom iz potpisa? Još nisam video da je bolje bez hdr+, ako možeš postavi na primere da vidimo.
Pa sa 6p, ovo je valjda 6p tema. :)
Telefon je od devojke, a meni stize do kraja nedelje (nisu bila 2 komada kad sam uzimao). Stize crni, ali mi se vise svidja silver ***.
Postavicu, cim se dokopam telefona opet. :D

Poslednja izmena:
Kakva ekipa u 6p temi :D

Ali nick... Cached... [emoji23] Nisam skontao... Kakav si ti ludak... Uživaj u telefonu kada stigne... [emoji4]

Neverujem da je to batak, nije nijednom pomenuo batakovanje xD

Znam sta znaci kesiranje ;)
I znam da se zgrozava kad imas tako puno free rama [emoji14]
Kod mene je malo bolja situacija :D
623dd1285e710b3e9dd73df488aa3600.jpg

Vrh Dno