Šta je novo?

Huawei Nexus 6P

Ti se ne racunas ,tebi svaki telefon izvlači 6+ h sot :)

Meni oko 4h na wifi i malo 3g ali imam puno awake... Android system i android os su mi trenutno na prvom i drugom mestu po potrošnji zajedno 400mAh a ekran 190... Baterija na 75%, 1h sot...
429bab63261864bcc1a355603213ff86.jpg

Poslednja izmena:
Meni izmedju 4 i 5 a max cini mi se 5ipo.
Stigla mi je maska. I jako sam zadovoljan sa njom. Mozda malo povecava dimenzije telefona ali odlično izgleda i štiti. Radi se o kopiji one officialne ali verujem da nema neke razlike u kvalitetu. Nemam kako da je slikam na telefonu.
1abddecbe87883d26a482556ec571942.jpg

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Samo G2 i ovaj su mi 6+ :)

Sent from my Nexus 6P

Sa Pikselom XL bi uz takvo koriscenje imao 7.5-8h :)

Sent from my D6503

Ne znam na koju foru šest sati izvučeš. Imam full black temu za sve preko substratuma, skoro ceo dan na wifi, osvetljenje na pola, i jedva četiri sata izvučem pre nego što padnem na 15% baterije.

Baca voodoo magiju... [emoji4] Meni je ranije na M išao oko 5h sada na N nema šanse...

Sent from my Nexus 6P

Baca meni preko 6 95% wifi, ostatak lte. Ako sam napolju padne na 5, mozda i manje.

Ово је послао 6п!

Ne znam na koju foru šest sati izvučeš. Imam full black temu za sve preko substratuma, skoro ceo dan na wifi, osvetljenje na pola, i jedva četiri sata izvučem pre nego što padnem na 15% baterije.

Ja ga čak i nisam toliko mračio, do juče sam držao beo SwiftKey jer sam zaboravio da imam amoled [emoji28] čisto sam stavio dark teme u chromi i tapatalku

Pa šta znam, ono što vidim kod tebe je da je standby oko 24h, meni je telefon noću na punjaču pa sav sot imam u nekih 16-18h. Isto vidim da si imao restart koji ti je pojeo oko 10% baterije. Ne znam koliko si napolju, ja osvetljenje držim na auto + slajder na oko 60%. Još sam editovao thermal-engine pa mi je soc veći potrošač nego po defaultu. Imam i high brightness mod ali on unutra nije bitan. Lokacija mi je isključena sem kada negde putujem. Nemam Instagram, Facebook. Koji kernel koristiš? Kod mene je Elementalx 1.21, rom chroma neka sa 6.0.1.
Ne znam jesi li instalirao bbs i gledao ima li tamo nešto, a i loš tj loše podešen ruter može dosta da troši bateriju u standby. Deluje mi da ti je preko noći skinuo dosta baterije.

Sent from my Nexus 6P

Poslednja izmena:
Ja verujem Vojkanu. :) Verovatno bih i ja onda imao slican SOT. Posto vidim od novih Pixela nista verovatno, razmatram ovaj sada.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Koristim elementalx 1.22 sa cpu profilom butterfly. Gpu podešavanja nisam dirao. U bbs nisam primetio da ima neko drain za sada. Koja podešavanja za kernel ti koristiš? Jel postoji nema prečica za aktiviranje high brightness moda, ili mora svaki put da se aktivira iz kernel auditor a?

Poslednja izmena:
Koristim elementalx 1.22 sa cpu profilom butterfly. Gpu podešavanja nisam dirao. U bbs nisam primetio da ima neko drain za sada. Koja podešavanja za kernel ti koristiš? Jel postoji nema prečica za aktiviranje high brightness moda, ili mora svaki put da se aktivira iz kernel auditor a?

default držim nisam ništa čačkao oko tih profila. Proveri onda koliko ti skida u idle jer mi liči da si izgubio bar 5-6% za noć što je mnogo uz doze. moguće da ti ruter smara wifi pa da treba da se podese na njemu dtim i beacon.
ja i zaboravio da ima to u KA za hbm. ma gde ćeš ga tako koristiti :) ima na play store widget od flar2, podesiš ga na auto i onda radi uz standardni autobrightness

Dtim interval mi je podešen na 3, a beacon na 100. Jel to ok ili je potrebna neka izmena?

kod mene je dtim 5 a beacon 50. valjda što više dižeš dtim manje opterećuje bateriju, s tim što ako preteraš onda krene da puca veza.

Podesio sam i ja tako sada pa cemo videti sta se desava preko noći. Hvala na pomoći. :)

Jel primetio neko da u zadnje vreme play servisi imaju dosta veći keep awake nego ranije?
Vidim u bbs da je krivac neki net_scheduler ali ne znam ništa više o tome.
Lokacija i gugl bekap su mi isključeni.

I ja sam imao problem sa *net_scheduler*

Moze biti do mreze i slabog signala. Probao sam razne verzije, nisam nasao resenje za to...

Često sam u vožnji pa signal varira, mada mi se čini da se dešava i kući gde mi je signal vrhunski.
Nadam se da će uskoro apdejtovati servise i rešiti to.

A blokirali ste wifi scan posebno za google play services?

Sent from my Le X820 using Tapatalk

Mogu da vam kazem da mi se sve vise svidja 6p.
Da li postoji nacin da se kupi u Srbiji sa validnom dvogodisnjom garancijom?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sad sam odradio to sa linka pa ću videti.
Hvala za savet.

ako ti nije problem, napiši jel ti odradilo to sa myandroidtools

Ja sam odradio sa myandroidtools, tako da može.

Dobrodošao... Čekamo Loznicu da se otvori i Kvazara... [emoji4]
Ladno mi je baterija za 25% bolja kada sam ugasio lokaciju...

Čestitke :) kod vlade jedino može u Bg da se nadje?

Sent from my E6653 using Tapatalk

Vrh Dno