Tacno tako. Primetio sam da mi je baterija curila opasno brzo, a prekjuce ujutru skinem ga sa punjaca par minuta kasnije 98% i gledam u njega tap 86%. Nista posebno nisam radio tad. Da bude jasno radio sam 2x vracanje na fabricko i nista nije promenilo. Cak sam probao da ispraznim 100% i da napunim, isto. Kad sam uzeo juce punjac isto sam to uradio (ispraznio ga na 0% i napunio ga ugasenog) i danas je baterija kao pre mesec, dva. Adapter sam uzeo u micro princu jer mi je to bilo najblize i platio sam ga lepih 450 din, pa mozda nije najobicniji kineski jer je iskreno delovao kvalitetno. Mozda i gresim sto se kvaliteta adaptera tice, ali jednostavno je u poslednje vreme poceo da zeza. Inace od pocetka mi je bilo da cim malo drmnem punjac na adapteru, nece da radi. Bio je izbirljiv i sa uticnicama. Najbolje je radio na produznim. Menjao sam ga prvi dan jer sam odmah primetio, tako da nije do primerka adaptera.
Ja definitivno vidim razliku u bateriji, pa zato preporucujem samo.
Sto se tice trajanja baterije i punjaca koji se koristi, primetio sam da postoji povezanost sa mnogim punjacima i uredjajima. Moja pretpostavka je da je nekonstantna struja uspela da zavara senzor da je baterija punija nego sto jeste.
Ово је послао 6п!