Šta je novo?

Huawei Nexus 6P

Je l' se dešava nekome da mu se sagovornici žale da čuju svoj eho dok pričaju? Meni se otpočetka par ljudi žalilo, ostali su mislili da je do njih, a sad sam skontao da je do mene jer jedino tad im se to dešava...

Sent from my Sexus 6P using Fapatalk

Uzeh malo pre u mesc-u org. punjac za 5x. Mrzelo me da cekam i rizikujem sa narucivanjem. Deklarisan je isto kao i punjac od 6p. Kazu mi garancija 6m. Rekao sam im tesko da je tako, uz fiskalni (koji jedva dobih) garancija je 2g. Ne javljaju se na telefon, ekstremno neljubazni. Punjac je dongdo kao sto i devojka ima uz svoj 5x.

Ово је послао 6п!

Ne mogu sad da proverim, mislim da se u garanciji naglašava da za bateriju, punjač, sluške, ne ide dve godine garancije. Potrošna roba.

Bitno je da sljaka. Nisam mogao da cekam, bas mi je lose punio moj, zbog adaptera.

Ово је послао 6п!

Jel hoće neko da proda spigen rugged armor ili neki bolji case za 6p? Treba mi hitno nešto zbog posla, a ne mogu da cekam dok stigne od kineza. ☺️

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Je l' se dešava nekome da mu se sagovornici žale da čuju svoj eho dok pričaju? Meni se otpočetka par ljudi žalilo, ostali su mislili da je do njih, a sad sam skontao da je do mene jer jedino tad im se to dešava...

To mi se nekad dešava na viber i whats, bez obzira koji telefon koristio, ali na gsm pozivima ne.

Meni samo na gsm... Probaću bez case-a kao što kvazar reče pa ću da vidim.

Da potvrdim baterija je danas mnooooogoo bolja. Definitivno ko ima adapter, preporucujem kupovinu punjaca za eu trziste.

Ово је послао 6п!

Meni ne ide u glavu kako je to moguće da se primeti razlika u trajanju baterije u zavisnosti koji punjač puni telefon? Još kada puni na adapteru piše normalno quick charging...

Sent from my Nexus 6P

Kako si primetio da je bolja? Kakve veze ima adapter sa tim?

Nemoj da se salimo taj punjac dolazi sa telefonom nebitno o kom trzistu se radi ne bi se valjda igrali sa tim da lošije radi na tom tržištu nego eu?

Ma Zulu tvrdi da je do samog adaptera a ne punjača...

Sent from my Nexus 6P

Tacno tako. Primetio sam da mi je baterija curila opasno brzo, a prekjuce ujutru skinem ga sa punjaca par minuta kasnije 98% i gledam u njega tap 86%. Nista posebno nisam radio tad. Da bude jasno radio sam 2x vracanje na fabricko i nista nije promenilo. Cak sam probao da ispraznim 100% i da napunim, isto. Kad sam uzeo juce punjac isto sam to uradio (ispraznio ga na 0% i napunio ga ugasenog) i danas je baterija kao pre mesec, dva. Adapter sam uzeo u micro princu jer mi je to bilo najblize i platio sam ga lepih 450 din, pa mozda nije najobicniji kineski jer je iskreno delovao kvalitetno. Mozda i gresim sto se kvaliteta adaptera tice, ali jednostavno je u poslednje vreme poceo da zeza. Inace od pocetka mi je bilo da cim malo drmnem punjac na adapteru, nece da radi. Bio je izbirljiv i sa uticnicama. Najbolje je radio na produznim. Menjao sam ga prvi dan jer sam odmah primetio, tako da nije do primerka adaptera.
Ja definitivno vidim razliku u bateriji, pa zato preporucujem samo.
Sto se tice trajanja baterije i punjaca koji se koristi, primetio sam da postoji povezanost sa mnogim punjacima i uredjajima. Moja pretpostavka je da je nekonstantna struja uspela da zavara senzor da je baterija punija nego sto jeste.

Ово је послао 6п!

Poslednja izmena:
Struja nikad nije konstantna, a to što pišeš nikako nije istina, placebo.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Ni originalni punjač i kabal nisu mnogo bolji. Telefon pokaže da je pun a ustvari se i dalje puni. Danas sam to pročitao, anandtech je pisao o tome. Iako indikator pokazuje da je baterija puna, narednih 40 min se telefon i dalje puni.

Struja nikad nije konstantna, a to što pišeš nikako nije istina, placebo.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Znam kako radi struja, ali tehnologiju baterija ne poznajem. Nije placebo. Prosto mi se brze praznio telefon. Tvoje je da mislis sta zelis, meni je najbitnije da mi je sad baterija kao pre.

Ово је послао 6п!

Evo baterije posle par punjenja na v7. Nemam root, pogasio sam app koje ne koristim.
Automatsko osvetljenje sa slajderom na sredini, kada sam napolju na suncu pomerim slajder do kraja na 100% ili 75%, bio sam kući na wi-fi do nekih 12:00 časova, tada izašao i nisam se vraćao do sutradan uveče, dan ipo na 4G. Upaljen gps, 4G net, viber, whats, fejs... ušteda unergije se pali na 5%.

Ovde je presek na 50% baterije:

Drugi dan došao kući uveče oko 22:00 i tu je kraj:

Drugi dan sam slušao i muziku preko BT sluški na treningu, malo više od sat vremena.

Prezadovoljan baterijom.
Sličnim korišćenjem note 5 mi je dolazio do 4:30 za dva dana, mada note 5 jače sija napolju, za 6p još nisam ubacio mod da odvrne automatiku napolju na suncu kao samsnung.

Poslednja izmena:
Je l' bese moguce na 6p da zvuk ide preko usb c?

Ово је послао 6п!

Moja pretpostavka je da je nekonstantna struja uspela da zavara senzor da je baterija punija nego sto jeste.
Ne postoji nekonstantna struja, nije ti tačna pretpostavka.
Takođe, adapter nikakve veze nema, ili radi ili ne, brže/sporije/punije nema veze sa tim.

Nekonstantna sam mislio u smislu da prekida. I to je do samog adaptercica.

Ово је послао 6п!

Naručuje li neko neke futrole, kondome, maske, zaštite? Nisam još ništa naručio, nosam neku silikonjaru bezveze + staklo, to je uzeto za prvu pomoć. Sada bi bio red da se sexus obuče. Da se udružujemo ako ima nešto bolje zbog dostave? Neki predlozi u šta obući ovog lepotana?

Naručuje li neko neke futrole, kondome, maske, zaštite? Nisam još ništa naručio, nosam neku silikonjaru bezveze + staklo, to je uzeto za prvu pomoć. Sada bi bio red da se sexus obuče. Da se udružujemo ako ima nešto bolje zbog dostave? Neki predlozi u šta obući ovog lepotana?
Ja sam za, naručio bih da tobom. Uzeo sam neku nillkin za prvu pomoć i teracell staklo. Ja bih naručio ovo.
Huawei Nexus 6P Tempered Glass Nillkin Amazing H Pro Anti-Explosion Screen Protector For Google Nexus 6P
Huawei Nexus 6P Tempered Glass Nillkin Amazing H Pro Anti-Explosion Screen Protector For Google Nexus 6P
http://s.aliexpress.com/jIbEJJZ7
(from AliExpress Android)
Aliantech Huawei Nexus 6P Case Original SGP Rugged Armor SGP11797 Soft TPU Drop Resistance Back Cover Case for Google Nexus 6P
http://s.aliexpress.com/N3ayAZbE
(from AliExpress Android)

Pa to mos i sam naruciti, shipping skoro da ni nema ;) Zeznuto ti je kad narucujes sa dbrand, spigena i sl, tu te izadje postarina skuplje od samog proizvoda.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno