Šta je novo?

Huawei Nexus 6P

Meni je često znao da zakuca na N. Chroma mi super radi... Ne prelazima na N dok se još ne ispegla...

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Neverovatno je da firma (bilo koja) ne prati i taj neoficijelni razvoj platforme. Da ponude sistem koji je u osnovi chroma napravili bi najfludniji sistem ikada. Razne telefone sam imao i u principu svi romovi donesu neko poboljsanje chroma menja celokupan utisak o telefonu. Poboljsava ga u svakom aspektu.

Ako nakacimo telefon preko adaptera micro usb na usb c kako znamo da je kabal dobar? Evo npr. ja imam xiaomi adapter i prolazi checkr na svakom kablu na koji sam ga stavio. Msm zanima me da ne dodje do problema. Mada mi sluzi samo za prenos fajlova, trenutno.

Послато са Nexus 6P уз помоћ Тапатока

Je li neko probao onaj cardboard vr? Kako radi i dje se može uzeti?

Dolazi rodbina iz Amsterdama za koju nedelju pa sam mislio da mi ponesu 6P. Jel pametnije tako ili ipak ici preko madjara ? I sta je jeftinije ?

Kako mi to možemo da znamo? Neka ti jave cenu pa uporedi... Gde ti je jeftinije tu uzmi i gotovo... [emoji4]

Ne znam gde se gledaju cene u Holandiji za ovaj tip uredjaja ? Amazon ? Mediamarkt ? Ne znam gde su najpovoljnije cene.

Ne znam stvarno za Holandiju. Mogu oni sa google playstore da naruče ali opet mislim da je kod Mađara najjeftinije, 435e...

Ljudi, ne terajte me pls da čitam 75 strana. Ukratko, dvoumim se između ovog i huawei mate 8 modela... Čitam testove, poređenja.. Ka neksusu me vuče amoled pre svega, ka mate-u dodatna 0.3" i lepši dizajn, veća baterija...

Ukratko, po vama, šta se pokazalo kao prednost telefona kroz rad, a šta kao mane?... Par rečenice, hvala unapred svima. :)

Odredi prioritere, na stranu nexusa ti je kamera, cisti android i redovni update, bolji zvucnici, a na stranu mate8 tih 0.3 inca ako ti je to bas bitno, bolja baterija.

Sent from my D6503 using Tapatalk

Неко наш добио овај тел на android authority на лутрији. Је л' се јавио? :)

@MarcusS imaš podforum za ta pitanja. Otvori tamo temu i ljudi će se rado raspisati. Većina ljudi je zadovoljna sa kupovinom 6p...[emoji4]

Preporuka za Nillkin zaštitno staklo (ono 2.5D). Zalepih ga pre neki dan, sve je lepo naleglo, nema mehurića. Odlično ide uz Nillkin Nature silikon, nema problema da ne može da se stavi lepo zbog stakla.

Stavih jutros Paranoid da isprobam i to. Podesih sve kako mi odgovara, pa ću videti kako se ponaša.

Sent from my Sexus 6P using Tapatalk

Jedino što mi se ne sviđa je kako fokusira kamera na blizinu, tj na 20ak cm... Baš ima problema, ali to su neka ograničenja kamere...

To i mene nervira. Trebalo mi je da ufotkam nešto izbliza i nisam uspeo da ga fokusiram lepo. [emoji58]

Ljudi, jel baterija možda odradi ceo dan laganica? Standardno koiršenje, vesti, tapatalki, mesindžeri?....

Posle dva pada proklinjem dan kad sam ga izvadio iz spigena i stavio u d brand.telefon izgleda kao da je star 10 god.. Metal po ivicamakao da je odplastelina.

Meni nije jasno kako ljudima ispadaju telefoni,jel se dobacujete njima?
Meni nije ispao telefon sigurno 5 godina,ne secam se pre toga. . .

Sent from my Nexus 5X

Desi se, ***, trenutak nepažnje. Desilo se meni da mi isklizne iz ruke kad ga uzimam, ali sva sreća bilo je kod stola pa je pao na isti sa 15-ak centimetara.

Mene nervira što taj metal stvarno izgleda kao da će da se ulubi ako ga bocnem čačkalicom. Kad ga upoređujem sa iP, na oko mi metal na 6P deluje mnogo delikatno.

Poslednja izmena:
Ne znam,ni taj na ip nije neko zlato.
90% na oglasima izgleda kao da su sa fronta stigli.
Jednostavno je takav materijal,nema tu pomoci :)

Ne znam da li imas klinca, ali tad pravis neke pokrete koje ne ocekujes i desi se

Nije ni iP zlato, samo kažem kakav utisak imam kad držim oba u rukama. :)

Imam dete i nikakav problem nemam s telefonom i detetom.
Ukapirala je da joj je to nedostupno pa ga i ne trazi,a ja ga nikad ne ostavljam na dohvat ruke.
Mozda ja previse pazim,ali mi je zao da se razbije i ovaj telefon od 200e a kamoli od 400.

Koristi neko Double tap 2 wake?

Ne znam koji je ovo metal, verovatno aluminijum, tako da nije ni čudno što je tako mekan...

Nisam ja ni rekao da ih je on ispustio, u dzepu sortsa, on ljosne, ja se sagnem da ga podigbem i to je to.

Vrh Dno