Isti slucaj, svaka tackica mi smeta. Sta cu, ne podnosim to.Ima pravo da bude takav ako je telefon makar malo oštećen. Gledam po sebi, nemam telefon ni nedelju dana, a već imam dve packe na ivicama kućišta koje se vide samo pod jakim svetlom i određenim uglom, ali mene to toliko muči jer sam takav, sve mora pod konac. Verovatno sam njime zakačio sto ili nešto dok sam ga držao u ruci bez zaštite, ali mi nije jasno da je telefon toliko osetljiv. [emoji19]
Neka je sa srecom, bice sve ok. Meni deluje skroz korektno, odgovara pristojno skroz na poruke. Stvarno ste zaguljeni. 😀Recimo da sam ga rezervisao za sutra. Posto kaze da ne prihvata rezervacije, mnogi mubiz Bg-a kao rezervisu pa ne dodju. Videcu sutra kad odem u NS, nadam se da ce sve biti ok.
Zadrzi ti Z2 dok ne crkne blago nama 😀Hajde neko od vlasnika, ako ima volje i zelje, ko ima jos neki telefon sa boljim IPS ekranom da mi slika belu da vidim. 🙂
Xperia Z2
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari