Isti slucaj, svaka tackica mi smeta. Sta cu, ne podnosim to.Ima pravo da bude takav ako je telefon makar malo oštećen. Gledam po sebi, nemam telefon ni nedelju dana, a već imam dve packe na ivicama kućišta koje se vide samo pod jakim svetlom i određenim uglom, ali mene to toliko muči jer sam takav, sve mora pod konac. Verovatno sam njime zakačio sto ili nešto dok sam ga držao u ruci bez zaštite, ali mi nije jasno da je telefon toliko osetljiv. [emoji19]
Neka je sa srecom, bice sve ok. Meni deluje skroz korektno, odgovara pristojno skroz na poruke. Stvarno ste zaguljeni.Recimo da sam ga rezervisao za sutra. Posto kaze da ne prihvata rezervacije, mnogi mubiz Bg-a kao rezervisu pa ne dodju. Videcu sutra kad odem u NS, nadam se da ce sve biti ok.
Zadrzi ti Z2 dok ne crkne blago namaHajde neko od vlasnika, ako ima volje i zelje, ko ima jos neki telefon sa boljim IPS ekranom da mi slika belu da vidim.
Xperia Z2
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari