Tesko da mozes tako da procenis. Ja kad gledam kolegin S6 deluje fino a kad stavim pored Z2 i Nexus 7 zutilo dominira.Sutra ti ja kazem utisak (posle OPT-a, koji ima prilicno dopar ips)![]()
I meni je to isto jedan od boljih ekrana, ako hoćeš mogu da slikam...
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
A sta vi mislite da su svi telefoni na ovom svetu od istog modela sa istim ekranima? Evo ja gledam u tri 5X i ni jedan nije isti, tako mi je bilo i sa tri petice, i sa dva galaxy s-a. Drug je imao tri iPhonea na prodaju i isto je bilo zucih i manje zucih. Aposolutno je nemoguce da svi ekranu budu jednaki. Na kraju ako je to tako big fakin deal nekome, za par minuta uz kernel moze da se podesi 99.99999999% po svojoj zelji.
A sta vi mislite da su svi telefoni na ovom svetu od istog modela sa istim ekranima? Evo ja gledam u tri 5X i ni jedan nije isti, tako mi je bilo i sa tri petice, i sa dva galaxy s-a. Drug je imao tri iPhonea na prodaju i isto je bilo zucih i manje zucih. Aposolutno je nemoguce da svi ekranu budu jednaki. Na kraju ako je to tako big fakin deal nekome, za par minuta uz kernel moze da se podesi 99.99999999% po svojoj zelji.
otvori u browseru pa klikni na link al svakako ti ne znači ništa jer nemaš pojma kakav je wb kamere kojom je slikano.
šta si zapeo bela pa bela, svaki custom kernel ima color control podršku pa namesti tu plavu belu na koju si navikao![]()
Naravno da nisu i, pretpostavljam, da to svi znamo. I ja sam poredio moj sa drugim Z2 i taj je bio dosta hladniji. Ali Amoled je dosta drugaciji pa me zanima samo koliko deluje zuto i moze li se nekako pribliziti ovakvoj beloj boji.A sta vi mislite da su svi telefoni na ovom svetu od istog modela sa istim ekranima? Evo ja gledam u tri 5X i ni jedan nije isti, tako mi je bilo i sa tri petice, i sa dva galaxy s-a. Drug je imao tri iPhonea na prodaju i isto je bilo zucih i manje zucih. Aposolutno je nemoguce da svi ekranu budu jednaki. Na kraju ako je to tako big fakin deal nekome, za par minuta uz kernel moze da se podesi 99.99999999% po svojoj zelji.
A sta ce ti bolesni uglovi i crna iz ugla u mraku?
+1Nema kesiranja ni screen on time,šta je ovo?
Stavljajte malo,imate super telefon podelite informacije.
Sent from my D6503 using Tapatalk
+1@Madridista kontam da si sarkastičan... [emoji4] Bilo je skoro pa sam isprozivan od strane moderatora da kačim najnebitnije screnshoot ikada...
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari