Šta je novo?

Huawei Nexus 6P

Čestitke, izuzetno pametna kupovina. I meni deluje da je u ok stanju. Batak to malo cepidlači. Navići ćeš se brzo. Neka te lepo služi...[emoji4] Dobrodošao u tabor.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Hvala ☺️

Au u kolikoj sam dilemi da li uzeti taj crni (ako ga nije vec prodao).

Neka te lepo sluzi. :)
Ja cepidlacim veoma i ne uzimam telefone koji nisu u perfektnom stanju. I ja sam razmisljao da uzmem crni za 445e ali sam ipak odustao. Moram mnogo da dodam a ne dobijam dovoljno za tu razliku. A i morao bih da trpim Amoled. :D

Poslednja izmena:
Izmišlja ti krive Drine i tražiš razlog da ne daš pare da ti ja kažem... [emoji12] Neka na kukovo leto..

Al' za ajfon bi dao i preko 500 ako treba :)))

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Ali to je iphone ***, tu vredi doplatiti... [emoji23]

Ima pravo da bude takav ako je telefon makar malo oštećen. Gledam po sebi, nemam telefon ni nedelju dana, a već imam dve packe na ivicama kućišta koje se vide samo pod jakim svetlom i određenim uglom, ali mene to toliko muči jer sam takav, sve mora pod konac. Verovatno sam njime zakačio sto ili nešto dok sam ga držao u ruci bez zaštite, ali mi nije jasno da je telefon toliko osetljiv. [emoji19]

Poslednja izmena:
On kuka i za ovaj nov od 445e, razumem da mu je smetao polovni. Batak ko mlada, samo se nećka... Šalim se ja sa njim, zna on... [emoji6]

Recimo da sam ga rezervisao za sutra. Posto kaze da ne prihvata rezervacije, mnogi mubiz Bg-a kao rezervisu pa ne dodju. Videcu sutra kad odem u NS, nadam se da ce sve biti ok.

Super, pa da se skupljamo da kolektivno naručujemo dbrand... [emoji4]

[emoji115][emoji4][emoji106]

Sent from my Sexus 6P using Tapatalk

Pitam ga da li uz njega ide maska ili se posebno doplacuje, nije bas fino odgovorio. Kazem pitam jer mi nije najjasnije na oglasu. Ostajem pod utiskom da se doplacuje. Nadam se da nece biti takav kroz celokupnu komunikaciju.

Hahaha. Ja kažem čudan lik, ali sve ok što se tiče telefona. Pa dobijaš, ali za 1500 din... [emoji23] Ponekad se pitam kako se ti likovi uopšte bave trgovinom a nisu ljubazni ni malo...

I ja se iskreno pitam. Valjda cu se naci sa njim :D Nisam neki poznavalac NS-a :D

Kaži mu da dođe do stanice jer ne poznaješ grad. [emoji12]

Ima pravo da bude takav ako je telefon makar malo oštećen. Gledam po sebi, nemam telefon ni nedelju dana, a već imam dve packe na ivicama kućišta koje se vide samo pod jakim svetlom i određenim uglom, ali mene to toliko muči jer sam takav, sve mora pod konac. Verovatno sam njime zakačio sto ili nešto dok sam ga držao u ruci bez zaštite, ali mi nije jasno da je telefon toliko osetljiv. [emoji19]
Isti slucaj, svaka tackica mi smeta. Sta cu, ne podnosim to.
Recimo da sam ga rezervisao za sutra. Posto kaze da ne prihvata rezervacije, mnogi mubiz Bg-a kao rezervisu pa ne dodju. Videcu sutra kad odem u NS, nadam se da ce sve biti ok.
Neka je sa srecom, bice sve ok. Meni deluje skroz korektno, odgovara pristojno skroz na poruke. Stvarno ste zaguljeni. :D
Ne smeta meni nov, smeta mi da dam pare. :D
A od iPhone-a sam odustao, ne radi nista bolje od Z2 i ne bih nesto davao 500e za bolji ekran. :)
A za Nexus bih morao da doplatim vise nego duplo a nervirao bi me Amoled. Ne deluje mi bas kao dobro potrosena para. :D

Xperia Z2

Hvala :) Ma nisam zaguljen, pricao sam sa njim. Kao da je ogorcen od ljudi koji rezervisu pa odustanu. Sta vise i razumem ga. Nadam se da je uzivo ok.

Nisam mislio na tebe nego na ostatak ekipe. :D
Pa i u pravu je, precesto se te rezervacije ne ispostuju. Javi iskustva kad pazaris. :)

Xperia Z2

Hajde neko od vlasnika, ako ima volje i zelje, ko ima jos neki telefon sa boljim IPS ekranom da mi slika belu da vidim. :)

Xperia Z2

Sutra ti ja kazem utisak (posle OPT-a, koji ima prilicno dopar ips) :D

Ne znam da li ti je meizu mx4 ima dovoljno dobar IPS? Imaš i sRGB podešavanja...
oOXTy22.jpg

Poslednja izmena:
Ja cenim da ima, dobar je ekran skroz. Koristio sam ga pre Sexusa. [emoji4]

I meni je to isto jedan od boljih ekrana, ako hoćeš mogu da slikam...

Z2 ne može da crkne... Šta pričaš to... Cccc... [emoji12]

Đe beše palim sRGB? Imam Chromu i Franco.

Nazad
Vrh Dno