Šta je novo?

Huawei Nexus 6P

Da li neko ima ovo "Nillkin H+ Pro 2.5 D round edge 0.2 mm Tempered Glass Screen Protector" vidim da je 14 dolara na aliexpress pa me zanima da li ima neko iskustva sa tim? 80% vremena ga nosim bez case-a pa bih hteo da uzmem i staklo.

Da sad vidim samo se nadam da je original pošto sam do ovoga došao sa Nillkin-ovog sajta. I tu gde je 9$ piše da je Store:Shenzhen Nillkin Technology Co.

Stigao d brand back, camera, frame i colored x. Namestanje nije toliko tesko narocito back cover i kamera cover. Ali su promasili velicinu obojenih x znaka. samo mi zuta zatvori celu rupu, crvena i plava su ocajne i vidi se boja telefona izmedju njih, dok zelena ajde kao moze da se provuce. Najvece razocarenje mi je frame cover. od prvog trenutka uputsva znaci kad sam namestio prorez na power dugme poceo je da pravi problem sa jackom za slusalice i prorez za karticu. kad sammanestio to napravio se mali gap milimetar dva izmedju te i ove sledece koje stavljam i na kraju ima onaj veliki gap koji se zatvara jednom od traka. za koje sam prostim merenjem utvrdio da su iste velicine. i tako naravnone moze da se gap zatvori. Tako da je neko moje iskustvo da treba uzeti vece povrsine i one se bas lako i precizno namestaju.

Je l' si ostavio skin sa strane telefona ili si ga skinuo na kraju?

Poslednja izmena:
Ne znam gde si našao taj za 349e... [emoji4] Ovaj od 365e deluje u ok stanju...

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

NS. Taj je polovan, vredi razmisliti o njemu. Kod istog prodavca su oba :)

Pa i nije bas, oguljena je donja lajsna prilicno. A gde je taj oglas za 349? Ja vidim samo ovaj za 365.

Izvinite sad vidim da sam slucajno ukucao 3 umesto 4. Izvinjavam se na pometnji :(

Gde ima?

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Nema od 349 nego od 449. Pogresno sam ja napisao, a nisam odmah skontao gresku. Polovan ima od 365. Hteo sam da kazem da ne vidim za 445e.

Jeste oguljena ali ja bih mogao da živim sa tim... Za te pare, nema ništa pametnije da se kupi... [emoji4]

J.bg, ne podnosim ostecenja na telefonima. A posebno ne bih mogao da uzmem neki ubijen. :)

Nasi oglasi su show tj mentalitet ljudi je cirkus, skoro mi je jedan clan na PP javio da je trazio sto ocuvanije telefone po oglasima ali uz mogucnost da ih uzivo proveri.
Kaze da nije mogao da veruje da toliko ljudi ima obraz da napise u oglasu 9/10 ili 10/10 stanje, ''bez tackice'', ''kao nov'' i slicno a da su uzivo telefoni sa vidno ostecenim ili bar izgrebanim kucistima, 7/10 da im ne das ako imas iole morala (a jedan od oglasa je bio postavljen ovde).

Srbija bato

Preostaje samo kupovina od dobro ''poznatog'' clana sa foruma ili jednostavno provera stanja telefona uzivo.

Poslednja izmena:
Upravo. Pre nekoliko dana sam isao da pogledam 6+ u, navodno, ekstra stanju. A on izubijan po coskovima, ekran pri vrhu krenuo da se odvaja (klasicna stvar kod 6+ koji je padao). Ne znam stvarno sta im je lose stanje kad je ovo ekstra.
A lik iz NS-a je korektno napisao da nije u top stanju i to je skroz u redu.

Xperia Z2

Meni je najjace kad sam trazio fon prosle godine, na KP prodavac (iz ŠA) sa brdom + ocena postavio oglas gde pise da je telefon ''kao nov'' a uz to okacio mutne slike gde se ipak jasno vidi da mu fali po nekoliko milimetara materijala po coskovima kucista a ledja telefona kao preorana. Neverovatnih jajara ima u ovoj drzavi

Poslednja izmena:
Zato i ne uzimam polovne telefone nikad na nevidjeno osim, kao sto kazes, ako je poznatiji clan foruma.

Taj lik iz NS ima minus kod mene samo zbog toga što ne odgovara na kp poruke. Sve ostalo je bilo super. Kako je napisao u oglasu, tako je i bilo. Malo mi je bzv, nakupili se pozitivnih ocena i sada ne odgovaraju.

Pa s' obzirom da ima dosta *****a verovatno nece da rizikuje negativnu. Ja sam od njega pazario G Pro 2 ranije i bilo je sve kako je rekao. Kutija neotvorena, sve ok. Inace, ima jos jedan komad 6P (cena je i kod njega 445e), pa ko voli nek izvoli. :D

Je l može link na pp, stvarno ne mogu naći oglas?

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Ala ste smotani... [emoji13]

Pozdrav svima, ja sam uzeo onaj od 365 evra.Mogu da kazem da je u super stanju za te pare. Telefon je zmaj kako radi. Ionako planiram neki oklop za njega, mada i ovako je odlican sta mu fali. Moje prvobitno misljenje je da je fon dosta veliki... ogroman, sa obzirom da sam imao samsung s3 neo.

Nazad
Vrh Dno