Šta je novo?

Huawei Nexus 6P

@Batak u od ključnog značaja :))

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Bitno je da dobro kešira, na N je non stop praznio ram posle nekog vremena. Ovde za sada super drži.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Naravno, izuzetno bitno svakome ko vrednuje softver. Za ostale tu je Sljamsung.

Xperia Z2

Sinoc sam imao razgovor na skajpu i zvuk je bio vise nego los. Sve sam pojacao do maksimuma medjutim slaba vajda. Ima li neko podesavanjale u okviru skajpa za jacinu razgovora. Inace pricao sam bez slusalica. Zvucnici su mi ok jer kad pustim muziku ili youtube zvuk je perfektan i glasan

Ugasio ali opet isto. Telefon je i dalje budan.

Update... Problem sa nonstop awake se desava samo posle punjenja baterije. Ako ga skinem sa punjaca i restartujem onda normalno spava kada ga zakljucam, ali ako ne restartujem posle punjenja, onda je nonstop awake.
Bluetooth, i skeniranje u lokacijama nema nikakvog uticaja na ovaj problem. Da li ima jos neko sa ovim problemom?

Ja sam primijetio da mi se ponekad baterija troši "na oko", ne mogu ni sat SOT-a da imam, a i grije se baš. Moguće da je jedan od problema yahoo weather aplikacija. Kad sam nju ugasio (mada, iskreno, nijesam samo nju, nego i još ponešto, ali mi je izgledalo da je ona glavni krivac), aparat se baš primjetno počao hladiti i baterija je malo "usporila". E sad, da li je to - pojma nemam.
@yooyo
ne dešava mi se poslije baš svakog punjenja to, tako da bih isljučio da je do punjenja.

Meni se to desavalo dok nisam iskljucio google backup, normalno je radio fon, stavim da se puni, posle skidanja se i dalje grejao, a baterija opadala brzo. Sa gasenjem backupa, nemam vise taj problem. Juce mi je stigao Ringke Fusion i Nilkin staklo, od prodavca kojeg je @joca89 preporucio. Poruceno je bilo 19.4. Videcu da okacim neke slike kasnije ili sutra.

Ne znam za 6p ali na 5x chroma radi bolje,purenexus zna da trzne ponekad :)

Sent from my Nexus 5X

Chroma ili krexus. Oba su veoma slicna

Ubacio viper4android, zanimljiva app. Definitivno poboljšava zvuk, pogoto na sluškama. Našao na xda, neki lik je sredio da se instalira preko twrp, nema potrebe za sve tri aplikacije koje su se ranije skidale i još ostaje SELinux status na Enforcing. Sve radi, na svim aplikacijama, samo što irs fajlovi ne deluju, ne znam zbog čega...

Stavih mu dbrand bamboo dok mu ne nađem neku dobru zaštitu. Ne izgleda loše, ali nisam nešto impresioniran.
Grip je bolji, a i lep je osećaj ovog reljefa pod rukom. Trebalo je da uzmem copper umesto bamboo, ali nema veze, imam još mat i titanium crnu pa ću to sledeći put. :)

Bez ičega je telefon najlepši, ali ne bih da ga oštetim negde...

Slikano je kamerom monitora, pa je loš kvalitet.

Dostava je 9$ dolara koju sam podelio sa ortakom, a cene možeš da vidis na dbrand.com jer sam dosta stvari uzeo, ali na sniženju pa ne znam tačnu cifru napamet.

Naravno, izuzetno bitno svakome ko vrednuje softver. Za ostale tu je Sljamsung.

Xperia Z2

To je bitno za klince i gikove koji nemaju pametnija posla nego da gledaju u kojekakve grafikone i loze se bezveze.

To je bitno za one koji neće da im se aplikacije svaki put očitavaju iznova. Ako tebi to nije bitno ima kome jeste. Ne vidim tu problem i ništa čudno.

Искрено, није ни мени битно, нити сам приметио на Нексусу неке проблеме поводом тога. Једино што пратим је SoT али и то у почетку...

Preporuka za neki ultra tanki silikonski (ne hard) case? Kupio sam za prvu pomoć na KP najobičniji Teracell za 400 dinara i odgovara mi debljina, ali nije lepo napravljen izgleda pa power dugme ne naleže skroz na mesto za njega, nego na pola i deluje mi kao da je konstantno pod blagim pritiskom, pa kad malo čvršće uhvatim telefon, desi se da se klikne power.

Poslednja izmena:
Bolje uzmi spigen, ako ne onda nillkin silikon. BIA je pričao da je frosted shild bzv jer se teško skida. Njega preskoči. Ako baš hoćeš običan silikon onda definitivno nillkin...

Poslednja izmena:
Gledao sam Spigen, debelo mi je to, a onaj Thin Fit nije silikon. Gledam sad Nillkin Nature i izgleda mi isto kao ovaj što sad imam, pa se plašim da ne bude ista priča ako naručim. [emoji1]

Mala je razlika između debljine spigena i thin fit. Uzeo si toliku ciglu kao da će 0.5mm da znači nešto. Plus što je mnogo kvalitetnije. Ali kako hoćeš. Nema greške sa nillkin nature, imao sam ga na note 4 i bolji je od tih "običnih" silikona. Ako već mora silikon. Čekam da bude neka promocija pa da naručim par dbrand-a...

Uopšte ne volim case-eve pa zato uzimam što tanji mogući, čisto da imam kol'ku-tol'ku zaštitu. Baš retko se desi da mi ispadne telefon, pa mi zato ne treba neka deblja. Uzeću Nillkin, taman je i providan pa može da se vidi dbrand otpozadi.

'Ajd kad budeš naručivao dbrand, javi mi se pa da uzmemo zajedno ako hoćeš, taman podelimo troškove. Moram uzeti Copper back. [emoji4]

Ajde važi... Ako vidiš pre mene da je neka promocija, pošalji pm... [emoji4]

Hoce li nillkin nature da pozuti na nekim mestima kao ove obicne providne nebrendirane?

Nemam pojma. Ja sam imao plave boje i nije menjao boju a nije se ni deformisao.

Meni se primecuje na dnevnoj svetlosti zuckaste fleke na 2 mesta, posle cu da probam da istrljam nekim deterdzentom , ali mislim da se to polimerizovalo :D

Neće se to oprati. [emoji4]
Sestri je tako požuteo case i nije mogla da opere te mrlje.

Sent from my Sexus 6P

Lepo je utegnut nillkin, nema lufta nigde, ima poklopce za punjač i 3.5mm jack. Bar je tako bilo na note.
Preporuka za chroma + franco kernel. Baterija skoro 6h sot, 30min pozivi, spotify, osvetljenje na 40%, wi-fi skoro sve vreme...

Ubaciću ja danas, nadam se. Samo da nađem lufta pa da sednem i uradim to. Je l' samo treba da ispratim uputstva za Chromu i Franco ili ima još nešto pride na šta treba da obratim pažnju?

Šta sve mogu da radim sa onom paid Franco aplikacijom u odnosu na free? Ne zanima me klokovanje CPU-a...

Sent from my Sexus 6P

Pratiš uputstvo sa xda i nema greške. Imaš i na youtube snimke. Samo paziš da si drajvere dobro instalirao i to je to. Nisam upoređivao tu paid franco aplikaciju sa kernel adiutor a ni instalirao free franco aplikaciju. Vojkan je rekao da karnel adiutor njemu završava posao. Nisam se nešto mnogo ni igrao sa tim karnel podešavanjima, više sam se zezao sa layers...

Nazad
Vrh Dno