Šta je novo?

Huawei Nexus 6P

What?!? Šta ti čoveče radiš s tim telefonom? Meni svaki dan ladno izgura od 7 ujutru do ponoći uz 6-7 sati SOT-a (adaptive brightness uključen i na pola podeoka podešen)...

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Da li na trajanje baterije moze da utice to sto ga punim punjacem od g3 sa adapterom za usb 3.1? Nadam se da je odgovor pozitivan jer mi je baterija u rangu baterije sa note 4 posle godinu dana koriscenja.
I ima li sanse skinuti google search bar sa pocetnog ekrana na stock-u.

Moj najjaci utisak posle dva dana koriscenja je blago receno ocajna baterija. Nocas cu da ukljucim bb stts da vidim da li necega ima. Skinut sa punjaca u 9 normalno koroscenje i baterija mibje na 40

Eto ti odgovora na tvoje pitanje iznad.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Poslednja izmena:
Meni je baterija baš loša posle ovog novog build-a. Evo je na 59%, 1h sot... Baš baš loše...

meni opet mnogo bolja nego na prvoj verziji sad prebacujem 5 sati sota lagano

Napusti saranu.

Ništa ne valja.. Izvikan i precenjen... [emoji6]

Ocajan, lako se lomi. A pritom i ocajno radi. Bolje uzeti Samsung.

Xperia Z2

Samsung rules all the way... [emoji3]

Jel ima negde u BG-u da se uživo vidi 6P (kad već ne može da se kupi po normalnoj ceni)? :)

Da li se nekom na n desava lag pri otvaranju kamere, kontakata ili sms? To su naveli kao mogucnost , vidim svibovde hvalite n, a meni nije bas sjajan zbog lagova ?

to nije lag vec ucitavanje odredjene aplikacije, realno svakoj treba odredjeno vreme da se aktivira plus svaka ima neku animaciju pri otvaranju i zatvaranju

Zar Nexus ne kešira kako treba?

Onda možeš reći i za Samsung svakoj treba da se aktivira i svaka ima animaciju?

pa zar nema i zar ne treba?

niti znam niti me interesuje sta koji radi u pozadini. samo poredim note 4 i 6p. note 4 sam koristio 15 meseci ovaj 6p pet dana. iskreno note 4 mi je verovali ili ne mnogo fluidniji i brzi. mislim pre svega na pokretanje osnovnih aplikacija hendcent za sms, kameru i kontakte. vratio sam se na zvanicni mm da ne bi bilo da od bete ocekujem nesto sto ne moze. ocekivao sam mnogo vise od 6p narocito posle natpisa po forumima. ali izgleda da je ovde princip svaki ciga svoga konja hvali i to vazi za svaki model. ko god sta da ima od flagship modela taj ubija i ne postoji bolji od njega. 6p ima ne sumnjivo bolji zvuk u slusalici i zvucnicima, ali za sada mi note ima prednost u ostalim segmentima.
to ne znaci da cu da batalim 6p samo pricam o svojim prvim utiscima.

Mogu zamisliti koliko to koci 6p kad je to toliko uocljivo da je note 4 brzi. Sto sve necu procitati. Ja sam sig i da J5 ili J1 je brzi od 6p.

Sent from my D6503 using Tapatalk

*** mashoni, ne možeš ni ti tako, jer je čovek koristio oba telefona. :) doduše 6p na N preview no dobro...

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Nema objektivnosti. Ali da je note 4 toliko brzi primjetno, u to ne vjerujem. Ali dobro, svi koristimo tel na razlicite nacine.

Sent from my D6503 using Tapatalk

Koristio sam i ja note 4. Što se tiče fluidnosti i brzini u radu, nema šta da traži pored 6p...

takodje sam bio PONOSNI vlasnik note 4, nexus 6p ga sije u svakom pogledu a i galaxy s6 takodje. Prava steta sta uradise sa tim telefonom i to namerno, samo mi nije jasno zasto?

ja nisam maher za fina podesavanja, instaliram sta mi treba i koristim. kao sto sam i napisao nekoliko postova iznad 6p mi laguje gde note 4 nije.

Onda ti je telefon neispravan. Kakav crni lag... Nikakva posebna podešavanja ne treba da se rade, telefon radi brzo čim se izvadi iz kutije. Ima dovoljno klipova na netu gde se vidi kako 6p radi...

Poslednja izmena:
Rece da je na n, tako da je do toga.

takodje sam bio PONOSNI vlasnik note 4, nexus 6p ga sije u svakom pogledu a i galaxy s6 takodje. Prava steta sta uradise sa tim telefonom i to namerno, samo mi nije jasno zasto?

Da te natera da kupis novi, standardna caka, koja nazalost i dalje pali kod mnogih.

Da se upisem kao vlasnik Gray verzije :D Presao sam Lumie 830, mind blown kako radi telefon. Na poslu baratam sa Samsunzima i Lg, ali Nexus me je odusevio fluidnoscu i slikama koje pravi. Velik jeste, ali nije uopste tezak za drzanje, ljudi su bili wow kad su ga cackali.

Da se upisem kao vlasnik Gray verzije :D Presao sam Lumie 830, mind blown kako radi telefon. Na poslu baratam sa Samsunzima i Lg, ali Nexus me je odusevio fluidnoscu i slikama koje pravi. Velik jeste, ali nije uopste tezak za drzanje, ljudi su bili wow kad su ga cackali.
Jesi ga uzeo polovnog sa KP? :)

Javio si se pre mene decku :D Neka ti ja srecom :) Jesi platio punu cenu ili spustio nesto?

Koliko je tražio? Ne pratim više oglase... [emoji4]

Nazad
Vrh Dno