Šta je novo?

Huawei Mate 9

• Začetnik teme Začetnik teme joca89
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
E preteraste ga...
Uzdizanje samsunga i srednjovekovne jabuke (cast iphone x-u samo)...
Pa svaki huawei serije P i Mate pocev od P9, radi sliku ili isto ili bolje od uzdizanih vam brendova.

Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk

Ma Huawei na automatici super slika,pro mod je za losije vremenske uslove i slabo osvetljenje/noc.

U poređenju mate 9 i mate 10 pro, automatika na Mate 9 je dosta lošija, to jest slike su lošije.

Huawei Mate 10 Pro BLA-L29

Jasno je sve to, Bogi komso, ali reci da je kamera totalni shit i neupotrebljiva bez Pro Moda, i da se izdvaja samo Mate 10 pro, je apsurdno

Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk

Kamera u uslovima dobrog osvetljenja je dobra. U liw light u automatskom modu nije nista specijalno za flegship model. Video u low light dosta losiji od npr s7e koji mu je konkurencija. Ako je nekome kamera na prvom mestu Mate 9 nije najbolje resenje. P10 se isplati menjati za Mate 10p ako je kamera bitna. P10 plus nema Bog zna koliko bolju kameru od obicnog P10...

Kamera u uslovima dobrog osvetljenja je dobra. U liw light u automatskom modu nije nista specijalno za flegship model. Video u low light dosta losiji od npr s7e koji mu je konkurencija. Ako je nekome kamera na prvom mestu Mate 9 nije najbolje resenje. P10 se isplati menjati za Mate 10p ako je kamera bitna. P10 plus nema Bog zna koliko bolju kameru od obicnog P10...

Bas tako, bravo druže 🙂

Što se tiče p10 i p10 plus, ne znam za kameru, koja je bolja, ali na p10 plus bolji zvuk, i malo veći fon i plus 6gb /128gb...
Imao sam p9 plus, koji je takodje po sve, u bio bolji od p9... Nije za džabe taj plus tu 🙂

Da ne ispadne da sad pisam po mate 9, odlican fon, izrada i sve ostalo, ali eto, kamera je trebala da bude malo bolja, mada sam i bio prezadovoljan, meni je bila skroz ok, ali to sam ja, kamera meni lično nije prioritet u odabiru fona...
Kamera nikako nije loša na Mate 9, ali u tom periodu nije bas bila na nivou sa konkurencijom.
Dok je sa Mate 10 pro, sasvim druga priča... 🙂

Huawei Mediapad X2 7.0

Amin to that. I ne samo video, nego i fotke. Nosio sam paralelno p10 i s7e i poredio, na auto je primetna razlika.
I šta je loše u tome ako m10 ima odlične fotke na auto a raniji nisu imali; trudi se ekipa iz huaweia, napreduju svake godine sve više i zato su tu gde jesu.

Gesendet von meinem SM-G950F mit Tapatalk

Kako nema razlike izmedju P10 i Plus verzije kad Plus ima noviji senzor Leica i veci otvor blende?Pa i sam Huawei navodi da je kamera na Plus modelu bolja.

Nije toliko bolja da bi bila vredno promene samo zbog kamete. Plus model ima druge ptednosti kao veci ekran bolju bateriju... Pravi upgrade je Mate 10p ili da ceka P20 ili kako ce se vac zvati... Koliko kosta uopste P10+?

Znam, plus model ima bolji i veci ekran, jacu bateriju, stereo zvucnike, 6gb Rama, 128 gb storage, ip 54 splash resistant, infrared port, i kameru bolju. Nije bas mali spisak poboljsanja 🙂
Krece se oko 500 i preko za nov na kp.

Poslato sa Huawei P10 VTR-L09

Ima li poboljšanja / pogoršanja kod kamere sa oficijelnim Oreom na M9?

Sent from my MHA-L29 using Tapatalk

Znam, plus model ima bolji i veci ekran, jacu bateriju, stereo zvucnike, 6gb Rama, 128 gb storage, ip 54 splash resistant, infrared port, i kameru bolju. Nije bas mali spisak poboljsanja 🙂
Krece se oko 500 i preko za nov na kp.

Poslato sa Huawei P10 VTR-L09

Das jos 100e i imas Mate10p i miran si jos 2 godine. P10+ je ok ali ipak sa Mate 10p se dobija mnogo vise. Ili zadrzis p10 ili ides na M10p...

I ja delim to mišljenje.

Gesendet von meinem SM-G950F mit Tapatalk

Pozdrav ljudi!
Imam problem s mojom devetkom. Naime, gugl mape baguju, odnosno koče žestoko. Kad uđem u aplikaciju, jedva uspijem da se krećem po mapi. Dok recimo je skoro nemoguće ukucati bilo šta u search baru, ukoči aplikacija i ne mrda. Probao sam da deinstaliram na fabričku verziju, pa da ponovo ažuriram na najnoviju, al bez pomoći. Na nugatu sam, b198 build number. Je li još neko ima ovakav problem? Pretpostavljam da će se ovo riješiti nadogradnjom sistema, al dok dočekam OTA ažuriranje, može ovo da potraje.

Pozdrav ljudi!
Imam problem s mojom devetkom. Naime, gugl mape baguju, odnosno koče žestoko. Kad uđem u aplikaciju, jedva uspijem da se krećem po mapi. Dok recimo je skoro nemoguće ukucati bilo šta u search baru, ukoči aplikacija i ne mrda. Probao sam da deinstaliram na fabričku verziju, pa da ponovo ažuriram na najnoviju, al bez pomoći. Na nugatu sam, b198 build number. Je li još neko ima ovakav problem? Pretpostavljam da će se ovo riješiti nadogradnjom sistema, al dok dočekam OTA ažuriranje, može ovo da potraje.
Kod mene sve OK B198

Poslato sa MHA-L29 uz pomoć Tapatoka

Ja sam danas kupio Mate 9 pa da se javim u temu, pročitao sam polovinu vaših postova pre nego što sam ga kupio, video sam da nema većih problema sa telefonom
Trenutno se ažurira na android 8 pa videćemo

Ja sam moj ažurirao pre 10ak dana. Odmah nakon toga sam imao jedva primetni lag tu i tamo, ali nakon par dana i jednog restarta to je nestalo. Mislim da je baterija malo bolja sada makar u standby. Npr, sad sam na 44%, 2d 10h on, 2,5h screen on i nešto preko 3,5h razgovora

Edit: ima posle ažuriranja na 8-icu još jedno sa najnovijim sigurnosnim zakrpama, oko 450mb
Inače oduševio me koliko je brzo odradio up na 8, sa svih 2,5GB.

Poslednja izmena:
Baterija razbija, da mi je neko pričao...
Meni je od 80% baterije do 13% izdržao ceo dan sa 11 sati sota.
Pre 80% nije mogao uračunati jer sam uradio update i plus taj paket od 450MB pa sam morao da uradim factory reset i je nestalo to do stotke.
Bolju bateriju i potrošnju uopšte nisam nikada video

Sent from my Huawei Mate 9 using Tapatalk

Pre 8-ice mislim da je malo više jeo bateriju na standby.
Ja nisam radio factory reset posle ažuriranja, mislim da nema potrebe.

Baterija razbija, da mi je neko pričao...
Meni je od 80% baterije do 13% izdržao ceo dan sa 11 sati sota.
Pre 80% nije mogao uračunati jer sam uradio update i plus taj paket od 450MB pa sam morao da uradim factory reset i je nestalo to do stotke.
Bolju bateriju i potrošnju uopšte nisam nikada video

Sent from my Huawei Mate 9 using Tapatalk
Čestitam, bices zadovoljan sa Mate 9.
Pogledaj pp, poslao sam ti temu 🙂

@Bogi79
Hvala.
Poruku si mi poslao? Nemam ništa osim opomene moderatora od prošle godine, bio sam nestašan 🙂

Nego da vas pitam, kako mogu da zamenim onu ružnu belu boju u opcijama?
Da li ako skinem neku njihovu temu to kasnije bude tamnije ili je to samo wallpapers i ikonice sa tim temama?

Na chat od bm sam ti poslao poruku, ajde poslacu ti i pp na bm ovde...

Gesendet von meinem HUAWEI M2-A01L mit Tapatalk

@Bogi79
Hvala.
Poruku si mi poslao? Nemam ništa osim opomene moderatora od prošle godine, bio sam nestašan 🙂

Nego da vas pitam, kako mogu da zamenim onu ružnu belu boju u opcijama?
Da li ako skinem neku njihovu temu to kasnije bude tamnije ili je to samo wallpapers i ikonice sa tim temama?
Pogledaj pp sad, tema je kompletno sve crno... Ako ti sta nije jasno oko ubacivanja tema i kasko i sta, pitaj... 🙂

Ne rade na ovom forumu poruke, tri puta sam ti pisao pa izgleda nije ni jedna otišla.
Skidam upravo tu temu što si mi poslao, ali ne znam kako da je ubacim, nisam nikada imao Huawei telefon

Poslao ti pp, kako i šta.
Registruj se na Hi Care app, zbog eto kao većeg izbora tena koje huawei nudi, mada i nisu nesto te fabričke...

Evo šaljem upravo taj fajl koji si mi poslao u telefon pa ću odmah probati da je aktiviram.
Radi, uspeo sam, ali je previše nabudžena pa ću neku jednostavnu da nađem.
Hvala ti

Poslednja izmena:
Cekaj... Tema kao što izgleda, ti možeš da je promeniš, to jest, početni ekran wall možeš da promeniš, ikone koje god želiš iz druge teme, itd itd, a da ti ostane osnova te teme...

Poslednja izmena:
Ma smešno izgleda i sat i ono dole home taster, back... smešne su mi ikonice kao za decu, nešto samo da mi ofarba settings mi treba, a ikonice su mi dobre onako u boji kakve jesu
Nego video sam da si verovatno ti stavljao ovde neku tamno plavi skin, taj mi se sviđa.
Ne mogu ništa normalno da nađem, skidam sada sve skinove od Mate 10, ako će raditi kod mene, piše da ima 95MB

Ma smešno izgleda i sat i ono dole home taster, back... smešne su mi ikonice kao za decu, nešto samo da mi ofarba settings mi treba, a ikonice su mi dobre onako u boji kakve jesu
Nego video sam da si verovatno ti stavljao ovde neku tamno plavi skin, taj mi se sviđa.
Ne mogu ništa normalno da nađem, skidam sada sve skinove od Mate 10, ako će raditi kod mene, piše da ima 95MB
Na XDA imas tu temu, napisao sam ti na pp gde tačno da potrazis

Gesendet von meinem HUAWEI M2-A01L mit Tapatalk

Nazad
Vrh Dno