Kamera u uslovima dobrog osvetljenja je dobra. U liw light u automatskom modu nije nista specijalno za flegship model. Video u low light dosta losiji od npr s7e koji mu je konkurencija. Ako je nekome kamera na prvom mestu Mate 9 nije najbolje resenje. P10 se isplati menjati za Mate 10p ako je kamera bitna. P10 plus nema Bog zna koliko bolju kameru od obicnog P10...
Amin to that. I ne samo video, nego i fotke. Nosio sam paralelno p10 i s7e i poredio, na auto je primetna razlika.Kamera u uslovima dobrog osvetljenja je dobra. U liw light u automatskom modu nije nista specijalno za flegship model. Video u low light dosta losiji od npr s7e koji mu je konkurencija. Ako je nekome kamera na prvom mestu Mate 9 nije najbolje resenje. P10 se isplati menjati za Mate 10p ako je kamera bitna. P10 plus nema Bog zna koliko bolju kameru od obicnog P10...
Kamera u uslovima dobrog osvetljenja je dobra. U liw light u automatskom modu nije nista specijalno za flegship model. Video u low light dosta losiji od npr s7e koji mu je konkurencija. Ako je nekome kamera na prvom mestu Mate 9 nije najbolje resenje. P10 se isplati menjati za Mate 10p ako je kamera bitna. P10 plus nema Bog zna koliko bolju kameru od obicnog P10...
Znam, plus model ima bolji i veci ekran, jacu bateriju, stereo zvucnike, 6gb Rama, 128 gb storage, ip 54 splash resistant, infrared port, i kameru bolju. Nije bas mali spisak poboljsanja 🙂
Krece se oko 500 i preko za nov na kp.
Poslato sa Huawei P10 VTR-L09
Kod mene sve OK B198Pozdrav ljudi!
Imam problem s mojom devetkom. Naime, gugl mape baguju, odnosno koče žestoko. Kad uđem u aplikaciju, jedva uspijem da se krećem po mapi. Dok recimo je skoro nemoguće ukucati bilo šta u search baru, ukoči aplikacija i ne mrda. Probao sam da deinstaliram na fabričku verziju, pa da ponovo ažuriram na najnoviju, al bez pomoći. Na nugatu sam, b198 build number. Je li još neko ima ovakav problem? Pretpostavljam da će se ovo riješiti nadogradnjom sistema, al dok dočekam OTA ažuriranje, može ovo da potraje.
Čestitam, bices zadovoljan sa Mate 9.Baterija razbija, da mi je neko pričao...
Meni je od 80% baterije do 13% izdržao ceo dan sa 11 sati sota.
Pre 80% nije mogao uračunati jer sam uradio update i plus taj paket od 450MB pa sam morao da uradim factory reset i je nestalo to do stotke.
Bolju bateriju i potrošnju uopšte nisam nikada video
Sent from my Huawei Mate 9 using Tapatalk
Pogledaj pp sad, tema je kompletno sve crno... Ako ti sta nije jasno oko ubacivanja tema i kasko i sta, pitaj... 🙂@Bogi79
Hvala.
Poruku si mi poslao? Nemam ništa osim opomene moderatora od prošle godine, bio sam nestašan 🙂
Nego da vas pitam, kako mogu da zamenim onu ružnu belu boju u opcijama?
Da li ako skinem neku njihovu temu to kasnije bude tamnije ili je to samo wallpapers i ikonice sa tim temama?
Na XDA imas tu temu, napisao sam ti na pp gde tačno da potrazisMa smešno izgleda i sat i ono dole home taster, back... smešne su mi ikonice kao za decu, nešto samo da mi ofarba settings mi treba, a ikonice su mi dobre onako u boji kakve jesu
Nego video sam da si verovatno ti stavljao ovde neku tamno plavi skin, taj mi se sviđa.
Ne mogu ništa normalno da nađem, skidam sada sve skinove od Mate 10, ako će raditi kod mene, piše da ima 95MB
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari