Šta je novo?

Huawei Mate 9

• Začetnik teme Začetnik teme joca89
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Cekaj neki "normalan". Ovako se ne isplati dodati 100e josbez garancije. U CH ga ima vec od 500e u jednoj radnji

Zdravo narode,

Uskoro ocekujem da prebacim broj iz telenora u mts, pa sam zagrejan za ovaj telefon. Medjutim danas ulazim na sajt i nema ga vise u ponudi. Da li neko zna, da li ce opet biti u ponudi, ili je to samo neka trenutna nestasica?

Pozdrav

Imaju nestašice mate 9. Ja se ubio da dođem do istog.

Sent from my MHA-L29 using Tapatalk

Jel simfree ili zaključan?

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Nisu. Ako ima na sajtu imaju ga. Ako nema, stići će nekad. Vidi u Huawei radnji u Ušću da li su počeli prodaju preko mtsa. Trebalo je da počne pre 2 meseca.

Nisu. Ako ima na sajtu imaju ga. Ako nema, stići će nekad. Vidi u Huawei radnji u Ušću da li su počeli prodaju preko mtsa. Trebalo je da počne pre 2 meseca.

Aha. Ok. Hvala ti puno na pomoci. Da znam kad budem porucivao, da pricekam.

Hvala jos jednom, provericu sve.

Pošto je krenulo lepo vreme sunce itd, kakvo vam je osvetljenje ekrana... Mnogo me bre iritira, moram stalno do kraja sa pojačan da bih na suncu bilo šta video... Isto tako i na p9 plus, veliki minus... Na X2 po najvećem suncu, skala stoji na pola i sve se lepo vidi... Ovo me jako nervira... Izgleda da cu sa se vratim na X2... A ova dva da idu na doboš...

Huawei Mate 9

Što ne držiš na automatici?

Sent from my MI 5s

Sve probao, i nije to tooo kao kod X2... Prva velika mana za mate 9 i p9 plus.
Automatika stoji, al dzaba kad ja moram do kraja sam uvek sa pojacam osvetljenje...

Huawei Mate 9

Poslednja izmena:
Ne znam, meni je na Honor 8 radila odlično, na suncu je uvek slajder bio na maksimumu.

Sent from my MI 5s

A ti kao da imaš ne znam koliko sunca u De, Bogi. 🙂 ja imam par sekundi kašnjenja dok se telefon ne privikne na vađenje iz džepa i posle je ok.

Razlika u osvetljenju očigledna izmedju X2, mate 9 i p9 plus u korist X2....
Na X2 je sve lepo vidljivo na suncu, dok kod ova dva to baš nije slučaj, treba sam sebi senku da pravim da bih bilo šta jasno video na ekranu, mnogo me to nervira....

Huawei Mediapad X2 7.0 LTE

A ti kao da imaš ne znam koliko sunca u De, Bogi. 🙂 ja imam par sekundi kašnjenja dok se telefon ne privikne na vađenje iz džepa i posle je ok.

***, napisao poređenje, a ustvari bi mate 9 i p9 plus trebali bolje osvetljenje da imaju na suncu, to jest bolja automatika, što opet kazem nije slučaj, X2 ih tu sije i to dobro...
Sitnica, koja mene izluđuje....

Huawei Mediapad X2 7.0 LTE

Pošto je krenulo lepo vreme sunce itd, kakvo vam je osvetljenje ekrana... Mnogo me bre iritira, moram stalno do kraja sa pojačan da bih na suncu bilo šta video... Isto tako i na p9 plus, veliki minus... Na X2 po najvećem suncu, skala stoji na pola i sve se lepo vidi... Ovo me jako nervira... Izgleda da cu sa se vratim na X2... A ova dva da idu na doboš...

Huawei Mate 9

Vec sam pisao o tome. Da automatika lose radi. I da mora da pojacavam rucno na suncu. Ili cak i u sobi. Previse agresivno stedi bateriju. To je softverski tako podeseno. A tel kad izvadim iz dzepa i otvorim flip futrolu ako je sunce prve 2-3 sekunde ne vidim nista. Dok polako ne pojaca svetlost ili ja rucno podesim ako me mrzi da cekam 3 sekunde 🙂 Po meni jedini pravi nedostatak ovog telefona. Mozda se to malo softverski ispegla...

Jedino resenje je da se resis crnih tema barem narednih meseci. Izgleda da su losiji display stavili na Mate 9, mada je to bilo price da nije poslednja klasa IPS-a stavljeno nego ne znam ko im je dobavljac bio.

Aplikacija Lux Dash pomaze. Ali onda trosi poprilicno vise baterije pa je ne koristim vise. I onda ekran bas sija jako, jace nego na max favricki podesenom osvetljenju. Mislim da su tu nesto softverski zakinuli da bi pojacali autonomiju. Meni nije po problem citljivost na suncu ali mora da bude osvetljenje na maximumu

Jedino resenje je da se resis crnih tema barem narednih meseci. Izgleda da su losiji display stavili na Mate 9, mada je to bilo price da nije poslednja klasa IPS-a stavljeno nego ne znam ko im je dobavljac bio.
Ma rešio sam se crnih tema 🙂
Prosto neverovatno da eto stari X2 ima bolje osvetljenje i od mate 9 i od p9 plus.

Huawei Mate 9

Bogi, znaš kako na samsung radi automatika? Kada je sunce napolju gurne automatiku na maksimum + još pojača dodatno što ne možeš ručno da pojačaš osvetljenje, nema šanse da ne vidiš, sve sam odradi. Jedna od stvari zašto gotivim samsung. Doćićeš i ti u pravo jato, samo je pitanje vremena, a bliži se to vreme :d

Nista od toga, bar što se tiče S8 serije.

Huawei P9 Plus

Sto se samsunga tice i osvetljenja tu nema greske. Imaju najbolje i najsvetlije amoled ekrane.
Jedini samsung zbog kog bi progutao TW bi bio neki Note 8, 9... Pod uslovom da nije edge ekran i da je bas extra odradjen. Nazalost i svi note izgleda idu sa edge ekranima.
Ubedjen sam da je sofveski bug sto se tice mate 9 i autosvetljenja, ili namerno zavrcu osvetljenje zbog ustede. Ipak su Kinezi to i stede na sve strane baterije 🙂

To lik sa XDA se predstavio da radi za Huawei i da testiraju O na Mate 9 i odmah svi javljaju vest...

Još jedna nova tema
https://www.androidfilehost.com/?fid=529152257862717647
d8020f7642ac0114303318d0b2e21f9d.jpg

Huawei Mate 9

Kad bude mreza podrzavala, tad ce i da radi.

Jedno pitanje za sve...na oglasima vidim mate 9...KP...cena od 560 pa navise...i onda odjednom vidim verzijebza azijsko...za evropsko...2 god garancije...3 godine...koji je stos? Kakva sad trzista kakvi bakraci? Sta i od koga uzeti...moze i na pp predlog za prodavca sa kp...ako se uopste odlucim za njega...

Nazad
Vrh Dno