Imaju nestašice mate 9. Ja se ubio da dođem do istog.
Sent from my MHA-L29 using Tapatalk
Mesec dana.
Nisu. Ako ima na sajtu imaju ga. Ako nema, stići će nekad. Vidi u Huawei radnji u Ušću da li su počeli prodaju preko mtsa. Trebalo je da počne pre 2 meseca.
***, napisao poređenje, a ustvari bi mate 9 i p9 plus trebali bolje osvetljenje da imaju na suncu, to jest bolja automatika, što opet kazem nije slučaj, X2 ih tu sije i to dobro...A ti kao da imaš ne znam koliko sunca u De, Bogi. 🙂 ja imam par sekundi kašnjenja dok se telefon ne privikne na vađenje iz džepa i posle je ok.
Pošto je krenulo lepo vreme sunce itd, kakvo vam je osvetljenje ekrana... Mnogo me bre iritira, moram stalno do kraja sa pojačan da bih na suncu bilo šta video... Isto tako i na p9 plus, veliki minus... Na X2 po najvećem suncu, skala stoji na pola i sve se lepo vidi... Ovo me jako nervira... Izgleda da cu sa se vratim na X2... A ova dva da idu na doboš...
Huawei Mate 9
Ma rešio sam se crnih tema 🙂Jedino resenje je da se resis crnih tema barem narednih meseci. Izgleda da su losiji display stavili na Mate 9, mada je to bilo price da nije poslednja klasa IPS-a stavljeno nego ne znam ko im je dobavljac bio.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari